Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 19 514
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Моето дете израстна в лидъл буквално от третия месец през ден сме там често това ни е разходката преди обяд ...

# 541
Ние през изминалата година отскачахне до Икеа, до мола, по-рядко до Лидл и Джъмбо. Гледам да ходим при отварянето на магазина, за да няма много хора. Връщала съм се от паркинга на Джъмбо като видях какви тълпи се бяха насочили към входа. В Кауфланд не ходим, щото там винаги има много хора Grinning А, но ходим до Била, понеже ни е нещо като квартален магазин, но и там няма такива навалици. Направихме и две почивки, до Белчин за 2-3 дена и до морето за седмица. ММ сега иска пак да идем някъде, но ме е страх и се дърпам.

# 542
Оххх BMR не ти е лесно!

Какво казват докторите за тя дерматит? Той вече много време го има? Има ли обяснение?
Опита Ли хомеопатия някаква?

И Дарио е с чувствителна кожа, няколко пъти му се появяват петна. Аз го водих при една Д-р Шеф. Останах много доволна. Предишната кожна твърдеше че петната за хранителна алергия и аз му спрях доста неща, те не изчезнаха. В крайна сметка тази Др Шеф каза че това е суха кожа и ми даде три мазила на Ларош посе, от тях се махнаха.
Сега има едно под дошната устна пак подобно, там постоянно му е мокро от лиги и където си лапа ръцете и какво ли не.....
Мажа го пак с нещата които тя ми даде за предишните, но бавно се маха.

Какво ли не сме пробвали вече. Всичката медицинска козметика на пазара измазах. Кортикостероиди, имуносупресори. Изчетох интернета. Бяхме на хомеопатия 5 месеца и никакъв напредък даже стана по-зле и се чудя сега да я продължавам ли. Той има и доказани алергии и сме на много орязана диета, но пак се проявява тоя дерматит. Лекарите нищо не казват. Това е ужасна болест и не се знае от какво се получава. Общо взето изписват нещо да замаже симптомите и чакаме да го израсте евентуално, та така. Ходихме вече при много дерматолози. Давам пробиотици и вчера точно му направих един домашен гел от алое вера, че четох, че много помага. Лятото имаше един период, в който беше ок, ама сега е доста зле и не може да спи нощем. От миналогодишния ми опит знам, че ще се подобри Май месец като се затопли по-окончателно

# 543
Моята дъщеря също има талива петънца... Мажем я с Екзомега контрол на А-дерма, но спрем ли, се появяват отново. Иначе хвалят един крем Скинаним и заради препоръките на познати се бях засилила да го купувам, но ми се видя фейк нещо... Уж немски бил, ама не ми вдъхна грам доверие. Търдих отзиви и във форума и ми излязоха 20 резултата да речем, от които 2/3 на един потребител. Съмнителна работа ми се видя. И да речем, че ще преглътна цената му от 160 лв, ама да си мажа детето с някакви съмнителни кремове..

# 544
Аз купих тоя Скинаним за 160лв въпреки предупрежденията на двама дерматолози. Не ни помогна хич!

Двама лекари ми казаха, че е просто много скъп емолиент, но аз от отчаяние го взех и съжалих. Подарих ги после в една група във фейсбук на друго дете.

Моята дъщеря също има талива петънца... Мажем я с Екзомега контрол на А-дерма, но спрем ли, се появяват отново. Иначе хвалят един крем Скинаним и заради препоръките на познати се бях засилила да го купувам, но ми се видя фейк нещо... Уж немски бил, ама не ми вдъхна грам доверие. Търдих отзиви и във форума и ми излязоха 20 резултата да речем, от които 2/3 на един потребител. Съмнителна работа ми се видя. И да речем, че ще преглътна цената му от 160 лв, ама да си мажа детето с някакви съмнителни кремове..

# 545
  • Пловдив
Съжалявам да чуя за кожнити ви проблеми Sad(. За ваше успокоение- на братовчедка ми детето го израстна дерматита към 2рата година. И беше бая сериозно положението с рани до кръв пред седмица и яко мазане.
Още не съм взела стол за кола!
Кое ще ми препоръчате от тези двете и защо? Кое "ляга"повече в позиция за спане като е обърнато на едната и на другата страна (напред/назад)?
•Cybex PLATINUM Sirona Plus
•Maxi Cosi AxissFix

# 546
Горкото, дано наистина скоро се оправи това.
Според мен не спирай хомеопатияа, тя действа бавно и наистина има момент на влошаване преди да започне да се подобрява. Нищо не губиш да я даваш, няма да нареди, може само да помогне.
Но от това което казваш, на мен ме ми звучат тези неща на хранителна ларегия, явно нещо друго дразни тялото.
Трабва някои наистина много добър лекар, сблъсквал се с  нещо такова, за да реши казуса.
Наблюдавам, че въпреки напрвдналата медецина, някак кожните проблеми са на ниво само потискане на симптомите.
Дано, дано скоро наистина отмине това нещо и да остане само спомен. Heart

# 547
BMR, жалко, че не е помогнал кремът. Аз познавам хора, при които е подействал, но кой знае дали няма в един момент пак да се появят петната. При е само зачервяване и суха кожа, за щастие без сърбеж, но все пак е неприятно. ММ пък е с такива участъци по лицето. С какво ли не се маза, действат само временно. Сега поръчахме поредното кремче и залага големи надежди на него. Уж е със съставката-чудо на Скинаним-а. Някакво сребро беше. И поне струва 10 лв

Жосефин, и аз наскоро избирах столче. За съжаление нямаме изофикс в колите и се наложи да прежаля функцията за въртене. Но при избора ми беше най-важно столчето да е минало успешно краш тестове. Затова гледах сайтовете на АДАК, на най-голямата застрахователна компания в Швеция Фолкскам и столчето да е минало шведския Плюс краш тест. Ако ти е интересно, може да хвърлиш едно око

# 548
Днес бяхме на консултация. 82см, 10кг.

Доктора каза че е мн добре в средната граница се движи.

# 549
Да, за Скинаним и аз бях чела едва ли не чудеса и останах много разочарована като при нас не помогна. В крайна сметка всичко е много индивидуално.

За столчетата и аз гледах в тоя сайт АДАК. Ние сме с едно на Бритакс и сме доста доволни. В другата кола имаме по-евтино столче марка Еспиро. От него не съм толкова доволна - по-неудобно е, не се върти на 360 градуса, изофикса се счупи на 6тия месец (поне го замениха).

Жозефин, най-добре ще е ако можете някъде на място да отидете да ги видите тези две столчета. Даже би било супер, ако може да ги пробвате на вашата кола, защото някои не застават толкова добре.

BMR, жалко, че не е помогнал кремът. Аз познавам хора, при които е подействал, но кой знае дали няма в един момент пак да се появят петната. При е само зачервяване и суха кожа, за щастие без сърбеж, но все пак е неприятно. ММ пък е с такива участъци по лицето. С какво ли не се маза, действат само временно. Сега поръчахме поредното кремче и залага големи надежди на него. Уж е със съставката-чудо на Скинаним-а. Някакво сребро беше. И поне струва 10 лв

Жосефин, и аз наскоро избирах столче. За съжаление нямаме изофикс в колите и се наложи да прежаля функцията за въртене. Но при избора ми беше най-важно столчето да е минало успешно краш тестове. Затова гледах сайтовете на АДАК, на най-голямата застрахователна компания в Швеция Фолкскам и столчето да е минало шведския Плюс краш тест. Ако ти е интересно, може да хвърлиш едно око

# 550
  • Пловдив
Аа нямах толкова време да разглеждам столче. Освен това в Австрия не работят магазини до 8 февр засега(постоянно удължават).Снощи тръгнахме рязко за Бг и ми беше нужно ведната. Има един продавалник тук с всякакви неща, нови, полунови и ползвани. Еми ,ок си е столчето-  Maxi Cosi Axissfix взех. Полуползвано във втора кола на баба и дядо. Ново е един вид. 240-300 евро вървят в чужбина полуползвани. Гледах в емаг са по 1000+лв нови. Не бих дала 500 евро за това чудо и се радвам на половината му цена. Но не бих казала чак уау. Едни такива тесни са тези въртящи столчета..не са толкова големи като обърнатите напред (които ги водят по-опасни сега, но като имах бебе преди 10 години си бяха топ). Какво да кажа..моди!!

# 551
Моето освен в количката и в столчето на колата не иска да седи пътуването дори за 10 минути става ад от истерии Незнам какво ще го правя Joy

# 552
  • Пловдив
Хаха ..не бъди съгласна с всичко, ако искаш да ти е леко до някаква степен. Нашата правеше драма в количката първите 2-3месеца, но не отстъпих и я бутам постоянно навън. Иначе да стоя у нас или да я нося ...не мога дълго

# 553
Дарио от вчера е с температура. Вдига я до 38.8. Сутринта бяхме на преглед и каза, че нищо му няма и вечертта айде.
Снощи дадох Нурофен, сега 8 часа точно след приема пак е с темп 37.8,  и пак му дадох, няма какво да чакам да я вдигне. Също така на три пъти покашля леко.
Възможно ли е за няколко часа след прегледа вече да има зачервено гърло се чудя?
Явно пак ще го водя днес.
Пфуу мн е гадно да имат темп..... Sad

# 554
  • Пловдив
Оххх.милите. Да, възмажно е да имат температура някалка чяса след прегледа. Едва ли прегледа е повлиял и има значение..нещо не е довидяля гърлото ви може би. Ние вдигнахме с първята не дъщеря 40 градуса на един преглед и така се разтичаха докторите. Тя е склонна към такава темп. Аз също. Голям стрес е....
Бързо оправяне и да не усети нищо ,миличкото. Те са мнг смели!

Общи условия

Активация на акаунт