Отговори
# 555
Бърборанка ,  споделяй си всичко  както ти  иде  отвътре , с интерес те чета. А, че ще има и други мнения това е нормално . И аз я разбирам ,но НЕ  Я  харесвам .

Какво значи да се съгласиш с "най-логичната жена " .  в горската къща да се надяваш  /искаш/  на кючюч,  ама бая ,бая кючюк  шанс  за любов ,във фирмата часове преди сватбата да кажеш всичко ,което чувстваш /има право / , но да се чувства  виновен този ,който не те  обича ?!?!?
И сега Ферит виновен ,че я изостави публично след като е чул всичко .......и фронтова линия ...Ферит ,Еда , ,Джерен ......защото обичам ,но НЕ МЕ обичат ?!?!?!

# 556
Мъри, просто моето усещане е, че прекалено голямо внимание се обръща на Селин и очевидно тя дразни повечето от нас. Но моят първи коментар за нея, както и последвалите, не цели нито да я оправдае, нито да я защити. Споделям си мнението най-общо и твърдя, че я разбирам. Дали я приемам и харесвам е друг въпрос. И аз не подкрепям държанието й. Не ми харесват нито липсата на достойнство, нито липсата на самочувствие и елементарен такт и уважение към чувствата на останалите. Слаб характер, неуверена като жена, с претенции за професионалист, ама и там не знам колко е успешна и какво точно е постигнала. Просто се опитах да ви обясня моята логика за поведението й. Честно казано, не разбирам защо Серкан толкова я цени и й позволява да бъде близо до него. И защо твърди, че е най-логичната жена за него?! Селин е всичко друго, но не и безупречна. Еда може да не е логичният избор, ама Селин е още по-малко. Един мъж сам си поставя оценка, избирайки жената до себе си. С жена като Селин не знам каква точно оценка си поставяш... Confused И все пак искам да й дам шанс - надявам се да развият образа й, да израстне емоционално, да осъзнае грешките си, да се поучи от тях и накрая поне малко да я харесаме. Аз съм доста прощаващ човек. Засега Селин не е направила нищо толкова лошо и фатално, че да не мога да й простя в последствие. Но наистина искам да видя градивна промяна в нея. Да видим дали ще се случи. Simple Smile

Аз лично й давам шанс още от началото на сериала.... Smiley Серкан сигурно още от преди това, от етапа на отношенията им преди завръзката и срещата с Еда....Stuck Out Tongue  Мисълта ми започна да се губи в търсене на смисъла на нейното поведение... Аз лично разбирам защо е нужна на Серкан, но не съм сигурна доколко той я цени като жена, не като професионалист... Защо му позволява да е до него?! Защото не му е предизвикателство, защото е като "безопасна" игла, защото емоционално не го предизвиква, защото липсва тръпката и наелектризиращото очакване, защото е "равна и монотонна", защото е вяла и й липсва огнената страст и дързост, защото е вечно молеща се за нечие внимание, защото е "вечната жертва", защото му е нужна на този етап, защото е дъщеря на приятел на баща му, защото са приятели от детински години ... Защото, защото...  А защо Серкан твърди, че тя е най-логичният избор за него?! Ами просто защото с нея животът му би бил също толкова монотонен, спокоен, плавен и подреден... Но когато през тебе премине тайфун с нежно име на ЖЕНА, когато те завърти безумно и разклати устойчивите ти основи, преобърне всичко в теб до такава степен, че в устрема и порива на своите чувства те завърти и ти покаже, че след опустошителните разрушения може да се изгради нещо ново, магично, непознато, по-красиво и по-вълнуващо, нещата няма как да останат същите...

# 557
# 558
  • Кърджали
Готино...Хареса ми тази сцена

# 559
Аз вече се разсеях ... и как да работи сега човек .... а чак утре вечер ще е продължението ..... много лоши хора Simple Smile

# 560
Скрит текст:
Защо му позволява да е до него?! Защото не му е предизвикателство, защото е като "безопасна" игла, защото емоционално не го предизвиква, защото липсва тръпката и наелектризиращото очакване, защото е "равна и монотонна", защото е вяла и й липсва огнената страст и дързост, защото е вечно молеща се за нечие внимание, защото е "вечната жертва", защото му е нужна на този етап, защото е дъщеря на приятел на баща му, защото са приятели от детински години ... Защото, защото...  А защо Серкан твърди, че тя е най-логичният избор за него?! Ами просто защото с нея животът му би бил също толкова монотонен, спокоен, плавен и подреден... Но когато през тебе премине тайфун с нежно име на ЖЕНА, когато те завърти безумно и разклати устойчивите ти основи, преобърне всичко в теб до такава степен, че в устрема и порива на своите чувства те завърти и ти покаже, че след опустошителните разрушения може да се изгради нещо ново, магично, непознато, по-красиво и по-вълнуващо, нещата няма как да останат същите...

mury, изключително точно Hands Plus1 Simple Smile
По този повод и по повод един от предходните постове на Дари, в който сравнява тази двойка и двойката от "Вятърничавия" - за химията:
„Химията е онова гъделичкащо усещане, което имаме, когато сме наясно в ума и тялото си, че сме значително привлечени от някого“, казва д-р Браун пред “Elite Daily“. „Когато допаминовите рецептори в мозъка се активират, ние чувстваме тази така наречена „химия“. Ето защо наричаме допамин хормона на любовта.“
https://www.edna.bg/pod-zavivkite/himiiata-li-e-naj-vazhnoto-nes … na-vryzka-4659182
Е, защото е естествен процес, не може да се изиграе. Играта може да се доближи чрез езика на тялото и вербално до естествения процес, но никога не могат да съвпаднат напълно.

# 561
  • Кърджали

Еда: Ти какво правиш тук?
Серкан: Шттт...Търся си книга.
Еда: Книги ли не ти останаха вкъщи?
Серкан: Понеже се преместихв нов дом, всичките ми книги са по кашони. А не мога без да чета...
Еда: Нова къща ли?
Серкан:Мхм
Еда: Защо аз не знам. Тъй де, не се говори в офиса.
Серкан: Местя се в една от къщите на Артлайф. Пъръл знае...
Еда: Мхм. Ти как влезе тук? В библиотеката не допускат външни хора, без регистрация...
Секран: Мхм..Да. Но да ти напомня. Тази сграда аз я направих. Нали заради тази сграда се запознахме..
Еда: Вярно. Мозъкът ми е изтрил и този безполезен спомен явно...

ДОвечера е сряда вечер нали...
Ей такъв спокоен, усмихнат, влюбен Серкан е красота за окото

# 562
Много приятна изненада Sparkling Heart

Двамата са толкова взривоопасни, като са един до друг, че дори и в университетската библиотека положението е атеш ве барут Heart Eyes Няма търпение за цялата сцена. Еда с тази полу-смъкната жилетчица направо си вика: Ела, Кумчо, изяш ме" Stuck Out Tongue Winking Eye И Серкан тематично е облечен в сиво като лошия вълк Kissing Smiling Eyes Одобрявам! Диалогът е страшен Heart

Да идва утре вечер Yum

# 563
# 564
Мила Алекс, много благодаря за превода! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ето откъса и с руски субтитри:

https://vk.com/feed?z=video-126686270_456241704%2F9df5abfdba8f81 … -126686270_131633

Хубав ден!

# 565
# 566
  • София
Ах, леле, май досега не са ни пускали sneak peek, както му казват американците. Много ми хареса! Благодаря на mi_si за линка и на Алекс за превода. Hug Тази сцена и разходката след това, както и прекараната вечер заедно в новия дом на Серкан, уж работейки, май ще са преди наводнението в дома на Селин и настаняването й при Серкан. Ах... дано не спят наистина под един покрив. Знаем, че Серкан няма да я докосне и все пак! Друго не разбирам - Селин толкова ли няма къде да отседне. Не е ли чувала за хотели?? А домът на техните? Те само една къща ли имат? Ами у Пъръл? Много странно решение на сценаристите. Само да ни вдигат кръвното значи. Искам да изгледам сцената обаче, преди да съдя. Да видим обяснението на Селин и рекацията / решението на Серкан. Както и какво точно ще се случи. Засега няма да остря ножа. Joy

# 567

Еда: Ти какво правиш тук?
Серкан: Шттт...Търся си книга.
Еда: Книги ли не ти останаха вкъщи?
Серкан: Понеже се преместихв нов дом, всичките ми книги са по кашони. А не мога без да чета...
Еда: Нова къща ли?
Серкан:Мхм
Еда: Защо аз не знам. Тъй де, не се говори в офиса.
Серкан: Местя се в една от къщите на Артлайф. Пъръл знае...
Еда: Мхм. Ти как влезе тук? В библиотеката не допускат външни хора, без регистрация...
Секран: Мхм..Да. Но да ти напомня. Тази сграда аз я направих. Нали заради тази сграда се запознахме..
Еда: Вярно. Мозъкът ми е изтрил и този безполезен спомен явно...

ДОвечера е сряда вечер нали...

Ей такъв спокоен, усмихнат, влюбен Серкан е красота за окото

ЪхЪ , бир гюн сонра ......Laughing

Как да не ги обичаш тези  ИНАТИ , остроумни магарета .../без  извинение /

# 568
  • Кърджали
Бърборанке, мисля че ще е след Селин... Поне така помня от озета.. А и Еда ревнува защото Селин е в една къща със Серкан, и сега се учудва като разбира, че той всъщност е вече в нов дом.
Та мисял че ще се скарат заради Селин, тя ще си тръгне, Серкан ще реши, че не му харесва да е сърдита и далеч от нея и ще я потърси. Ще я намери тук, аз ще се разтопя като ги гледам, те ще си изкарат една романтична разходка и така...
Силно се надявам да е така.

# 569
  • София
Дано си права, Алекс! Малко ми писна само да заплитат нещата и нищо да не се разкрива. Имаме нужда от глътка въздух и мъничко щастие. Епизодът с “бебек вар” беше хубав, но не е достатъчен. Явно бях зажадняла за нещо подобно, защото го изгледах на един дъх и имах чувството, че е доста кратък, а си беше с нормална продължителност. Иска ми се да не си говорят с недомлъвки, както беше в началото. Нека Серкан изясни ситуацията със Селин пред Еда, за да не остава Еда с грешно впечатление. И дано Еда се довери на интуицията си, че Серкан я обича и крие истинската причина за ряздялата им. Каквото и да й говори, дори да повтаря “бити”, нон-стоп тича по нея и й се обяснява. Нямаше да се държи така, ако работата му беше по-важна. Според вас още колко ще тупкат топката, преди да започнат да разкриват тайните една след друга? Не се ли понасъбраха доста вече?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт