Отговори
# 45
  • Кърджали
И аз така се надявах, че Ефе ще играе интелигентно... Ама още като видях че пипа скиците.. Но не вярвах да стигне чак до там... Пфу... Май се опитаха да покажат че е съжалил че е прекалил, ама късно е либе за китка. Дано Серкан успее да овладее положението. Макар че това ще е голям удар по егото и самоуверенността му... Та ще трябва Еда да прояви любовта си и да го подкрепя сега... Така поне Ефе без да иска ще е свършил и едно добро, като без да иска ги събере...

Бърборанка, да , доста са тихи.... Но то не върви другояче в такава ситуация.Това в Измир си беше голямо бедствие и им събуди много тболезнени спомени за онова голямо земетресение   в края на 90те...

# 46
Ще отворя фотошопа за Кер след толкова време просто няма как да пропусна бебока...
Бубки Ефчо е евтин като евтина тенекия още като чух за Памир Пекин че ще го играе викам големи нерви ще опера не съм шаш от нищо

# 47
Розичке Hug много благодаря за новата къщичка Flowers Rose
Алекс благодаря за преводите Flowers Blossom
Момичета , на всички ни беше ясно ,че Ефето е шпионин , ама не искахме да е така . Аз понеже харесвам актьора се самоуспокоявах ,че няма да е лош Frowning1 , но ми се ще да направят героя му многопластов - и добър , и лош , че аман от приказни герои в сериалите - много лоши и много добри .Животът е шарен , нали ? Smiley
И аз мисля ,че нещастието ще ги сближи , нещо повече , Еда ще разбере за чертежа , но може би няма да разбере ,че Ефе е виновен Thinking
Прекрасна игра на Керем , както винаги !

# 48
  • In the light side of the Moon!
Това, какъв човек трябва да си, за да го направиш? Тук става въпрос за човешки животи!!! Малиии!!!

# 49
Ефе под носа им направи мръсотията , Еда улисана в бебек ,Серкан лети в облаците за бремеността на Еда и....
Очакван удар от Ефе ,Серкан го проверява и ...
Ефе "сгриза " някой след инцидента май ,когато се ската в санитарния възел

# 50
# 51
  • Кърджали
Ефе докладва че се е случило това, което е планирал, но не е очаквал да нанесе такива поражения. Искал да е нещо дребно, не очаквал чак такива поражения... Ми чертежи пипаш бе, нали уж и ти си архитект, ще се сетиш колко голяма беля може да стане...

# 52
Какво очаквам - Серкан да разкрие Ефе ,но няма да е веднага онзи е подмолен ще примами Еда на своя страна и ще играе като на по дама ще скача до последно по мръснишки и подло със Серкан и сие

# 53
Всичко имаше в тая серия Simple Smile
А за Ефе - нито за момент не го възприех като загрижен за Еда, като нормален партньор, а най-вече като архитект - учен, пишещ и книги... Мошеник. Макар че, както спомена София по-горе, тая работа със срутването не беше планирана точно в това време. И той сгафи нещо.

# 54
  • In the light side of the Moon!
Ефе докладва че се е случило това, което е планирал, но не е очаквал да нанесе такива поражения. Искал да е нещо дребно, не очаквал чак такива поражения... Ми чертежи пипаш бе, нали уж и ти си архитект, ще се сетиш колко голяма беля може да стане...
точно щях да кажа, що за архитект си...?

# 55
Какво очаквам - Серкан да разкрие Ефе ,но няма да е веднага онзи е подмолен ще примами Еда на своя страна и ще играе като на по дама ще скача до последно по мръснишки и подло със Серкан и сие
Според мен Еда , макар и неопитна ,че открие подмяната на скицата и ще спаси любимия .  Така ми изглежда по-логично . Дано не протакат тази история , хората обичат динамика.

# 56
Сви ми се сърцето накрая...
И аз си мислех, че Ефето е интелигентен и няма да има мръсни номера. Дамо поне да вдигне рейтинга този инцидент. А в предниня епизод мислех да овикам Серкан за грубото му отношение...малко му е било на Ефе!
Ама и сдобряването няма да е скоро според мен.

# 57

Благодаря!

# 58
  • Кърджали
Аз друго се замислих сега...Този инцидент може да помогне на Серкан да приеме, че все пак баща му не е допуснал нарочно онази грешка с подпорната стена... Ето, колкото и да си внимателен се случват такива неща. А като разбере по-наттък , че самата уж негова грешка не е баш негова..Не  че няма да се самообвинява че не го е забелязал, че го е допуснал. Но може да му помогне да погледне и от този ъгъл на инцидента при койт озагиват родителите на ЕДа. Не че това ще ги сдобри с баща му, но поне леко ще намали гнева му...Серкан заслужава да намали гнева, който таи в себе си. 
А може и от там някак си да тръгнат и да стигнат до разкриването на истината пред Еда... Знам ли...

Уф бе, стана ми тъжно, все едно  Серкан е реален човек и то от семейството ми...Бива ли така...

# 59
  • София
Включвам се с благодарност към момичетата, които превеждаха за нас, както и за xBlackRosex за новата тема! Правите гледането на всеки епизод много по-интересен и вълнуващ! За всяка от вас по нещо, който каквото си избере: вино, рози, перли и шоколад! Благодаря!

Скрит текст:

Хубава вечер, изпълнена с много вълнение след изгледания епизод! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 23:28 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт