Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 216
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Кристи супер си е 3, то 6 деца не ви трябват нали Simple Smile
Ели, Манди успех, заслужавате това да е вашият опит !!!

Аз изкарах всички документи и можем да правим инвитро и другия месец даже, ако не попаднем на коледните празници.
Отделно имах положителен за о в петък вечер и вчера сутринта, та маратона продължава. Много ще се радвам да се получи естествено. То и затова съм в тази тема все още Simple Smile

# 466
Кристи, опитай да запазиш спокойствие и имай вяра!
Все пак 3 са се оплодили, а това са добри новини!
Желая ти спокойствие и успех!

# 467
Kris, стискам палци! Ще се случи! Това е твоя момент!

# 468
Привет дами,

Записвам се в темата.
На 30 години съм. Имам син на почти 5.
Една загуба 2019.
След нея спряхме опитите.
Ходих на прегледи : ендокринолог, хормони, цитонамазка, вирусология и решихме да спрем да се пазим. Погледнах си календара и се оказа, че би трябвало да съм била в овулация.

Цикълът ми е на 26 дни.
Овулация 12-13 ден
Кисти в десен яйчник, но биохимията на хормоните е добра
Имам тромбофилия и таласемия (лека форма)

Пия мио-инозитол, метилирана фолиева киселина и аспирин протект.

Днес е 12 дни след овулация, тестът ми от вчера го качвам. Струва ми се , че виждам някаква бледа сянка 🤪

Симптоми:

Глад
Болка в гърдите
Някакво дърпане в кръста

Ще видим какво ще излезе.
Стискам палци на всички за две чертички Simple Smile

# 469
Кристи, при първото инвитро имахме само три ембриончета и забременях. Не се отчайвай и вярвай в своите човечета. Стискам палци за добри новини!

Одри, дано стане естествено, но ако се стигне до инвитро да имате много ембрита за цял отбор по футбол!

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 14:01 от Jessito*

# 470
Кристи, опитай се да запазиш спокойствие до теста, не се притеснявай че са 3 важното е да имаш трансфер, а нали искаше да се хванат две , с тези три има реален шанс да се хванат 2 и всичко да стане както си си го мечтала Hands Pray Пращам ти положителна енергия, разбирам те, с теб съм и чакам положителния ти тест, спокойно, ще стане Heart Hug Flowers Four Leaf Clover
Одри, пожелавам ти да стане естествено, аз също го мечтая и затова съм в тази тема Hug
Рали, беше писала за нов лекар, ще споделиш ли кой е, доволна ли си?

# 471
Kris_ti, не се притеснявай.
Количеството не е гаранция за качество.
При моята стимулация извадиха 6-7, оплодиха се 3, останалите били празни.
И до пети ден си вървяха и трите много добре.
Момичето с мен в стаята ѝ извадиха повече, но така и не стигнаха до трансфер.
Горе главата. Мисли позитивно.
На мен от клиниката ми казаха така: 1 ембрион е потенциално бебе. Така, че три са предостатъчно.
Стискам палци за добри новини в оплождането и развитието им.

# 472
Kris_ti, при мен беше същото, извадихме 7 яйцеклетки оплодиха се 3. Треперех много дали ще стигна до трансфер, но ми останаха двечки до 5 ден и сега чакам теста.
От снощи на 4ти ден след трансфера се зверя във една изпарителна втора чертичка на теста и се надявам след няколко дни да е истинска.
Знам,че е изпарителна понеже се появи доста след оказаното време и е по—скоро сянка, но аз до сега изпарителни не съм имала никога никакви, та и се любувам и стискам палци следващата да е истинска. Дори си пазя стари негативни тестове за сравнение където няма никакви сенчици, за сравнение. Обаче винаги има пръв път, знам, че е не е положителен този.
Пожелавам ти да стигнеш до трансфера на всичките ембрита и после положително тестче.Hug

# 473
Cinnamon, Blush и аз така се зверих на втората бледа чертичка на шести ден след ЗЕТ на едно петдневно Е.
А днес, вече шести ден това съвършенно създание ми е в ръцете.
Вярвайте, момичета. Колкото и да е трудно, защото повярвайте ми знам какво е, вярвайте.
Ще се случи и всяка една от вас ще бъде майка. Само вярвайте.

# 474
  • София/Севлиево
Кинамон,стискам палци за много положителен резултат.
Крис,и аз се чувствам горе-долу тъй,т.к.док ми каза,че имам не повече от7-8 Ф.А едва ли всички ще са ок.Но пък миналите пъти като вадехме по много нищо не стана.Сега с по-малък брой се надявам да се получи.Имай вяра-и при теб ще стане ❤️ На мен ще ми е трета пункция ,а се бях зарекла да нямам повече от две и да не опитвам след 36-годишна възраст (на 37 съм),но пък желанието за второ дете е по-силно от всичко.Щото вече съм чувала от близки,които знаят за проблема ни,защо не се откажа,след като имам Слави.Ами няма как да стане,а и той ще има нужда от някой близък,когато мен и баща му ни няма.
Ангелче,как си?Гушкате ли се вече с Марти?

# 475
Благодаря ви за куража, момичета, предполагам, че и хормоните ми имат пръст в това отчаяние + безсънната нощ, заради болките в яйчниците. Прави сте, няма какво да се отчайвам имаме 3 ембриончета и реален шанс да стигнем до трансфер.
Cinnamon Cookie, мнооого силно стискам палци да е категорично положителен съвсем скоро Flowers Four Leaf Clover

# 476
Момичета,усещам нещо много странно не знам настинала ли съм не ми пари когато пишкам,вчера яи писах за цистита,но самите яйчници ги усещам като тежки все едно ще ми дойде,а има време до 1ви не мв болят гърдите грам...чудя се да почна профилактично ципрпфоксацин звънях на личната кяза че няма кой да ми обърне внимание в тази пандемия......не знам какво да правя Sad чувството е все едно са ми ,,пълни яйчниците"

# 477
Момичета,усещам нещо много странно не знам настинала ли съм не ми пари когато пишкам,вчера яи писах за цистита,но самите яйчници ги усещам като тежки все едно ще ми дойде,а има време до 1ви не мв болят гърдите грам...чудя се да почна профилактично ципрпфоксацин звънях на личната кяза че няма кой да ми обърне внимание в тази пандемия......не знам какво да правя Sad чувството е все едно са ми ,,пълни яйчниците"

При мен също има леко парене при пиш и имам бледа чертичка. Аз си сложих гинофит гелче срещу бактериална вагиноза имах леко парене и отмина. Можеш да пиешш в приложението на Хелтико или на Хийли за консултация онлайн. Те ще ти кажат ако трябва някакво изследване. (ест ако не можеш дс се свържеш с док)

# 478
Ами,не знам яз го смятам като симптом на цистит при теб от Б ли е?

# 479
Ами,не знам яз го смятам като симптом на цистит при теб от Б ли е?

Ами никога не съм имала цистит
А бледата чертичка още не знам дори значи ли нещо.
Но забелязах и аз нещо такова - не е силно парене, леко неразположение.
Ако си имала цистит, може да се консултираш с лекар онлайн и да го питаш.

Общи условия

Активация на акаунт