Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 911
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Моят дребосък още носи 19 номер, вчера купих боти 20 номер. Къде сме ние, къде сте вие. Ха-ха!

# 151
Момичета, малко втрани от темата с децата. Да попитам вие с какви сушилни сте?
Ние имаме комбиниран уред пералня + сушилня,  но не съм доволна и искам да си купим отделно сушилня. Бяхме се насочили към Miele, но сега се зачудих дали си заслужават парите.

За мен е много важно да суши бързо. Час и половина - два, до два и половина макс.. че сегашния ни уред като почне, откарва по 5-6 часа и като добавиш още час и 30 пране.. цял ден хаби ток за едно зареждане дрехи и много ме изнервя

# 152
Не купувай Miele! Всичките ни уреди са Miele, страшно прецакване!!! Доволна съм единствено от най-евтиното от тях- прахосмукачката!
Печката гърмя веднъж, сега понякога работи, понякога спира по собствено усмотрение, а отзад дупчиците, през които идва въздухът от вентилатора накакси са се стопили?!?!?
Пералнята изгърмя след 2 години ползване, но като ти казвам "изгърмя", разбирай, че като отворих вратата на пералното помещение излизаха светкавици от нея, тряскаше и беше много страшно!
Абсорбаторът ми като свети, не работи- т.е. или свети, или работи.
Котлоните почти от самото начало са с 1 по-малко- за късмет точно този, който е с най-универсална големина.
Сушилнята не е нищо особено, влажни остават дрехите, освен ако не ги сушиш твърде дълго.
Погром, погром са тия уреди! А само фурната беше почти 5 000 лв. като я взимахме. И за какво?! По- добре да си вземеш нещо, което поне да не те е яд като се счупи, защото Miele НЕ са по-здрави, даже напротив...

# 153
Лелееее... ужас!!! Аз чета само хвалби за тях и не знам защо си мислих, че са най-най хубавите! Тотално се обърках нещо и много отзиви четох. Вече не знам какво да правя 🤣  благодаря ти за отзива!
Някоя друга мама, ако се включи също,'ще съм благодарна

# 154
Моите електроуреди всички са на siemens, пералня, сушилня, фурна + котлони и хладилник са тази марка и са купувани втора употреба. Неразличими от нови. Сушилнята е на немски а аз не знам немски и с преводача не се преведоха много добре програмите и свих всички дрехи на ММ (станаха му къси, но това са само работните му дрехи и на етикетите пише да не се пускат в сушилня ако е от значение де). Иначе сега ползвам друга програма и не са се свили дрехите, дори и на Виктор дрехите пускам като те излизат леко влажни за гладене. Иначе за 1 и 30 минути излизат напълно сухи.

# 155
  • Пловдив
Оле , тук в Австрия е супер популярно общи перални за сградата и слизаш долу и переш. Нещо ,от което ме беше гнус да си го помисля, ама съм супер доволна! И двата уреда( пералня и сушилня) са Миеле на по 20 години!!! Личи им, че са професионалната серия. Особено пералнята е с един уникален барабан..има 95 градусова програма и с предпране пере по 1 и малко. Сушилнята е също супер. Досега не съм съсипала нищо! Явно старите Миеле са си пушка, а новите както почти всичко , са ги орезелили. И само цената им е останала висока!!
Иначе у нас в Бг имах една скъпа комбинирана Аристон Аквалтис с уголемен барабан..еми дисплея гърмя, прането от сушилня миришеше и излизаше намачкано на всяка програма...не бях доволна!!!

# 156
Детето постоянно ходи и пуска пералнята и върти копчето направо ме е страх че ще изгори дисплея карам му се и той пак там ...

# 157
Моята сушилня е Уорпул на 4 години е, доволна съм, за разлика от пералнята от същата серия която не става.
Има различни програми, но напълно сухи ги вади за 2 часа, има и програма за 1.30, но излизат леко влажни.
Иначе аз досега си мечтаех пералнята ми да се счупи и да си купя Миеле и вие направо ме убихте.
Явно като цяло вече качеството на уредите е такова, че да се сменят често.
Пералнята ми и тя е на 4 год и дрънчи страшно, сякаш се е откачил барабана, не мисля че ще я бъде още дълго време.

# 158
Моята сушилня е Уорпул на 4 години е, доволна съм, за разлика от пералнята от същата серия която не става.
Има различни програми, но напълно сухи ги вади за 2 часа, има и програма за 1.30, но излизат леко влажни.
Иначе аз досега си мечтаех пералнята ми да се счупи и да си купя Миеле и вие направо ме убихте.
Явно като цяло вече качеството на уредите е такова, че да се сменят често.
Пералнята ми и тя е на 4 год и дрънчи страшно, сякаш се е откачил барабана, не мисля че ще я бъде още дълго време.
Нашата дрънчеше така и решихме, че и е време за ремонт. Мъжът ми я отвори и имаше банел.. от сутиените ми, та заради него беше цялото дрънчене.

# 159
Не съм се сетила, че може нещо да е паднало..... ще навивам мъжа да я отваря. Благодаря за съвета.

# 160
Има едно сайтче за Австрия и Германия...значи и на 5 евро е имало Геокс , разбира се разграбва се. Сега е около 20 24 28 евро зимни обувки, пак изглежда евтино. Аз предпочитам Camper. И на тях пускат. И на мнг други марки. Нещо като фешън дейс.

Здравейте,може ли да споделите кой е сайта?

# 161
  • Белгия
Ние преди имахме пералня на Беко, която ММ беше купил още преди да се срещнем и я ползвахме до преди миналата година, не защото се развали, а защото купихме по-голяма (повече от 10 години е ползвана и даже не беше от скъпите модели). Купихме и сушилня на Беко. Програмите са с различна дължина, нас ни устройва, доволни сме.

Днес ходихме на разходка до морето. Но стояхме само на крайбрежната алея. Миналия път като ходихме по плажа кучето ни се беше наяло с пясък и явно беше глътнало някое морско дарче Animal Crab и беше болен.. Така че днес, само алеята.
За жалост хванахме отлива и морето беше доста назад

ММ на "хоризонта" с количката.
И Виктор, който човъркаше някакви камъчета.

# 162
Диди, за колко време г/д суши Беко-то? Кой модел имате и колко струваше?

Мен нещо започва да ме хваща депресията... от много време не съм излизала без детето. Може би месеци вече и откакто се застуди излизаме по-малко. Повече стоим вкъщи, съответно повече разхвърляме и повече чистя. Като добавим денонощното готвене, ставането през нощта.. станала съм супер изнервена и постоянно намусена.

Имам нужда да изляза някъде без детето, но в тая пандемия къде да ходи човек? Нито е за безцелно шляене по магазините, нито нищо. И с тия коридориза пазаруване.. съвсем ме дразнят. А като добавя и мижавото майчинство... вманиячила съм се да пестим от всичко и се напрягам

Как сте вие? Как успявате да си приповдигнете духа? Аз нещо не се справям напоследък.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 20:00 от BMR

# 163
Диди, за колко време г/д суши Беко-то? Кой модел имате и колко струваше?

Мен нещо започва да ме хваща депресията... от много време не съм излизала без детето. Може би месеци вече и откакто се застуди излизаме по-малко. Повече стоим вкъщи, съответно повече разхвърляме и повече чистя. Като добавим денонощното готвене, ставането през нощта.. станала съм супер изнервена и постоянно намусена.

Имам нужда да изляза някъде без детето, но в тая пандемия къде да ходи човек? Нито е за безцелно шляене по магазините, нито нищо. И с тия коридориза пазаруване.. съвсем ме дразнят. А като добавя и мижавото майчинство... в аниячиша съм се да пестим от всичко и се напрягам

Как сте вие? Как успявате да си приповдигнете духа? Аз нещо не се справям напоследък.

И аз така се чувствам а тепърва няма да се излиза. Вече не помня кога последно излезнах на заведение и много искам пак да ида. По магазините не съм ходила от много време. Дори и в хранителен магазин не влизам. На Виктор му е много скучно вкъщи по цял ден, не си играе с нищо и мрънка постоянно. Иска да излиза вънка. Откакто стана това с коронавируса дори и сметките не ходя да плащам а само онлайн. Тези дни дето започнах да пазарувам, но всичко е онлайн и чакам да дойдат нещата вече.

Днес дойдоха апреските на Виктор и са супер, почти му стават.

# 164
Аз започнах да ходя на тренировка, гледам поне два пъти седмично за един час. Това определено ме върна към живота, иначе и аз нещо се бях сдухала.
И да ви кажа страх ме е от ковид, но няма точно сега да спра когато започнах да се чувствам добре.

Общи условия

Активация на акаунт