Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 210
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Луничке, какъв роман само, много ти благодаря за подробното описание, може и ние да отидем да видим какво ще ни каже, а до тогава ще пробваме това с кафето и шоколада звучи добре Coffee Chocolate Bar People Baby Дано да успеете щом изпиете всичко което сте взели след месец Flowers Four Leaf Clover
Стискам ти палци Hug
Кари, честито, лека бременност и този път до финал Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е наред опитай се да си спокойна People Baby

# 631
  • София/Севлиево
Добро утро!
Имаме си бременелка -честито Кари ❤️
Аз съм супер.Хич не се чувствам бременна,ама може да е за добро.Миналите пъти все търсех симптоми и се хващат за тях,пък нищо не стана.Тоя път няма да ги търся Simple Smile Обаче нещо ми се завъртя в главицата снощи-според ЕРА теста трансфера трябва да е 5 дни след включване на прогестеронов препарат,а ние го направихме 4.Дори нивото на прогестерон не съм си проверила.Имам 3 пъти по 2 Утрогестана вагинално и 2 пъти по половин дуфастон през устата,една метафолиева и един акрад вечер преди лягане.На фона на терапиите на други момичета след инвитро аз почти никаква такава нямам.Теста ми е за 9.12.

# 632
Ели, ако това ще те успокои, при моя трансфер също не прослвдихме прогестерона.
Само вярвай и мечтай. Пожелавам ти положителен резултат още преди 09.12.

# 633
  • София/Севлиево
Мен малко повече ме притеснява,че според ЕРА-та трансфера трябва да се направи на ден 5 от почването на прогестерона,а ние го направихме 24 часа по-рано...Няма да го мисля, защото доктор Станулов е сигурен,че трансфера ще приключи с раждане.Ще му се доверя.Просто толкова разочарования имах досега,а този път се подготвих отвсякъде-лигавица над 10,вливка за НК клетките,а ЕРА-та съвсем я забравих да му я спомена.Но пък четох,че тя важи около 12-18 месеца,а са минали вече толкова,та по-добре да не я мисля...

# 634
Елислава,няма как да не си бременна то идва Коледа просто не мисли лоши неща и съм сигурна че е станало 🍀❤️...За съжаление нищичко не разбирам от инсеминация от трансфер може биии защото се надявам да стане естествено и не съм чела толкова много,но вяряам,че всичко ще бъде наред!!!!
Кристи,къде си как си всичко наред ли е?

# 635
  • Варна
Ели и аз вярвам, че всичко ще е наред 🙏 и аз най-рано на 09.12 мога да си направя тест , хайде дано са + 🍀
Успех и на всички други НЕ чакащи МЦ 😇

# 636
Ели много се радвам, мисли положително всичко ще бъде наред, вярвам го, не съм пускала палчетата 🤗! Много стиснати палци също на Мандария , както и на Кристи!
Пълнолуние и аз ти благодаря за подробната информация. Вярвам че много скоро ще ни зарадваш, от сърце ти го желая както и на всяка една бореща се дама тук 😘!
Кари честито лека и безпроблемна до финал 🤗!
Иви дано се развият нещата така както ги искаш. Пожелавам леко раждане 🤗. Благодаря за прашеца, ритниците и хълцането дано имам късмета да го усетя скоро ❤️!
Успех момичета 🤗

# 637
Момичета,да попитам Някоя от Вас която би трябвало да и дойде Ц след 3-4 дни да и се е случвало да става през ноща от глад .... Събудих се от глад а бях вечеряла стабилно викам си какво да правя аз избягвам късно да ям ма не можах да заспя ииии.... Наложи се хапнах хахаххаха

Притеснявам се, четох че глад нощно време е симптом за сериозни неща на стомаха.....

# 638
Честито Kari88! Леко бременеене и до финал! Flowers Four Leaf Clover
Пълнолуние, мерси че описа подробно. Ние не ходихме въпреки че и нас ни насочи натам, но първо трябваше да се направи операцията при ММ. Дано помогнат нещата.

Аз да се похваля че мина БХС (правих 2 понеже съм параноя) и вече излязоха всичките резултати и ги обсъдихме и  всичко е наред и най-после мога да ви наръся обилно с двойно розовко!
Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Да има много много положителни тестчета и щастливи бъдещи мами тук!

# 639
Мили момичета, моля да бъда извинена за отсъствието ми, опитах се да изчета всичко, но не успях 😭 пожелавам успех на всички момичета, които минаха с трансфера, Кристи, тези са епични, но пожелавам след тая драма да те изненада много хубаво едно пиложително тестче скоро ❤
Мандариа🤞
Ели
Тикълс, синичко, синичко, кой ти го дава 😛 честито ❤ Честито и за прегледа, който успя да запишеееееш!
Кари, всичко ще е наред! Честито и тук ❤
Аз изчезнах, защото основното, което правех е да повръщам, да ми е лошо, да ям мандарини и да спя когато ми се позволи 🤣 уж се чудех защо нямам никакви симптоми... е появиха ми се с пълна сила!
Вече съм 9+3, готвя се за БХС, за сега всичко е наред има си ръчички, краченца, гръбначе 👀 лудница. Още ми е филм и не осъзнавам. Пожелавам с цялото си сърце едно сърце и във вашите коремчета!
Отново се извинявам за изчезването ми! Целувам ви, с вас съм и обещавам, че съвсем скоро, като изляза от тоалетната 🤣 да съм редовно тук!
Марго, честита работааааа, айде сега финансово спокойно към бебемътенето съвсем, съвсем скоро ❤

# 640
Джеси знаех си че всичко ще е наред, пожелавам така да е до финала ❤️! Благодаря за прашеца грабя си 🥰
Лиилооо дано вече отшумят или намалят неразположенията, радвам се че писа 🤗.

# 641
Минавам под прашеца на Джеси, браво Джеси много се радвам че всичко е наред Heart
Лило, хайде дано искам и аз едно сърчице, да наминаваш по често Hug
И си събирам хълцания и ритници от Иви Heart

# 642
Здравейте! Новаче съм тук.😁
Ще се радвам да мога да споделям заедно с Вас радости и тревоги по пътя към малкото чакано чудо! 😊
Едно семпло представяне ще се опитам да ви изложа, макар че ми е трудно да не бъда досадна(видимо 😁), но нека не ви отегчавам. 🤭
На 29 години съм, с моето момче (27г.) трети месец вече не се пазим, очаквайки двете чертички.
До тук, както си пише в дебелите книги, миналите два месеца бях сигурна,че е станало. 😀 Симптомите от А до Я ги преоткривах всеки ден, макар и 90 процента от тях да бяха само в главата ми.😂
(НЕ!)Очаквам цикълът ми да (НЕ!)дойде след 9 дни. 😀
Стискам палчета на всички ни през хубавия празничен декември да получим най- желаните подаръчета! 😊🤗❤

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 15:01 от Анонимен

# 643
Лилооо, много се радвам че писа, домъчня ни за теб.  Лошото ще мине, важното е, че всичко е наред Hug
Ели, стискането на палци продължава. Всичко ще се получи по най-добрият начин, ти само вярвяй!
Джеси, минавам и аз да си взема прашец от твоето двойно щастие Heart Покрай теб, Чери и Лира, почнах да дебна и другата тема за да съм информирана как вървят бобчетата ви.
Кари, честито щастие! Пожелавам ти лека бременност и един пухкав финал Blush
Снакс, добре дошла!

Иначе и аз се нареждам в групичката за тест между 7ми и 9ти. Дай Боже всички да видим плюсчета! Hands Pray

# 644
Здравейте! Нова съм в темата, на 20.11 ми беше инсеминацията. Утре е 11 ден от нея, рано ли е за ЧХГ. Пожелавам на всички положителни тестове.

Общи условия

Активация на акаунт