Отговори
# 585
Дами, моля за внимание - Керем бей. Да изплакнем око:

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
😍❤😍Въй бееее, машалааа😍😍😍😍😍
Много се надявам да не пратят Селин още по на дъното отколкото е в момента защото наистина ще загубят много зрители....
Друго си мислех днес, ако Керем и Ханде наистина са заедно, може да крият връзката им за коз ако случайно рентинга падне прекалено много и тогава изведнъж... ХОП... ASK VAR😍😍😍 (дано правилно съм го написала)
Ама това феновете каквито сценарии можем да измислим, никой сценарист не може🤣🤦‍♀️

# 586
  • София
nrgmama, и аз това се чудя - защо са му отрязали главата?? Друго си е чаровен поглед и още по-чаровната му усмивка!!!

Thebursin, срам, не срам, този сценарий се вихри от известно време и в моята глава. Joy

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 19:14 от Бърборанка с розови очила

# 587
Според данните, публикувани при последното проучване на AdbaTv,  Sen Çal Kapımı се нарежда на първо място сред най-обсъжданите програми в социалните медии от 2 до 8 ноември.  Simple Smile

Скрит текст:

Ново от сета:

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 19:18 от mi_si

# 588
  • София

P.S. Момичета, редактирам се/допълвам се, защото попаднах на информация за романа на Сабахаттин Али „Мадоната с коженото палто“, към който много от вас проявиха интерес след включването на откъси от романа в нашия сериал. Не съм проверила дали информацията е достоверна или не, но според нея романът може да бъде закупен в превод на български език от  сайта на издателство „Авиана“ (Бургас): www.avianabg.com
Романът е издаден от въпросното издателство и се продава на цена от 20 лв. Моят екземпляр ме чака в офиса на Еконт и утре ще си го взема, надявам се 😊

Момичета, благодаря ви за приятната тема 🤗
Алекс, благодаря за преводите 😚

# 589
  • Кърджали
Ух, тези дни нямам възможност да купувам книга, но ако не я намеря в библиотеката ще намеря начин да си я поръчам. Много ми стана любопитна...
Пробвах на турски, но понеже  досега книга на този език не съм чела ми е малко трудно, губя се в изреченията и няма удоволствие

# 590
От повтарянето на фрази от фрага... Само на мен ли ми се набива на очи това в думите на Еда - "защо си мил със Селин, а твърд с мен?"
С риск да ме напъдят от тук, но не издържах 🤭 вече няколко пъти го срещам и се чудя само аз ли му обръщам толкова внимание 😂😂😂
Не можеше ли груб, лош, злобен, бла бла.. 🤔

# 591
nrgmama, и аз това се чудя - защо са му отрязали главата?? Друго си е чаровен поглед и още по-чаровната му усмивка!!!

Thebursin, срам, не срам, този сценарий се вихри от известно време и в моята глава. Joy
Знаех си аз, че мислим еднакво🤭🤭🤭

# 592
# 593
https://www.instagram.com/p/CHaxYrcpISY/?igshid=8wa1ex1ccm3q
Май с Керем ще се черпят по някакъв повод🤣🤣🤣

# 594
Дами, моля за внимание - Керем бей. Да изплакнем око:

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Заради него днес до 19 часа бях на работа Sunglasses .... за да мога утре да съм на линия за партито Gift Heart

# 595
  • Кърджали
От повтарянето на фрази от фрага... Само на мен ли ми се набива на очи това в думите на Еда - "защо си мил със Селин, а твърд с мен?"
С риск да ме напъдят от тук, но не издържах 🤭 вече няколко пъти го срещам и се чудя само аз ли му обръщам толкова внимание 😂😂😂
Не можеше ли груб, лош, злобен, бла бла.. 🤔
Шматоче... Може би при превода трябваше да избера друга дума, но това е буквалния превод, а познавайки Серкан, той е точно твърд - категоричен, понякога груб, понякога недоверие, обвит в една твърда черупка.
Иначе виж, хич не се сетих за другото значение на думата "твърд" на български 😜😜😜😜😜

Ох, гледайки снимката... Ако имам такъв човек да мк прави компания във фитнеса, ще съм най-редовна, честна дума (каза го човек, който цял живот си говори със спорта на различни езици)

# 596
Ханде е на второ място Simple Smile

И най-споделяните колажи в Туитър през последния час Revolving Hearts

# 597
  • София
,,. Ах... дано не спят наистина под един покрив. Знаем, че Серкан няма да я докосне и все пак! .,,                                                                                              Е ,то за Серкан е ясно,но дали Селин няма да се възползва и в съня на Серкан да му налети.    Този сюжет Керем вече изигра в най популярния си филм,но тогава на Серкан да не си на мястото.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 20:55 от Leddel

# 598
От известо време смятам, че смъртта на родителите на Еда е било саботаж. И след толкова години ще се разкрие, че бащата на Керем не е виновен, но е живял с тази вина. И ако ме попитате защо, не мога да си го обясня. Просто се опитвам да следвам някаква хронилогия и закономерност в сценария. Ще се вадят скелети от гардероба с отдавна изтекла давност. Относно бабата на Еда смятам, че ще ни мотаят още. Някъде в Мердин "плете" чорапи. Шегата настрана, но за да има още серии, трябва интрига и неизвестност. И есенно очаквам серията си утре.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 21:07 от st_kari_ina

# 599
Откъса от библиотеката е чудесен Yellow Heart
Алекс, Flowers Hibiscus както винаги си на линия за нас, толкова е хубаво да знаем за какво става въпрос. Flowers Hibiscus

Ама, каква е тази химия просто не знам, само се поглеждат и хвърчат флуиди, не мога да им се нагледам.

brayan__, благодаря ти за информацията и аз си поръчах книгата

Общи условия

Активация на акаунт