Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 193
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Марго!!! Такава понеделнишка радост!! Напвраво блокирах какво хубаво да ти кажа! Ама то какво по-хубаво от това?! Нека да е безпроблемно и да се насладиш на всеки миг до щастливия финал, когато ще гушнеш своята мечта ! Много прегръдки! Hug

Хайде сега снеговалежа да обърне на бебевалеж! Heart

# 676
Маргоооооо!!!!! Каква прекрасна новина!!!! Направо влезе и взриви темата. Твоите чертички са едни от най-чаканите. Много се радвам за теб! Виждаш ли, като започна да се разделяш с нещата които носят стрес, дойдоха и двете чертички Heart
Желая ти най-безпроблемната бременност и защо не, две снежинки да озарят дома ти BlushHug

# 677
МАРГИИИИИИИИИИ УРААААААААААААА, виж сега знам че е рано (много тихо честито), ама аз от още по-рано бях почнала:
Марго гуш, надавам се при вас задният план изведнъж да мине на преден план Simple Smile

та сега няма как, няма как Simple Smile
Мноооооооого голямо гуш, всичко ще бъде наред Simple Smile

Успех още 1 път на трите ни трансферки.

# 678
Марго, прекрасна, прекрасна новина! Браво! Спокойствие и да потъмнява чертата с всеки ден! Всички стискаме палци!

# 679
Ей, за малко да изпусна новината!
Марго, ти си пример за всички в тази тема!!! Пред нищо не спря, момиче! Не загуби надежда в нито един момент, въпреки разочарованията ти наместваше короната всеки път! И ето  - истинското щастие те намери, когато най-малко очакваше! Това е, защото си го заслужи! Толкова много се радвам за теб!!! ❤🤗🍀

# 680
  • София
маргиииии !!! Heart
Както каза локчето - откакто съм в тази тема, теб чакам ! Heart

Очите ми се насълзиха като прочетох !
Нямам думи да опиша радостта си... Пожелавам ти спокойствие, вяра и един пухкав ревящ летен финал ! Heart

# 681
Момичета, благодаря ви от сърце за пожеланията и нека всички чакащи да видят двете чертички в най-скоро време! Слагам в скрит текст защо въобще не ми бяха спокойни последните две седмици
Скрит текст:
Бях ви писала за тревогите със сестра ми, тъкмо се успокоих като мина операцията, и свекърът ми се наложи да бъде приет спешно в болница заради усложнения след химиотерапия. Позакрепиха го, дишахме почти спокойно един ден, и на следващия намерихме свекърва ми колабирала у тях, с инсулт, успяхме навреме да извикаме СП и я вкараха в интензивното в друга болница. Междувременно свекърът ми беше заразен с ковид от нетестван пациент съсед по легло и искаха да го изписват от болницата да го гледаме ние, понеже нямал симптоми, а на тях им трябвали леглата. С мъжа ми не спахме с дни, тичаме от едно място на друго, уреждаме документи, денонощно ни звъняха телефоните от родата, пръсната по цял свят...Миналата седмица най-сетне казаха, че свекървата ще се възстанови и е прескочила трапа, и се оказа, че свекърът ми се е влошил. сложили са го на кислород, обадиха ни се да ни питат за интубиране, но казаха, че прогнозата не е добра и поради тежкото му здравословно състояние отпреди короната само ще го измъчим допълнително. Казаха, че като дойде времето, ще се обадят на мъжа ми и ще го пуснат да влезе и да си вземе сбогом и сега чакаме това последно обаждане
От всичките тези нерви и стрес кръвното ми беше скочило до тавана, жестоко главоболие 7 дена подред, почнаха си ме типичните болки в кръста и корема, и хич не ми е минало през ума, че може да е станало. В петък, денят на очакваната М, БТ скочи до 37,2 и реших, че съм коронясала. Направих на майтап тест, на който с много голямо въображение можеше да се види много тънка нишка на мястото на втората черта, но хич не го отчетох за положителен. в събота БТ продължи да е висока и купих от тестовете, на които вярвам, и ми показа бледа втора черта. Китайчетата и те показаха (оne step чак днес между другото), но видимо по-светла, при една и съща чувствителност. Бях си купила и дигитален на Clearblue с идеята да го направя днес и да ви покажа снимка, но сутринта в полусън явно нещо съм объркала, и ми даде грешка. Аз за по-сигурно го разглобих Joy , и вътре бяха две еднакви черти, довечера след работа ще мина през дрогерията за нов...
В събота като видях без гадаене чертите показах теста на ММ и се разревах от страх, за което получих здраво мъмрене от негова страна. Може би ще се зарадвам след 8 месеца, дотогава песимизмът ми ще ме държи в шах. Говорих с АГто, иска първо на всяка цена да уточня терапия с хематолога, а с тях не мога да се свържа от сутринта. Оставих им съобщение и се надявам да ми върнат обаждане какво ще правим, и се моля да не закъснея с терапиите.

# 682
Честити така дългочакани две чертички, Марго! Много, много се радвам за теб и ти желая от цялото си сърце спокойна и лека бременност и до термин!
На мен трябваше да ми дойде преди седмица според приложението и днес според ову тестовете. За сега М няма, ама и надежди няма
Направих сутринта тест и си беше абсолютно отрицателен. Коремът си ме боли като пред цикъл и предполагам до ден-два ще цъфна.

# 683
Аз от скоро пиша в темата , но ви чета тайничко повече от година.Така, че знам колко чакани са тези две чертички на Марго.Честито и от мен.Радвай се,защото ти си доказателство, че след всяка буря изгрява слънце.

# 684
  • София
Мargo лелееее тихичко честито Grin - толкова се радвам - е този тест чаках - няма как да не пиша - моля се с теб всичко да е наред - чакаме те със следващи и следващи добри новини и така до най-добрия финал! прегръдки!:four_leaf_clover:

# 685
  • София
Марго,хейййй взрив от емоциии,щастие,изненада,такава радост 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Не мога да напиша всичко даже! Да върви леко,да ни пращаш куп добри новини и усмивки след тези две чертички ❤❤❤❤❤❤

# 686
Марго, съжалявам за всички други неща, през които преминавате. Наистина, доста често се случват такива неща - понякога е доста висока цената, която плащаме за мъничка доза щастие! Пожелавам ви сила в този труден момент и се пази! Дължиш го на малката точица в теб! 🤗

# 687
Честито, Марго! Пухкав и здрав финал да е!
И аз следя повече време, отколкото пиша тук и наистина се радвам с и за теб!

# 688
Когато влезнах и водях 34 отговора си казах имаме си коледни две чертичкииииии....
Честито Марго,бъдете здрави и да поздравиш оная  ,,лекарка" прати и го като Коледен подарък,успех и до финалллл😍😍😍😍😍

# 689
Честито и от мен Марго! Каква по- хубава изненада в тези времена. Пази се, както физически, така и психически и емоционално. Тежко е това, през което минавате, но това, което предстои е прекрасно и дължиш на своето чудо да бъдеш възможно най- спокойна! Лека и успешна бременност и прекрасен финал желая!

Общи условия

Активация на акаунт