Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Лелеее, отвреме навреме диагонално хвърлям по едно око в темата, измежду памперсите и храненията и мрънкането на беб, че ми е насърце, и какво да видя - честити две чертички, Марголота!! Олее, много се вълнувам, направо настръхнах. Евала, душа, много много се радвам за теб. Само не разбрах нещо за душите си писала, какво сес лучва ... Ще ти пиша на лични!! ПАзи се!!

На дамите в процедури - стискам ви силно палци.

Ели, смяната на клиниката се оказа правилно за теб, нека завърши с  положителен тест и щастлив финал.

Кристи, Мандариа, успех и на вас!

Декември е вълшебен месец и вярвам, че ще ви донесе дългоочакваното щастие.

# 706
Еххххх, знаех си! Чудесата започват да се случват Heart

Маргооо, пожелавам ти всичко лошо да е вече зад гърба ти, една лека бременност и едно прекрасно бебче на финал. Гушкиии HugHugHug

# 707
Еййй чудесна новина! Аз от доста време чета темата, преди да се включа и знам, че е дългоо чакано. Лека бременност и всичко да бъде наред Марголетаа 🥰
Късмет и на всички останали чакащи🍀❤️

# 708
  • София
ДидиНеотдавна се чувах с Рочелка - имате много поздрави от нея!! Надявам се някой ден ще се включи отново в темата за да се похвали и тя с хубава новина.

# 709
Споделям нещо от фейсбук, вероятно ще е полезно за част от момичетата тук.

"Трите стъпки към лесно зачеване и здравословна бременност"  👼👼

Безплатен уебинар от специалиста по  правилно хранене Елена Терзиева, която е помогнала на десетки жени и семейства да постигнат мечтата си да имат дете. 💗

Не пропускай уебинара. В него ще научиш неща, за които никой не говори, и които често се явяват ключа към успешното зачеване.

👉 Запиши се от тук: https://---shoretner923-2NeITtz

И понеже така и така пиша я да ви наръся с малко розовко. Току виж следващия път може и с памперси да е.

# 710
Благодаря за розовия прашец, Филме.!
Лично за мен този уебинар беше пълна загуба на време.

# 711
Ето - дори и през 2020 се случват чудеса - Марго, направи ми не деня, направи ми седмицата, че и месеца! Честито, честито, честито - толкова много го заслужаваш!!!

Ели, Кристи и Манди - успех, момичета, чакаме + тестчета много скоро.

Сега към Одри, Бранди, Гери и малкото останали стари кучета, с които се подвизаваме от 2 години тук (грубо казано, де) - хайде да яхваме вълната и дим да ни няма! Фре - добре дошла отново, ние, отказалите се, трябва да се подкрепяме:)

Ив - чакаме новини и от теб!

И последно за пола - аз съм може би един от най-тежките случаи в това отношение. Като забременях първия път, много исках момче и бях супер щастлива като бебето се оказа такова. Но втория път, майко мила - толкова силно исках момиче, че като ми казаха пола ревах, тръшках се, ходих на 100 прегледа за опровержение, беше някакъв ужас! Сега като се замисля, ми изглежда като супер тъпа и истерична реакция, но тогава си беше много сериозно! Само да ви кажа, че лудо обичам и първия, и втория си син и никога не бих ги заменила за никое момиче на света!

# 712
Влизам специално, за да честитя на Маргото - тоз ударник на бебеправенето! Много се радвам за теб и пожелавам тази плаха чертица догодина да ви покаже що е то сукане и акане ведно! Мното драматично се е получила тази приятна изненада, но дано всичко лошо е зад гърба ви! Бъдете здрави!

# 713
Благодаря ви още веднъж, момичета! Heart При мен май не се развиват както трябва нещата, но съм решила да не се вживявам и да приема спокойно развитието, независимо накъде тръгне. Понеже няма как да пусна кръвен си взех от дигиталните тестове на Clearblue, които според нивото на ЧХГ определят преди колко седмици е станало. Това е резултатът от снощи
Би трябвало вече да съм 3-4, така че явно ми е ниско ЧХГто. Дори и на БХ си се радвам, по-добре така, отколкото нова загуба в трети месец, а на моите дърти години две имплантации за две поредни години на фона на 7 безуспешни си е положителна тенденция....

# 714
Благодаря ви още веднъж, момичета! Heart При мен май не се развиват както трябва нещата, но съм решила да не се вживявам и да приема спокойно развитието, независимо накъде тръгне. Понеже няма как да пусна кръвен си взех от дигиталните тестове на Clearblue, които според нивото на ЧХГ определят преди колко седмици е станало. Това е резултатът от снощи
Би трябвало вече да съм 3-4, така че явно ми е ниско ЧХГто. Дори и на БХ си се радвам, по-добре така, отколкото нова загуба в трети месец, а на моите дърти години две имплантации за две поредни години на фона на 7 безуспешни си е положителна тенденция....
Аз някъде бях чела (или гледала), че тези дигиталните засичат от датата на оплождане на яйцеклетката (или от момента на покачване на ЧХГ нещо такова), така че по моята информация всичко е наред🤗 Пожелавам ти го от сърце и до финал! ❤❤

# 715
Еее, Марго, не отписвай толкова бързо нещата. Защо не пуснеш крънен през 2 дни, където ще е сигурно? А не да гадаеш по пикливи тестове, които не вярвам да са толкова точни!

# 716
Като видях 64 нови отговора,  си помислих,  че си имаме положителен тест и наистина е било така !
Марго , тооооолкова се радвам ,че са се случили нещата , пожелавам ти бременност като по мед и масло !! Никакъв песимизъм!! Само напред и нагоре , това е твоето борбено човече. В темата ни стават чудеса , защото всички се молим една за друга , и Бог чува молитвите ни ! ❤🙏
Много съжалявам за всичко което преживяваш , но и това ще отмине.  
Успех на всички останали!

# 717
Защо не пуснеш кръвен през 2 дни, където ще е сигурно? А не да гадаеш по пикливи тестове, които не вярвам да са толкова точни!
Там където живее Маргото не може да си пуснеш сам кръвен - така че тук сме по-добре в това отношение.
Марго, разбирам, че не бързаш да се радваш и аз бих била така, но за теб стискам палци всичко да е наред и да е този път до финал. Сигурна съм че не съм само аз, виж даже хора които само са чели 1 година се включиха в темата покрай твоя тест (здравейте момичета Simple Smile - почвайте да пишете редовно ей Simple Smile )

# 718
Уайлд бойс, дано всички видим заветните чертички. Много се зарадвах на Марголота.
Марго от кога започваш терапията?

# 719
Ами така се пада ти сега се водиш около 4 сед, а е станало преди две. Точно е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт