Отговори
# 540
mikipoli, много благодаря🌹. Обичам тази песен.
Едно видео с испанска песен и от мен (Todavia no te olvido, Все още не мога да те забравя):

За съжаление има само едно видео с една моя любима песен на испански и то не е с много хубав монтаж, но го пускам заради песента (Que lo nuestro se quede nuestro, Нашето си остава наше).

Това е акустичната версия:

# 541
  • Пазарджик
Цитат
Бърборанке, уважавам мнението ти... Но... сигурно повечето жени са минали по този път... Да обичаш някого, без той да ти отговаря на чувствата... Пробваш веднъж, дваж обясняваш и .... виждаш, че не става, че няма обратна реакция... И? Какво като му се обяснява толкова пъти и му каза какво мисли?! Серкан повече ли започна да я обича? Самата тя започна да става смешна... В злобата си към апатичната реакция на нейните чувства направи толкова много глупости... Не само една жена, а всеки човек трябва да има нужната доза достойнство... И да се отдръпне и да си тръгне, когато е необходимо... А доколко приема чувствата на Серкан към Еда? И дали вече се е примирила?! Е, това вече е спорен въпрос....

+1 Не само една жена, а и всеки човек трябва да има нужната доза достойнство и САМОУВАЖЕНИЕ. За съжаление Селин не е от тях. Аз много държа на тези ценни качества на човеците и даже художествения (измислен) образ не го приемам. Селин не я приемам от първият момент  в който се появи в серияла. Ама кой ме пита мен, филм да става.

# 542
Добро утро Flowers Hibiscus

Мира, страхотен опит за въображаем крими филм с Керем и Ханде, наистина се е получило много сполучливо, ще е интересно да видим нещо такова Flowers Four Leaf Clover

mikipoli, твоите слънца са прекрасни Flowers Hibiscus  Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom
Да имат весело и щуро детство, а тези усмивки да са винаги на лицата им.
Обожава безгрижието на детската възраст, тази чистота и неподправеност.

Испанската песен е много вълнуваща, така  мелодично ми звучи този език, а пък и синът ми го учи засилено и постоянно се чува из вкъщи/предпочете го пред немския език Stuck Out Tongue Winking Eye/

Ali.yor, дано вече си по-добре, че сряда идва и  както казва mi_si сме на женско парти Flowers Four Leaf Clover

droun, анализа на американската блогърка за епизода е отново много хубав.

Както казва Бърборанка да си слагаме розовките очила Innocent

Пак се връщам на испанската песен, много се впечатлих от " И сега отново гледам на света в моя полза.....Отново виждам как блести светлината на слънцето" Как ми се иска  Серкан да успее да погледне в тази посока, да опита, да признае и да бъде щастлив.

Оставям ви, че Марк, вече е нетърпелив Hug

# 543
Много точен коментар си споделила, druon.
Цитирам част, която за мен е най-важна:

"Умението да разграничаваш различните измерения в една връзка е това, което помага на двойките да преодоляват бурите. Една грешка не заличава всичко останало с едно движение на четката.

И това е разковничето, което отличава Sen Cal Kapimi като забележителна продукция. Да можеш да изобразиш тези тънкости чрез сценария и актьорските изпълнения е майсторски клас за кинематографично изживяване и ни напомня за интелигентността, вплетена в по-ранните епизоди, завладели сърцата ни. "

Не мога да не се съглася с подчертаното. Няма друга такава героиня като Еда в турското кино изкуство. Толкова силна, достойна, добра  и разбираща жена.

Съдружниците на Серкан сякаш с облекчение побързаха да приемат идеята, че и той е човек.
На нормалните, стандартни хора им е трудно да повярват, че има единици като Серкан.
Ще го обсъждаме след сряда, но ако се разсъждава над озета, само Еда ще се впусне да търси умисъл в произшествието и причината - извън Серкан. Ето това е истински обичаща жена с характер.

# 544
mikipoli, сега погледнах - права си, малко съм ги омешала. Тъй като не гледам други сериали в момента освен нашия съм се объркала. Но ето снимката, която съм видяла явно, с инфо какво подготвят Фокс. Това е от инстаграм. На мен ми се струват твърде много сериали, дори и да не започнат сега всичките. Жалко е, защото хубави сериали ги спират за нисък рейтинг, за да пуснат други, които на свой ред не се знае колко ще се задържат.

п.с. Да са ти здрави и все така усмихнати сладурите

# 545
Как да  проявя  разбиране към  Селин .....вижте ѝ погледа след като разбра ,че Еда видя нарязяните снимки с Ферит ,  а тези със Серкан , не. Означаваше ..."Няма да ти го  отстъпя !!!" И ,че Еда и Джерен я дразнят с присъствието си  Има  една дума ДОСТОЙНСТВО ..... Тя май не е чувала за нея .

Следващата : Пъръл ... Еееее , по -сухо дърво от това не съм виждала .... " Ни  се води ,ни се кара " И какво  ?!?! На каляска ли да я качи  Енгин ...аз я зарязвям до две ......

Айдан и Айфер...като листа понесени  от вятъра. Вярно и двете преживели трагедии ,но да се месиш в живота на другите , особено  при Айдан .... пълна бъркотия . Ако не е Сейфи ,не зная що ще е с нея .

# 546
  • София
Не знам, момичета. Виждам с каква апатия пишете за Селин, за Пъръл също. Аз пък не харесвам донякъде Мело. Води се положителен герой, но какво й е положителното?! Да, добронамерена е, но видяхме до какво доведе наивността й (кражбата на Каан). За мен Мело е прекалено романтична, наивна, безволева и някак си ми е Ердем в женски вариант. Малко на всяка манджа меродия, но досега характер и кой знае какви качества не ми е проявила. Затова и не усетих липсата й. Не харесвам такива хора в реалния живот. Прекалено меланхолична и отвеяна ми е. Но досега не съм изказвала това си мнение, защото съм изключително позитивна личност и не случайно съм “с розови очила”. Научила съм се да търся винаги първо доброто у хората, да се хващам за него и да не обръщам внимание на недостатъците, освен ако не ме засягат лично. Както вече писах, във всяка една героиня откривам свои черти или черти, които съм притежавала преди време, затова не съдя никого. Не се изказвам крайно. И наистина се опитвам да гледам на нещата от положителната гледна точка. За тези герои, които досега не са ни показали хубавата си страна, все още имам надежда, че тепърва ще я видим. Да кажем такъв герой е Селин. Но, разбира се, хора всякакви. Уважавам мненията ви, не се опитвам да ви убедя в правотата си, защото всеки е прав за себе си. Освен това светът е шарен, благодарение на всички нас и различията ни. Различните мнения по никакъв начин не ме притесняват или обиждат, напротив - провокират ме в положителна посока, да се замислям, да откривам нови гледни точки или пък да затвърдя още повече своята. Simple Smile

# 547
dariVale, +1
"Няма друга такава героиня като Еда в турското кино изкуство. Толкова силна, достойна, добра  и разбираща жена."

# 548
Ще го обсъждаме след сряда, но ако се разсъждава над озета, само Еда ще се впусне да търси умисъл в произшествието и причината - извън Серкан. Ето това е истински обичаща жена с характер.
На мен това ми е паралел с поведението на Серкан, когато Еда изчезна след бъгитата. Там, където другите действат рационално, нашите, колкото и да са разделени, се усещат идеално и са готови да се втурнат през глава, за да помогнат на другия Heart

# 549
  • София
druon, благодаря ти за споделената статия. Прекрасна я! Четох я с такъв интерес и попих всяка дума. Това е най-любимата ми част: “ Последният диалог между двамата е свидетелство за това какво означава да обичаш. Когато другият е в нужда, забравяш собственото си его, объркана логика и нужди и даваш всичко това, от което се нуждае другият.” Толкова е вярно! Heart

# 550
Ново от сета: Снимат епизод № 19

Днес снимките са в магазина за цветя и къщата на Болат (не конкретизират дали е апартамента или вилата)
и един Керем за разкош Gift Heart

# 551
Щом снимат в магазина за цветя, може би Еда ще прави доставка, а колата е развалена...
Има клип на Алптекин - т.е. в къщата на Алптекин и Айдан е другият сет.
Алптекин доста брадясал.
https://twitter.com/i/status/1326094547848400896

Интересно как ще реагира на новините за грешката на Серкан, и прохождането на Айдан извън домът им.

# 552
Не знам, момичета. Виждам с каква апатия пишете за Селин
 За тези герои, които досега не са ни показали хубавата си страна, все още имам надежда, че тепърва ще я видим. Да кажем такъв герой е Селин. Но, разбира се, хора всякакви. Уважавам мненията ви, не се опитвам да ви убедя в правотата си, защото всеки е прав за себе си. Освен това светът е шарен, благодарение на всички нас и различията ни. Различните мнения по никакъв начин не ме притесняват или обиждат, напротив - провокират ме в положителна посока, да се замислям, да откривам нови гледни точки или пък да затвърдя още повече своята. Simple Smile

Понеже аз написах първо за Селин, да си кажа... Не знам как е прозвучало, но не се отнасям с апатия към нея... Напротив, изпитвам чувство на съжаление /защото такава персона е достойна за съжаление, а не за уважение/ и просто й се чудя... веднъж, два пъти... без да я обижда, Серкан й показа, че изборът му е Еда... И ако Селин беше жена на място, просто щеше да приеме решението му и да продължи пътя си, без да се намесва "деликатно" в живота на човека, когото има претенции, че уважава... Нито е първата, нито ще е последната... Съжалявам много, ама не мога да оправдавам и уважавам такъв човек... То и аз се стремя в повечето случаи да бъда толерантна, но пък нейното незряло и неадекватно поведение прекрачва всякакви допустими граници... Язък, че големи суперлативи се сипят по неин адрес като професионалист, но по характер ми прилича на едно разглезено, но злобно и хитро дете... Щеше със сигурност да спечели повече вниманието на самия Серкан дори, ако се беше отдръпнала с достойнство и бе запазила поне мъничко от себеуважението си...

# 553
Може и да греша ,но  /Алптекин /като че ли  участва и в друг проекТ?!
Днес изгледах с бг суб и точно се замислих ,че чичекчийницата я забравиха ....

# 554
  • София
Мъри, просто моето усещане е, че прекалено голямо внимание се обръща на Селин и очевидно тя дразни повечето от нас. Но моят първи коментар за нея, както и последвалите, не цели нито да я оправдае, нито да я защити. Споделям си мнението най-общо и твърдя, че я разбирам. Дали я приемам и харесвам е друг въпрос. И аз не подкрепям държанието й. Не ми харесват нито липсата на достойнство, нито липсата на самочувствие и елементарен такт и уважение към чувствата на останалите. Слаб характер, неуверена като жена, с претенции за професионалист, ама и там не знам колко е успешна и какво точно е постигнала. Просто се опитах да ви обясня моята логика за поведението й. Честно казано, не разбирам защо Серкан толкова я цени и й позволява да бъде близо до него. И защо твърди, че е най-логичната жена за него?! Селин е всичко друго, но не и безупречна. Еда може да не е логичният избор, ама Селин е още по-малко. Един мъж сам си поставя оценка, избирайки жената до себе си. С жена като Селин не знам каква точно оценка си поставяш... Confused И все пак искам да й дам шанс - надявам се да развият образа й, да израстне емоционално, да осъзнае грешките си, да се поучи от тях и накрая поне малко да я харесаме. Аз съм доста прощаващ човек. Засега Селин не е направила нищо толкова лошо и фатално, че да не мога да й простя в последствие. Но наистина искам да видя градивна промяна в нея. Да видим дали ще се случи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт