Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 201
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Привет, момиче!
Днес имам рожден ден! Пожелавам си най-вече да сме здрави. И до 2 - 3 месеца всички да сме се изнесли в други теми.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 12:54 от Jo di

# 721
  • Варна
Jo di честит рожден ден , бъди много здрава и всичките ти мечти да се сбъднат 🙏🤗
Аз днес съм супер щастлива , най-близката ми приятелка каза,че е сънувала ,че е бременна и беше на гости в нас и и дадох един тест иии баммм + 😅🤗

# 722
Момичетааа влизам само да Ви кажаа,че много се ядосах.... Отмени ми се часа за генеколог имал корона и той е човвк,направих си тест за Б (clearblue) днес е 12 ден от О и е отриц,явно не е бил моя месец,а и почнаха едни болки в зърната от вчера....
Внимавайте навън е много заледено 😭🍀🍀
Jodi честит рожден Ден! Бъди здрав и скоро да се сбъдне мечтата ти

# 723
Честит рожден ден Джоди! Прекрасна тортичка си ни спретнала! Само сбъднати мечти и много усмивки!
Хариом, кофти за прегледа и за ц. Често чувам вече за отменени часове с тази пандемия. Дано все пак скоро се видите.
Марго, пращам хубави мисли всичко да е наред!  Two Hearts

# 724
Честит рожден ден, Jo di! Много здраве и безброй сбъднати мечти Flowers Rose

Марго, всичко ще бъде наред, само мисли позитивно. Пращам ти много позитивна енергия Hug Голяма простотия е че не можеш да си пуснеш кръвен тест, но още малко и това ще стане.

Hariom, ако имаш потвърдена овулация (жълто тяло) според мен пусни един кръвен. Така е най-сигурно, другите методи отчитат по-късно. А за доктора, по-добре така от колкото да те зарази и теб - не се ядосвай.

# 725
Раули,за жалост нямам миналия път беше болна жена му когато аз засякох уж О с ленти,но предвид моите ПКЯ е сложно,но от както пия тези Иногинол нямам по цял месец две черти на тест за О наа 18-19 декември имах по-ярки черти и на 21-23 вече нямаше черта....
Но да по-добре да не се заразявам и аз ако не е тоя месец се надявам Нова година нов късмет,ама не само за мен а за всички нас тук!!! 😍🍀

# 726
Jo di честит рожден ден, пожелавам ти най-вече здраве и на следващия да си с бебче! Страхотна торта.
Hariom1 наистина по-добре така отколкото да те зарази. Пожелавам скоро да сбъднеш мечтата си!
Марго стискам палци силно вярвам в точицата ти 🙏

# 727
Jo, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и сбъдни всичките си мечти!
hariom,, не губи надежда, както виждаме чудесата се случват! Както казвам за не знам кой път- докато не ти е дошло - има надежда.
Аз снощи правих тест за О, -един дигитален, излезе усмихнато човече, и един обикновен с наситени 2 черти, но не съм мн сигурна че са положителни.
Спойлвам, но така или иначе снощи не работихме по въпроса. Я вижте според вас изпуснах ли месеца?
П.С. Приложенията ми дават обикновения -отрицателен.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:25 от ggirl

# 728
Hariom значи правилно помня, че и ти си със СПКЯ като мен. Значи си и с късна О. Моята е между 17ти и 19ти ден.
Препоръчвам ти да си вземеш дигиталния clearblue за овулация. Въпреки че хора като нас са с високи нива на ЛХ през целия месец, ако почнеш с тестовете към 12-13 ден от цикъла поне, успява да отчете пик. Аз правих експеримент този месец и паралелно с фоликулометрията, правих и тези тестове и усмихнатото човече се появи като ДФ ми стана 18-19 мм. Аз ги поръчвам от английския амазон и идват за 2 седмици.

Едит - ggirl и този е точен, но advanced версията е по-добра, защото хващаш повече фертилни дни. Като цена са много близкиако не и еднакви.
https://www.amazon.co.uk/Clearblue-Advanced-Digital-Ovulation-Tests/dp/B00BSNL77I

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:38 от Raulista

# 729
Джоди , честита да си и да се сбъднат най-съкровените желания на сърцето ти!
Много хубава торта, макар и виртуална и ми потекоха лигите направо.
Гърл , може днес да наваксате, мисля, че не трябва да го отписвате още този месец.
Хариом , не се ядосвай за отменения преглед. Защо бързаш толкова с тестовете? На терапия ли трябва да си при бременност?
Симба , браво на приятелката ти. Моят сън не се сбъдна и аз, както и очаквах, цъфнах днес Sad

# 730
Jo di, честит рожден ден! Бъди здрава и нека догодина на този ден празнуваш с бебе на ръце!
ГГърл, днес дайте всичко от себе си, а ако можете и утре, нищо не се знае.
И аз се присъединявам към препоръката на Раули за advanced тестове на Clearblue, те отчитат и естрадиола и дават три допълнителни благоприятни дни. Аз спрях да ги купувам, защото мога да се ориентирам и сама за О, и много натежават на бюджета като се закучи работата.
iren11,  пожелавам да е последна М за много време напред!
Хариом, аз бих почнала с тестове за Б при закъснение на основа на най-дългия цикъл, който си имала. Моят на датата на очаквана М при потвърдена О с тестове и БТ си беше с просто око отрицателен, само такива вманиачени като пишещите в групата биха видели черта.
Аз все още не мога да се свържа с хематолога и вече почвам да се напрягам, и на АГто се ядосах, че не пожела да ми изпише клексан поне да имам, както е написано в становището на хематолога.

# 731
Благодаря , Марго !
Малко са ти другите дертове, ами сега и тези двамата да те напрягат. Пожелвам напук на това бременността ти да е спокойна и без повече негативни емоции.

# 732
Благодаря Ви момичета не знам какво ще правя без вас
Раули,аз си бях купувала от Римедиум ще опитам др месец, благодаря
Ирен,не ние аме в началото на опитите нямаме още половин година,но съм със СПКЯ ии инсулина на 120та минута не спада и пия Метфогама,а ми каза ендокриноложката,ако забременея незабавно да го спра ии понеже заради пандемията сега ни затвориха и имаме яко чистене дезинфекция ... И постоянно местиме някакви неща.....

# 733
Тя и на мен така ми каза ендокриноложката да спра метфогамата, ама в другата тема има мацка, която и по време на бременност си е на метформин, при това май не много ниска доза.
Имам и нещо хубаво за баланс на дошлата М. Днес си получих новата заповед и веднага им я върнах с нужните документи за смяна на клиниката. Една дама от ЦАР беше така любезна да ми се обади предната седмица и да ми каже какви документи още ще са необходими и ми даде входящ номер веднага, за да не губя време. С малко повече късмет  може  още този месец да получа новата заповед и в началото на новата година да стартираме, ако всичко е наред.

# 734
Jo di, честит рожден ден! Бъди здрава и скорошен подарък с 2 черти Simple Smile

Марго, докато се сдобиеш с инжекциите пий много повече вода, взимай омега 3 и Аспирин/Натаспин, поне нещо да разрежда кръвта. Какви мутации имаш?

Иренче, вярвам, че това ще е вашият опит и с новата година и новата клиника съвсем скоро ще си бременна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт