Как да спрем стареенето на кожата? Открийте 120-годишната рецепта за младост на Eucerin

• 15 449
  • 901
  •   1
Отговори
# 870
Eucerin Hyaluron-Filler защото се боря с първите бръчки.

# 871
Почистване, използване на дневен крем с висок фактор и нощен крем.

# 872
Аз да си кажа честно майка ми на нищо не ме е научила. Тя до скоро не поддържаше изобщо лицето си. Единствения й съвет беше да не лягам с грим. Научих я как да хидратира, почиства и поддържа кожата на лицето си.

# 873
  • Варна
Майка ми, като цяло, не полага много грижи за кожата си, рядко ходи гримирана, но младее за годините си и кожата и е в много добро състояние, почти без бръчки, а е на близо 70 години. Ген Simple Smile Може да се каже, че единственият съвет от нея по отношение на грижата за кожата ми е, да не си лягам с грим. От скоро взе да ползва кремове за зряла кожа, които й подарявам, та, това е, на което я научих пък аз Simple Smile

# 874
Най-ценният съвет от мама е да почиствам кожата си качествено, както и да пия много вода.Аз нея се опитвам да я накарам да поставя себе си на първо място и да се поглезва по-често:heart:

# 875
  • София
Кои са първите признаци на стареене, които забелязвате в лицето си?

Фините линии около очите и една над устните.

Кой от представените в темата продукти представлява най-голям интерес за Вас и защо?

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Нощен крем

Кой е най-ценният съвет/урок за грижа за кожата и красотата, който сте научили от майка си? На какво бихте искали да научите самата нея?

Бих я научила да полага повече грижи за кожата си, тъй като не е особено стриктна в това отношение.

# 876
Научи ме да си почиствам лицето и да полагам грижа за кожата си от ранна възраст, а аз я държа в течение с новите и добри козметични прозукти.

# 877
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift е подходящата серия за мен.

# 878
  • оттам, откъдето започва България
Фините линии и бръчки  се появяват покрай очите, на челото, между носа и устата.
Можем да ги намалим и дори да ги премахнем като използваме CC кремове, които осигуряват корекция на лицето за равномерен цвят на кожата. Също могат да се ползват активни съставки в продукти против стареене, които спомагат за намаляване появата на бръчки. Често се използват и дермални филъри за третиране на назолабиалните гънки между носа и устата. Инжекциии с ботулинов токсин (ботокс).

Пониженото количество хиалуронова киселина води до загуба на плътност и кожата става по-податлива към образуване на дълбоки бръчки

# 879
1. Кои са първите признаци на стареене, които забелязвате в лицето си?
Бръчките около очите
2. Кой от представените в темата продукти представлява най-голям интерес за Вас и защо?
Eucerin Hyaluron-Filler, защото вярвам, че ще ми помогне, за да изглади бръчките и да имам по-свежа и по-млада кожа.

# 880
Здравейте!Първите признаци на стареене по моята кожа са мимическите бръчици и за това мисля,че Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift би бил подходящ за мен да освежи и повдигне кожата.Също така имам проблем с пигментни петна от слънцето и моля за препоръка на продукт🙂

# 881
3. Кой е най-ценният съвет/урок за грижа за кожата и красотата, който сте научили от майка си? На какво бихте искали да научите самата нея?

Честно казано, не съм научила нищо за кожата и красотата от майка ми, което наистина ме натъжава, но аз бих искала да я науча да използва козметика за лице и да си прави различни домашни разкрасителни процедури. Но най-вече бих желала да я науча да обича лицето и тялото си!

# 882
Най-ценният съвет получен от моята майка е да се доверявам предимно на медицинска козметика, защото тя е съобразена с всеки един проблем на кожата ни. Нея искам да науча да се грижи по-често за себе си и да си отделя време, в което да поглези и себе си и кожата си.

# 883
За съжаление майка ми няма минимални познания в грижата за кожата. За сметка на това, има хубав ген и младее за годините си. Често я обгрижвам като ѝ купувам кремове. Simple Smile

# 884
1. Бръчките на лицето ми
2. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift е подходящата серия за лицето ми, защото мисля, че биха били подходящи за заличаването на бръчките
3. Хидратация на кожата, ползване на подходящи продукти за кожата

Общи условия

Активация на акаунт