Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Марго,тихичко честито (след няколко седмици вече ще крещя ЧЕСТИТООО)!
Нали трябва да има баланс в тоя живот!
Не може само лоши емиции ...
Бъди спокойна!Моля се  всичко и в семейството ви да се оправи!!!!

# 691
Маргооооооооооооооо, Боже уникална новинаааааа, толкова се радвам за теб Heart
Суууууууууупееееееерррр бравооооооооо, леле какво щастие Марго браво браво Grinning Ей това е най-голямата радост, Господ си знае работата и никога не е само лошо, съжалявам че си имала кошмарни седмици, но не мисли за тях, според мен се радвай не плачи, мисли положително ще е до финал ще видиш, Боже ей така си ги представям аз нещата, браво вдъхваш ми надежда защото си мислех че вярвам в невъзможни неща, но ето ето те теб, браво браво Heart Прегръщам те много силно и много се радвам за теб Heart Eyes Йеееее Tada Tada Tada Ураааа Tada TadaTada
Редактирам се да ти пожелая най-безпроблемната бременност  и до пухкав и щастлив и здрав финал People Baby

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 14:14 от Winter11

# 692
Айдеее Марго в тая тема съм още само заради теб и още няколко момичета. Толкова много се радвам, знам за тревогите ти напоследък и точно от това имаш нужда. Много ама много ме зарадва. Тихичко честито. Всичко ще е наред. Пази се!

# 693
Момичета,да ви попитам според вас ако хипотетично О ми е била на 23-24 ден днес е 35 иии според календара имам 1 ден до М но да кажем два... Днес си направих тест и е категорично отрицателен,чувствителност 20muL според вас дали е рано за тест ? Болят ме зърнатя много не гърдите а зърната само и може и да ми дойде но реших да си направя тест ...

# 694
  • София
Марго, честито! Пожелавам ти една лека, успешна и здрава бременност до край!
Тест за Б може да отчете най-рано (около) два дни след имплантация, която може да се случи между 6-12 ден след О. От там нататък дали е рано, или не - никой не може да каже. Тествай си, или си чакай закъснението за най-сигурно. Аз този месец направих грешката да тествам по-рано от закъснение, и повече няма да си го причиня.

# 695
  • Варна
Марго честито и от мен ! Желая ти много лека и безпроблемна бременност 🍀🙏

# 696
  • Nederland
Здравейте момичета!
Последно бях тук 2013 година , когато правихме нашето бебе , което вече е на 5 години ♥ Дойде момента и за второто мечтано бебе и ще се радвам да бъда част от всички вас ! Все още се запознавам пак с темите и писането , но ще наваксам бързо.
Честито на всички бременни и късмет на чакащите ! 🍀

# 697
Ееее, Марго! ❤️ Знаеш от кога го чакам този положителен тест! Настръхнах направо от тази новина! Пожелавам ти всички препятствия да са вече зад гърба ти и да се радваш само на хубави емоции! Чакаме те отатък ❤️
п.с. И после не ми казвайте, че няма коледни чудеса 🥰
п.с.2 Локо, Ели, Одри, Анимор, Ирен, Белийв Мандариа, Дриймър и останалите вие сте наред!
п.с.3 някой знае ли как е Рочелка?

# 698
  • София/Севлиево
И аз днес си мислех за Ро.Надявам се,че е добре.
Добре дошли на новите ни попълнения.

# 699
Марго, направо се разплаках от радост, не мога да ти опиша колко много ме зарадваха тестовете ти. Вдъхваш ми голяма надежда и още повече стимул да не се отказвам. Прегръщам те и те моля да си спокойна, защото всичко ще бъде наред и догодина в края на лятото ще се срещнете с бебо (дай Боже две). Пожелавам ти здраве и спокойствие, другото ще се нареди! HugHeart

# 700
Марго , браво момиче ... честитооо ! ❤
Много се радвам на тестчетата ти и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност 🤞

Хайде , дано повлечеш крак 👼
Успех на всички и наръс със синичко 💙💙💙

# 701
Мери, минавам под синичкото Blue Heart и благодаря че не ни забравяш Hug

# 702
  • София
марги, сега се сетих за един твой пост и искам само да ти го припомня. Blush
Скрит текст:
Май само аз съм останал ентусиаст за вълшебното списъче, надеждата умирала последна Joy
Колкото и егоистично да звучи, сега сте най-важни ти и животът, който расте в теб. Kissing Heart
Стискам палци да успееш да се фокусираш върху това.
Разбирам, че е трудно, но ето че след най-големия мрак, изгрява слънце. Nature Partly Sunny
Твоето слънце.

Момичета, имаме две заглавия с еднакъв брой гласове, така че пускам редактирана анкета. Моля, гласувайте.
Също така, събирам датички за вълшебното списъче на ЛС. Memo

# 703
Марго, днес се роди момиченце на най-добрата ми приятелка и вече си мислех, че няма какво да ме зарадва повече. Е като видях 46 пропуснати (бяхме да помогнем на приятелката ми, гледахме другото й детенце, за да може мъжът й да присъства на раждането, че терминът й беше след 2 седмици и роднините не са пристигнали), просто си знаех, че е някое от най-дългоочакваните плюсчета в темата и силно се надявах да си ти. Пожелавам ти от сърце тази новина да се развива безпроблемно и всичките тревоги в последните седмици да бъдат компенсирани десеторно! Heart

Също пожелавам да си повлякла крак и всички през декември да видят заветните чертички! Списъкът на Рейв отдавна е с доказано действие Hug

# 704
При мен бяха 47 съобщения,  и си казах какво се случва? !
Ами то голяма новина 👼
Някой беше казал по-рано ,  че след най-тъмното идва най-хубавото или нещо подобно. ..
ЧЕСТИТО! !!
От сърце ти пожелавам ти да имаш лека  и безпроблемна бременност/все пак живота трябва да се реваншира/ с най-хубавия финал ❤💙
Чакаме и другите +++

Общи условия

Активация на акаунт