Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Ааааа Маргоооо милааа! Heart
Така чакан тест от мен!! Вече мога да родя спокойно! Hug Grinning
Започва вълната от + знам си аз!!
С първият сняг в бг и тази прекрасна новина. Стискам ти палци и на краката да знаеш!!! Урааа!

# 661
Тук за пореден път се убеждавам, че чудесата се случват непрестанно! (И най-често, когато най-малко ги очакваш) Честито margolotta 🍀🍀🍀

# 662
Онази неприятна и злобна "лекарка" заслужава да и изпратиш един от тези тестове. Да си го сложи в рамка в кабинета и да и служи за коректив в отношението към всяка притеснена жена, влязла при нея със зов за помощ, независимо от възрастта. Толкова се радвам!

# 663
Абе Маргоооооооооооооооооооооооооооооо, ей тоя тест чаках да му се незнае !!!! Боже, колко се радвам ! От както кисна в тая бг мама те чакам ! Толкова се радвам, направо гъзО у тавана удрям ! Heart

# 664
Чудесни новини, margo!
Бъди спокойна, и всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover

# 665
Оле Марго така се развълнувах, честитооооооо, направо ни разби! Ей това се казва хубаво начало на седмицата, хайде до финал да е Heart Flowers Four Leaf Clover

# 666
Марго, най-хубавата новина! Много, много се радвам за теб, честито Hug
Имам чувствтвото, че съм ясновидка, защото от няколко дни чакам да пишеш с хубави новини и усещах, че има нещо, без да има причина. Много е странно. И за една близка имах същото усещане хаха Честити чертички, безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче на термин Heart

# 667
Марго, тихичко честито, мило момиче Hug толкова много се радвам...
За пореден път се убеждавам че тази група и общата ни борба и надежда правят чудеса Heart
Желая ти прекрасна, лека и безпроблемна бременност с пухкав финал през лято 2021 Heart

# 668

Аааааа Марго! Стискам палци бременността да мине като по вода и до термин! Страшна новина.

# 669
Маргоооо йееееее, чаках твоя тест знаех си че ще стане въпреки всичко! Страхооотна новина направоооо върха, думи нямам колко много се радвам мила! Желая ти успех до финала и всичко да бъде наред! Пази се и бъди спокойна! Прегръщам те 🤗😘🍀
Хайде да започва валежа + 🙏

# 670
Марго, това е фантастична прекрасна коледна новина!!!!! Няма статистика, твоето чудо идва със страшна сила!!! ❤️ ❤️ ❤️ И нека цялата бременност мине в приятни мисли, емоции и събития!!!

# 671
  • София/Севлиево
Марго,честито!Хич не ги мисли статистиките, всичко ще е наред ❤️❤️❤️

# 672
Марго От кога чаках този тест... А ще полудея от радост, направо ме разплаква. Толкова месеци чаках да се случи чудото при теб и ето, че стана най-накрая. Желая ти много лека бременност и да е успешна до финал.

Бързо да отиваш в другата тема и да ни ръсиш с прашец. Дано си ни на късмет и на другите момичета и още плюсове да завалят.

# 673
И от мен едно тихичко честито, Марго, нека всичко бъде наред и тази привидно бледа чертичка да се развива тихо и спокойно на мястото си Simple Smile

# 674
Марго, Марго, Марго, Hug
Честито!!! И за мен това е един от дългочаканите +.
Късмет и успешна, спокойна бременност ти пожелавам.
Момичета, Коледната магия започва.
Аз и Марти ви изпращаме много положителна енергия и чакаме с нетърпение още хубави, предпразнични новини.

Общи условия

Активация на акаунт