Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
На престо ли ти е чертичката,ако искаш я снимай да видим дали е бледа,дали изпраителнаа и ти желая успех, благодаря за съветите ♥️🍀

# 481
  • Варна
Кристи успех и от мен ! 🍀
Аз вече съм 11 ден от началото на МЦ , 7 дни кръвотечение ,което си е нормално за мен , и вече 4ти ден кафеникаво течение ,което май няма намерение да спира. Уж всичко ми беше наред на последния преглед, сега какво е това нещо не знам  .... явно и този месец няма да е нашия и ще записвам пак час при АГ 😔😔

# 482
Кристи, аз мисля, че сте изкарали максимума от ситуацията с 6 яйцеклетки. В крайна сметка, не знам дали знаеш за правилото , което върви на запад - 50% от извадените Я са качествени и след това още само 50% от тях се оплождат. Така, че вие сте си абсолютно в нормите. А и това над 10-15 фоликула са единици при нормални условия, масово са при СПКЯ или хиперстимулация. Аз мисля, че в рамките на разумното са се случили при теб нещата и тези 3 ембриончета може би ще бъдат твоите ! Много стискам палци !

Ели, Мандариа, чакаме и вашите яйчица да станат ембриончета Heart

Момичета, аз имам две неща да споделя с вас Grinning Днес си взехме резултатите от спермогрмата от Надежда и моят малък Симба се превръща със всяка следваща спермограма в Цар Лъв Grinning Майтапа настрана, но всичко е подобрено, освен Крюгера. Но за него имахме спор с андролога вчера да не го пускаме, защото не било показателно, те вече не го гледали, гледали ги на око кои са с дефекти, Стаменов искал обикновена СГ, а не Крюгер. Абе от 100 кладенеца вода ми извади , да не пускаме Крюгер, даже ме извикаха мен в кабинета, щото ММ знае, че с мен на глава няма да се излезе. Та пуснахме Крюгер и излезе 1%. Ние за всички 5 СГ сме били 3-3,45%. Та сега те ще ми кажат , че главите на ММ били станали по-увредени. Ааааайди бе !
Общо взето прогресивната подвижностт от 17% е станала 29% при норма 32%, а общата подвижност е станала от 24% на 40% при норма 40%. Количеството от 130 е станало 200млн и концентрация от 59 на 66млн. Абе много сме доволни ! Да живей Кацаров и да умре тютюневата индустрия от веднъж дано ! Heart

Втората тема по която се включвам - моля ви НЕ купувайте тестовете one step от али/ибей. Не ги купувайте. Бях споменала за изпарителните черти. Еми вчера реших да продължа да ги тествам - тея 40 бройки все пак трябва да си избият парите. И като ми излезе вчера една хууубава втора чертичка на 1мин от теста. Розовееща. И като се засили да се вижда...Накрая ми кипна и направих един тест и на ММ ! Еми на него също имаше сянка, казах му да спира алкохола, че знае ли се ! Сутринта повторих пак теста - пак чертички, но по-бледи. Направих Клиър - кръгла нула естествено. Сега пак два деста - два с чертички. Това е абсурдно - абсолютно всичките one step ми дават втора чертичка и то във времето на отчитане. Не се насищат естествено с дните, но просто ги има. Прикачам снимки.Днес ми е 26ти ден , но според тестовете съм бременна от 19ти ден .Та, момичета, тестовете не са това, което бяха ! Поне не и китайските...

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 483
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм минавала,  но си ви мисля и се моля от сърце една по една да се прехвърляте към отчетни и групата на Диди - бяхте моя опора,приятелки и сестри толкова време и желая от сърце сбъдване и на вашата мечта, та тази група ми е много на сърце...
Поръсвам сърдечно със 8 месечно риткащо (и хълцащо) синичко babydust7 babydust7 babydust7  Blue Heart
Честито на новобременелките - леко и успешно бременеене до финал! Дано повлечете крак за една вълна в темата!
За тези с процедурите - силно стиснати палчета - вярвайте че ще се получат нещата, никакво отчайване! Чакам добри новини!
За всички много много вяра и късмет - съкровените мечти са за да се сбъдват!:four_leaf_clover:
Скрит текст:
предполагам тези които вече са пациентки на Калчевот Адела знаят, но споделям за инфо - видях че д-р Калчев започва работа в МЦ на Сигридов..има и нова група във фейсбук "Пациенти на д-р Калчев", Сигридов от своя страна вече преглежда мисля не само бременни, но и такива, които правят опити - видях в ценоразписа му "подготовка за бременност" - мисля  и се надявам че в екип ще свършат много чудеса заедно

# 484
Локо аз обаче пак си мислех че си бременна така че я виж утре др ден пак тест

# 485
  • Варна
Локо много съмнителни черти , особенно на първата снимка.... хммм с каква чувствителност са тези тестове ?

# 486
Локо, според мен всички тестове са положителни...ти защо мислиш че не си бременна???

# 487
  • София
Hariom,недей с Ципрофлоксацин. Когато правихме опити и се бях "обзавела" с цистит, АГ-то каза Монурал. Това ми разреши /чаках до броени дни да не ми дойде, както се казва,дойде ми всъщност/. Пуснах разбира се и стерилна урина с антибиограма.

Момичета,усещам нещо много странно не знам настинала ли съм не ми пари когато пишкам,вчера яи писах за цистита,но самите яйчници ги усещам като тежки все едно ще ми дойде,а има време до 1ви не мв болят гърдите грам...чудя се да почна профилактично ципрпфоксацин звънях на личната кяза че няма кой да ми обърне внимание в тази пандемия......не знам какво да правя Sad чувството е все едно са ми ,,пълни яйчниците"

# 488
Изпарителни са си. Просто вчера беше много наситена спрямо предните, но днес вече си бяха пак бледите one step. Клиър и Експрес са отрицателни. И трите марки се водят с чувствителност 10. Като все пак аз над седмица съм ги правила тея тестчета и всеки път са еднакви чертичките. Няма как да съм бременна, то е ясно. Все пак теста на ММ също има втора чертичка ! Grinning Истинските марки тестове са си отрицателни.
И Клиър и Експрес и вчера и днес - напълно отрицателни.Даже четох коментарите от ревютата в Алиескпрес и много момичета са прикачили като моите снимки, включително имаше и едно момиче дето е юркало и мъжа й да си прави и той с бледа втора черта. Grinning

# 489
Благодаря Лира
Локо айде декември да е твоя месец 😍

# 490
Значи не съм само аз дето си мислеше днес да накарам и ММ да направи тест. Страшно ме е яд, че нямам днес друг Clearblue от ранните за да видя дали и при него ще се появи предполагам изпарителната черта. Щях да изхвъча да купя, но във Германия не работи нищо във Неделя.
Макар, че пак не се сетих да отидем до спешна аптека....

# 491
Ее и моя месец не е.. Дойде ми 😒
Дано наистина Коледа носи чудеса..
Успех момичета 🤞❤️

# 492
Кристи, аз мисля, че сте изкарали максимума от ситуацията с 6 яйцеклетки. В крайна сметка, не знам дали знаеш за правилото , което върви на запад - 50% от извадените Я са качествени и след това още само 50% от тях се оплождат. Така, че вие сте си абсолютно в нормите. А и това над 10-15 фоликула са единици при нормални условия, масово са при СПКЯ или хиперстимулация. Аз мисля, че в рамките на разумното са се случили при теб нещата и тези 3 ембриончета може би ще бъдат твоите ! Много стискам палци !

Ели, Мандариа, чакаме и вашите яйчица да станат ембриончета Heart

Момичета, аз имам две неща да споделя с вас Grinning Днес си взехме резултатите от спермогрмата от Надежда и моят малък Симба се превръща със всяка следваща спермограма в Цар Лъв Grinning Майтапа настрана, но всичко е подобрено, освен Крюгера. Но за него имахме спор с андролога вчера да не го пускаме, защото не било показателно, те вече не го гледали, гледали ги на око кои са с дефекти, Стаменов искал обикновена СГ, а не Крюгер. Абе от 100 кладенеца вода ми извади , да не пускаме Крюгер, даже ме извикаха мен в кабинета, щото ММ знае, че с мен на глава няма да се излезе. Та пуснахме Крюгер и излезе 1%. Ние за всички 5 СГ сме били 3-3,45%. Та сега те ще ми кажат , че главите на ММ били станали по-увредени. Ааааайди бе !
Общо взето прогресивната подвижностт от 17% е станала 29% при норма 32%, а общата подвижност е станала от 24% на 40% при норма 40%. Количеството от 130 е станало 200млн и концентрация от 59 на 66млн. Абе много сме доволни ! Да живей Кацаров и да умре тютюневата индустрия от веднъж дано ! Heart

Втората тема по която се включвам - моля ви НЕ купувайте тестовете one step от али/ибей. Не ги купувайте. Бях споменала за изпарителните черти. Еми вчера реших да продължа да ги тествам - тея 40 бройки все пак трябва да си избият парите. И като ми излезе вчера една хууубава втора чертичка на 1мин от теста. Розовееща. И като се засили да се вижда...Накрая ми кипна и направих един тест и на ММ ! Еми на него също имаше сянка, казах му да спира алкохола, че знае ли се ! Сутринта повторих пак теста - пак чертички, но по-бледи. Направих Клиър - кръгла нула естествено. Сега пак два деста - два с чертички. Това е абсурдно - абсолютно всичките one step ми дават втора чертичка и то във времето на отчитане. Не се насищат естествено с дните, но просто ги има. Прикачам снимки.Днес ми е 26ти ден , но според тестовете съм бременна от 19ти ден .Та, момичета, тестовете не са това, което бяха ! Поне не и китайските...

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Здравей,  и аз така се прекарах с тези тестове  one step всичките бяха с втора бледа черта,  но по- бледи от твоите 😁

# 493
Включвам се относно тестовете. Септември и при мен се появиха подобни черти,  две поредни сутрини,  почти си повярвах, че съм бременна. Реших че не съм направила нещо както трябва, но явно си е от тестовете. Иначе ги пробвах след това по време на овулация и бяха отрицателни. Странна работа 😠
Успех на всички момичета с процедури и на тези с естествени опити 💙💚❤

# 494
Успех и от мен на всички. Аз утре сутринта съм решила да направя един тест , въпреки че ще е 2 дни преди М. Купих обикновени лентички пък да видим

Общи условия

Активация на акаунт