Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 206
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
По принцип има тема мисля за инаеминациите в раздел Проблемно забременяване,където могат да ти отговорят със сигурност.Мисля обаче,че след инсе тест се прави на 14-ти ден...

# 646
Добро утро!
кари, честито и успех до финал! Flowers Four Leaf Clover
tickels, честито синичко! Blue Heart
jessi, взимам си от double розовкото Two Hearts
ели, чакаме с теб 2те чертички Flowers Hibiscus

#зиматапакниизненада Grinning

# 647
  • София/Севлиево
Добро утро и честит първи сняг!От кога го чакам Simple Smile Сигурно съм единственият човек роден в най-топлия, според народния календар ден,който обаче е влюбен в зимата и снега Simple Smile
Минавам да събера малко прашец и продължавам да чакам.Симптоми-никакви нямам,ще го отчета като добър знак.

# 648
  • Ловеч
И моите симптоми изчезнаха, вчера на 9-ти ден от трансфер, правих тест Шуър чек, беше отрицателен и се отчаях, но утре ще пусна кръвен.

# 649
Здравейте,
Имам болки в коленете, ръцете и раменете от няколко месеца насам. Но покрай бебеправенето и двата аборта, през които преминах, не ми беше до това. Но все повече започват да ме тормозят, щом понякога се събуждам от болки.Страннито е, че не е постоянно, а понякога е по-силна болка, понякога по - лека. Обмислях да посетя ортопед, но ако ме насочи към физиотерапия, незнам дали няма да е проблем при евентуална бременност.Затова си мислех поне да си взема да пия магнезий. Той поне не би бил проблем смятам.
Ако има някоя от вас, която да е минавала през това по време на опити, и дали би била проблем физиотерапия?

# 650
Lady,  хубаво е преди да започнеш прием на нещо да изследваш нивата му. Може да се провери с кръвно изследване. Виж и нивата на витамин д който влияе на костите и Б6 който влияе на нервната система. Може липсата на всеки от тях да предизвика разни такива усещания.
Най-добре е да се комбинира това с посещение при лекар който да провери нещата.

Пиенето на магнезий в ранна бременност обаче не е много добра идея защото пречи на образуването на плацентата.

# 651
  • Варна
Лейди аз имам проблем с колената и кръста и по време на опитите за първото ни детенце имаш страшни болки , и ми правиха някаква терапия на колената с ултразвук и някакъв гел (за жалост не помня какъв) , поинтересувай се за терапия с ултразвук при мен помогна. Успех 🍀

# 652
Притеснява ме да не навредя по някакъв начин с разни терапии /физиотерапии, тъй като този ще ни е първия месец бебеправене и не ми се иска да направя нещо грешно. Също се притеснявам и че мм пие антибиотик и ще го приключи седмица преди овулацията ми, дали и това не е проблем.
Толкова треперене, а на някои хора им се случва всичко с такава лекота. Но такава ни била съдбата..

# 653
Лейди, имай предвид, че като забременееш, всички болешки, които имаш ще се изострят още повече! Така, че моят съвет е да решите тези проблеми преди да забременееш. Успех и стиснати палци!
Мима, раничко е, не се разочаровай още, чакаме резултат след още 5-6 дни Heart
Прегръдки и мятам тоалетна хартия Grinning  ахахаха все още само с това разполагам

# 654
Кари, честито и до успешен финал! Още малко остава и ще можеш да се успокоиш напълно!
Кристи, Мандариа, Ели, силно стискам палци!
И сега за мен - не съм мислила, че ще дойде скоро този момент, но явно някой горе ни наблюдава, и когато една душа тръгне да си отива, друга идва на нейното място.

Изненадата е голяма, понеже имах две кошмарни седмици, без изгледи за подобрение и голям емоционален стрес. Много ме е страх, знам си, че и статистиката не е на моя страна, но каквото има да става, ще става.

# 655
Revolving Hearts Олееее, margoo! Честито тихичкоо от мен! Пу-пу! Пожелавам ти най - безпроблемната бременност на света Two Hearts

# 656
Маргооооооооооооооооооооооооооо! Браво бе момиче! Пожелавам ти да нямаш нито един проблем чак на лекарите да им е скучно защото всичко минава толкова леко и после да се похвалиш с прекрасно бебче/бебенца!
Каква прекрасна новина!!!!! Champagne Tada Tada

# 657
Маргоооооооооооооооооооо! Two Hearts
В земята ни удари, честито! Дано всичко е наред, тези 2 черти да станат най-прекрасната сбъдната мечта след 8 месеца!

# 658
Маргооо  , това е супер Flowers Four Leaf Clover тихичко честито! Ох , без думи съм .. Hug

# 659
Маргоооо! Боже, Боже, Боже, колко се радвам, че не изпуснах този момент!!!!
Много тихо, много плахо ти честитя. Пожелавам скоро да го крещя!!!! Това е страхотно! Това е ЧУДООО!!! Майчице миличка Heart нашата снежна точица ( нали тук вали) Вчера ти пожелах да си мътиш спокойно.... баси как съм го казала на място

Общи условия

Активация на акаунт