И все пак искам да й дам шанс - надявам се да развият образа й, да израстне емоционално, да осъзнае грешките си, да се поучи от тях и накрая поне малко да я харесаме. Аз съм доста прощаващ човек. Засега Селин не е направила нищо толкова лошо и фатално, че да не мога да й простя в последствие. Но наистина искам да видя градивна промяна в нея. Да видим дали ще се случи. 
Серкан сигурно още от преди това, от етапа на отношенията им преди завръзката и срещата с Еда....
Мисълта ми започна да се губи в търсене на смисъла на нейното поведение... Аз лично разбирам защо е нужна на Серкан, но не съм сигурна доколко той я цени като жена, не като професионалист... Защо му позволява да е до него?! Защото не му е предизвикателство, защото е като "безопасна" игла, защото емоционално не го предизвиква, защото липсва тръпката и наелектризиращото очакване, защото е "равна и монотонна", защото е вяла и й липсва огнената страст и дързост, защото е вечно молеща се за нечие внимание, защото е "вечната жертва", защото му е нужна на този етап, защото е дъщеря на приятел на баща му, защото са приятели от детински години ... Защото, защото... А защо Серкан твърди, че тя е най-логичният избор за него?! Ами просто защото с нея животът му би бил също толкова монотонен, спокоен, плавен и подреден... Но когато през тебе премине тайфун с нежно име на ЖЕНА, когато те завърти безумно и разклати устойчивите ти основи, преобърне всичко в теб до такава степен, че в устрема и порива на своите чувства те завърти и ти покаже, че след опустошителните разрушения може да се изгради нещо ново, магично, непознато, по-красиво и по-вълнуващо, нещата няма как да останат същите... 

Няма търпение за цялата сцена. Еда с тази полу-смъкната жилетчица направо си вика: Ела, Кумчо, изяш ме"
И Серкан тематично е облечен в сиво като лошия вълк
Одобрявам! Диалогът е страшен 

Тази сцена и разходката след това, както и прекараната вечер заедно в новия дом на Серкан, уж работейки, май ще са преди наводнението в дома на Селин и настаняването й при Серкан. Ах... дано не спят наистина под един покрив. Знаем, че Серкан няма да я докосне и все пак! Друго не разбирам - Селин толкова ли няма къде да отседне. Не е ли чувала за хотели?? А домът на техните? Те само една къща ли имат? Ами у Пъръл? Много странно решение на сценаристите. Само да ни вдигат кръвното значи. Искам да изгледам сцената обаче, преди да съдя. Да видим обяснението на Селин и рекацията / решението на Серкан. Както и какво точно ще се случи. Засега няма да остря ножа.

Препоръчани теми