Отговори
# 570
Сигурно Пъръл ще каже на Селин, че Серкан се мести. И Серкан тъкмо ще се премести, Еда ще доведе майка му и Сейфе, и Селин ще се появи, че разбрала, че този апартамент е свободен. А всъщност точно този апартамент на АртЛайф вече е зает от Серкан.
Дано Серкан я прати някъде другаде.
Според мен, първо е скандала в кафето в офиса, после е библиотеката и Серкан води първо Еда в новия си дом.
После Еда води Айдан

Селин се появява и разваля идилията:

Серкан си казва "Откъде се взе Селин и това наводнение. Пърл не можа ли да й препоръча друг апартамент на АртЛайф?"

Ама няма да я върне я, приятелка му е от детските години.
Еда е разочарована.

И приема поканата за вечеря на Ефе

Серкан иска да й обясни, че Селин му е само приятелка и няма нищо, ама тя го праща по дяволите, да ходи при Селин, която го чака

Може и да не е това последователността, това е само предположение, може да е точно наобратно - но Еда е с едни и същи дрехи.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 15:03 от kukli4ka456

# 571
  • София
В библиотеката Еда все още не знае за преместването и новия апартамент на Серкан. Не знам как се стига до разходката, но тогава тя е със същите дрехи от библиотеката. После, когато разглежда книгите му и намира снимката им от годежа, пак е със същите дрехи. И накрая, когато ги дават на бюрото, да работят заедно върху нещо, пак е с лилавата жилетка. Когато води майка му в новото жилище, вече е с други дрехи и очевидно знае за него. Затова предполагам, че това е последователността. Мисля, че Селин ще цъфне именно тогава. Вечерята с Ефе и разговорът между Еда и Серкан, че Селин го чака вкъщи, се случват в същия ден, защото Еда и Серкан са със същите дрехи от по-рано. Не знаем дали това ще е финалната сцена или ще има още и какво. Според мен този път не ни я показаха. Юху! А сцената от бара в офиса ще е в началото, след избухването на Серкан и опитите на Еда да го успокои. Отново по дрехите предполагам. Simple Smile

# 572
Кукличке, Бърборанке,  точно така ги виждам и аз нещата:

ден 1 - последната сцена от предния епизод >>> караницата в кафенето >>> играят го дистанцирани
ден 2 - библиотеката >>> разходката >>> работата в апартамента на Серкан >>> книгата със снимката им
ден 3 - Еда води Айдан и Сейфи у Серкан >>> Селин пристига и тя >>> Еда и Ефе + Серкан и Селин на вечеря

Бърборанке, точно преди да пуснат сцената от библиотеката щях да пиша, че Айше малко ни успа напоследък, но ти още по-добре си го описала - тупане на топката. Заложи си сюжетните нишки, обаче нито една не се разви особено. Върти ни около-наоколо и нищо конкретно. Тая баба ни излезе на душата - още от 2-3 еп. я чакаме да дойде като Годо. Ефе и той един неопределен за момента - май няма мераци към Еда, влезе в холдинга, обаче се цели ужким в Серкан, вътри ги някакви нелогични... Историята с брата на Серкан и родителите на Еда като че ли вече не са много интересни. Т.е. мина им времето... за Каан изобщо и да не споменавам... Има нужда от малко освежаване, определено! Да видим утре какви мисли ще ни обземат.

# 573
  • Кърджали
Eто пак превода на озета.

Излиза, че срутването на покривната част е по грешка на Серкан. Той за първи път в живота си се сблъсква с толкова трудно положение. Докато всички, дори и самият той, вярват, че всичко се е случило заради негова грешка, има само един човек, който не приема, че в възможно Серкан да допусне такава грешка по невнимание - разбира се, това е Еда.
Докато Серкан се опитва да разреши и поправи случилото се, Еда решава да разбере как се е стигнало до тази грешка в чертежа.
Айдан се натъжава много от изнасянето на Серкан, но Еда има невероятен план за Айдан.  Междувременно Айфер разбира, че голямата поръчка за цветарницат е дошла не със съдействието на Ефе, а с помощта на Серкан..
Еда тълкува погрешно отношението на Серкан към Селин. Серкан не издържа Еда да стои далеч от него и тръгва да я търси, намира я в библиотеката на университета. Колкото и отношенията между тях да са влошени, не могат да стоят един без друг. Изкарват цяла вечер заедно.

Освен ако умишлено не са объркали реда тук, значи първо Селин ни лази по нервите, после Серкан оправя положението

# 574
  • София
Надявам се да греша (за нейно добро), но така излиза, че Селин действа нарочно и с цел. Разбира от Пъръл, че Серкан се мести и се настанява точно в това жилище под претекс за наводнение в тях. Кани Серкан на вечеря. Опитва се да се сближи с него. Ще изчакам до утре, но изляза ли права - много ще я заплюя. Моето търпение и вяра в доброто също си имат граници! Frowning1

Редактирам се, защото тъкмо видях поста на Алекс с озета - нещата така нещо не се връзват. Еда в библиотеката е изненадана за преместването на Серкан в ново жилище. Тогава как първо води Айдан в него, а не знае за него?! Къде си мисли, че я води?? И нали Айдан е тъжна заради преместването. Как тогава Еда нищо не знае. Няма логика.

# 575
Алекс, Селин според мен първо ще ни лази по нервите, когато вижда Еда, Пъръл и Енгин в кабинета на Енгин, след като Еда казва на Серкан, че не може да е сбъркал... Има го в един от фраговете. Селин е в едно кафяво кожено костюмче и като вижда тримата в "буркана" на Енгин се устремява на някъде...предполагам към Серкан. Т.е. след като Серкан напъди за пореден път Еда, Селината ще се юрне да го утешава...

А в апартамента и на вечерята ще са порция нерви 2 и 3 Wink

Ето, направих и скриншотове за сцената, за която говоря Simple Smile

# 576
  • Кърджали
А направи нещо учишлено, а така съмя излазила че....
То ми стига де Серкан от незнаене какво да прави със сърцето и чувствата си ми лази по нервите, ама на него лесно му прощавам... Да не го отнесе Селин ...
Но....оммммм, ще имам търпение....оммм, ей я къде е сряда вечер...

# 577
Може и да е умишлено, Алекс. Нали в предния епизод си каза, че не може да гледа Еда и Джерен. Аз хронологията я виждам така:

Еда казва на Секан, че не може да е сбъркал >>> той пак нещо я отблъсква >>> Еда говори с Енгин и Пъръл >>> Селината се вмъква като невестулка при Серкан да го утешава >>> Еда ги вижда и издивява (с право) >>> Серкан отива при нея зад кафе-бара >>> Еда му казва думите "Не разбирам, след всичко преживяно, след всичко направено, как може все още да си близък със Селин и твърд с мен?"

А изборът на апартамент след наводнението не ми изглежда случаен, така че Селината може пак да го играе лоша.

# 578
Леле три страници Scream още като ги видях разбрах, че продуцентите явно са ни  пуснали нещо , ама очаквах снимка или ребус , а те цял откъс Scream вай бе, много щедри,  все така да са Grinning прекрасна, прекрасна сцена , направо ми беше като излязла от филм, а не от турски сериал Sunglasses как успяват с тази химия , направо не мога да им се нарадвам , изобщо не се докосват ,  но искри хвърлят отвсякъде Nature Zap направо ми идва да им окача едно табела от тези "Внимание, високо напрежение, опасно за живота" Joy който не го е страх от този заряд на флуиди да заповяда утре вечер Stuck Out Tongue Winking Eye Nature Zap

druon, ninika, blue благодаря за пожеланията за децата Kissing Heart
druon благодаря  за исп. музика, обожавам този език , дори гледайки турски сериали го упражнявам , защото гледах някои епизоди с исп. субтитри,  това е то да съчетаваш приятното с полезното Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 579
  • София
Селин досега не е въртяла интриги, затова я търпях, разбирах и чаках да се осъзнае. Беше неориентирана, заблудена, егоистична, сломена, нахална и завиждаща, но не и интригантка. Ако съвсем целенасочено се стреми към Серкан и върти мръсни номера, няма да бъда толерантна към нея. То пък бива, бива, ама чак пък толкова глупост и простотия може ли?! Не, отказвам да повярвам. Стискам палци да ни подвеждат, защото иначе Селин ще удари дъното.

# 580
И 10 мин. по-късно да се самоопровергая. По-симпатично би било, ако Селин не действа умишлено, а просто отстрани ситуацията да изглежда така, за да може да видим ревнивата Еда Wink

# 581
  • София
+1, както е с Ефе. Той очевидно няма никакви мераци към Еда, но Серкан все пак се пръска от ревност всеки път, когато ги види заедно. И тълкува всичко погрешно - разговора им в дискотеката, обаждането на Ефе, докато бяха в лятната вила след инцидента с Еда, купуването на сладолед, че знае за цветарския магазин и я кара дотам и т.н.
И 10 мин. по-късно да се самоопровергая. По-симпатично би било, ако Селин не действа умишлено, а просто отстрани ситуацията да изглежда така, за да може да видим ревнивата Еда Wink

# 582
super_katia, Бърборанке  и аз си мисля, че нарочно ни вкарват в това недоразумение със Селин и оставането и в дома на Серкан.  Постоянно се сещам за думите от първия фраг
"-Тогава нищо не може да е такова, каквото изглежда."
В крайна сметка от последния откъс, който пуснаха става ясно поне че Еда е първата стъпила в новия дом. Имам голяма надежда и в Айдан, която по някакъв начин да помогне на нашичките.

# 583
  • София
Дами, моля за внимание - Керем бей. Да изплакнем око:

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 584
  • София
Дами, моля за внимание - Керем бей. Да изплакнем око:

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Благодаря! Ние, че ще изплакнем, ще изплакнем! Ама защо така са му отрязали главата? Щеше да е по-готина комбинацията лице плюс торст! Sunglasses

Надписът на тениската оставям без коментар! Joy

P.S. Момичета, редактирам се/допълвам се, защото попаднах на информация за романа на Сабахаттин Али „Мадоната с коженото палто“, към който много от вас проявиха интерес след включването на откъси от романа в нашия сериал. Не съм проверила дали информацията е достоверна или не, но според нея романът може да бъде закупен в превод на български език от  сайта на издателство „Авиана“ (Бургас): www.avianabg.com

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:48 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт