Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 973
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Джозефин нормално е. Инвитрото не е предпоставка за секцио. Раждаш както искаш. То самата процедира и всичко с нея завършва до началото на бременността, после повечето си ги водят като всички бременни бвз значение как е станало.

Шанти страхотна история!
Аз се надявам на чудо. Проблемите при мен са Тромбофилия, поликистоЗа и една запушена тръба а при мъжа влошена спермограма, като цяло не сме от най страшните случаи. Имам едно забременяване естествено, но завърши с аборт. Така че имам големи надежди да стане. Лошото е че ако не стане ест, не ми се правят пак процедури.
Има доста жени забременели ест след инвитро. И аз имам позната има близнаци инвитро и скоро каза че е бременна, даже не знае кога е станало.

# 316
Америкас, ами като гледам едни яки витамини и за двамата и ще се получи и естествено, ти си знаеш за поликистозата - спорт и без въглехидрати и готово! Пожелавам ти го!

# 317
Момичета, добро утро!

Последните седмици само чета, ноо и вкъщи мина корона вирусът и беше лудница..

Вчера излизах до ДМ и взех от тази пукана спелта, не помня кой я спомена, нооо много благодаря! Вече ни е любима 🤣🤣🤣
От снощи малката ходи с протегната шепичка и вика ам-ам и сочи шкафа, където я прибрах 🤣🤣🤣
Иначе, тя май не се разболя, само веднъж вдигна температура преди 2 седмици, но й избиха четирите кътника наведнъж, така че по-скоро го отдадох на това.

Ходи си вече съвсем стабилно, на Коледа ще й направим прощапулник. Исках да е на Никулден, с имения й ден, но нямаше как.

Украсихме коледната елха и е в екстаз, постоянно ходи и дърпа играчките, вечер ги събирам от цялата къща 😁😁

# 318
Amerikkas какво да ти кажа сложно е при вас, но аз се надявам да имаш още едно детенце 🙏🙏🙏.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 10:43 от calibra1829

# 319
Бамболина, вие как го изкарахте коронавирусът? На малката беше ли й сложена ваксината, която се прави на 13 месеца (тази срещу рубеола, морбили...), защото твърдят в нови проучвания, че именно тази ваксина пази децата. Ние не сме я сложили и това много ме притеснява. От друга страна, не ми се струва добре и да се завра в поликлиниката насред пика на пандемията, за да я сложа. В нашата има и ковид кабинет, но системата е толкова смотана, че като установят, че някой е положителен, го изпращат по кабинетите да ходи при личния си лекар и той да му предписва лечение. Така в кабинените се редуват здрав-болен-здрав-болен...

# 320
Ние последния път като бяхме на консултацията за 12 месеца педиатърката (понеже е и ЛЛ) ни прие заедно в кабинета с едно момиче със симптоми на ковид. Прегледа момичето, без да си измие ръцете (дори дезинфектант не сложи) дойде да гледа гърлото на сина ми. Полудях просто. Това беше вторият път, в който ни приема за преглед заедно с друг болен възрастен човек в дните за консултация и сега ще я сменям.

Иначе моето момче е с алергии и дерматит засега отлагаме ваксината против морбили. Дано не е проблем.

# 321
Благодаря момичета! Heart

Ваксината за морбили и аз съм отложила чак на пролет, дотогава няма шанс да отида в поликлиниката при всички болни. Нищо и няма на ваксината да изчака.

Пуканата спелта е лудница, моят яде спелта с мед + телешко с картофи аххаха. Като го сложа на столчвто да яде и веднага иска тая спелта и слага по една във всяка лъжичка преди да хапне. Grinning

# 322
  • Белгия
Мами, аз с това ядене съвсем се отчайвам.

Както бях вече споменавала, Виктор все още няма заместено хранене като хората. Опитвам се колкото се може по-малко да кърмя през деня, за да го мотивирам да си яде нормалната храна, но той просто не яде тогава.

Другото което е - постоянно се задавя. Това е някакъв ужас просто. Опитвах да давам макарони, юфка, парчета зеленчуци, бебешки бисквити - от всичко се задавя. Опитвах да давам неща намачкани с вилица - просто ги преглъща и когато има някое по-голямо парче така се дави, че чак повръща всичко, което е изял. Както бях казала преди, иска сам да яде, но само много редки кашички, супички и подобни.
Как да го науча да дъвче???? Тя майка ми вика, някои баби имат по-малко зъби и те не се задавят толкова често.

# 323
Бамболина, вие как го изкарахте коронавирусът? На малката беше ли й сложена ваксината, която се прави на 13 месеца (тази срещу рубеола, морбили...), защото твърдят в нови проучвания, че именно тази ваксина пази децата. Ние не сме я сложили и това много ме притеснява. От друга страна, не ми се струва добре и да се завра в поликлиниката насред пика на пандемията, за да я сложа. В нашата има и ковид кабинет, но системата е толкова смотана, че като установят, че някой е положителен, го изпращат по кабинетите да ходи при личния си лекар и той да му предписва лечение. Така в кабинените се редуват здрав-болен-здрав-болен...

Ами само мъжът ми се разболя и родителите му, и баба му. Аз и малката не. Сега сме взели тестове за антитела да видим да не би пък да сме го изкарали безсимптомно.
Иначе той беше много отпаднал, загуби обоняние за около седмица и много го болеше главата. Техните имаха и темп и т.н.

Ваксината не сме я слагали. Освен нея, имаме и още 2. Личната ми забрани да се появявам при нея. По тел ми изписа сироп Авирон за малката, който давах в завишена доза 3 × 5 мл. цяла седмица, като каза че го изписвали и в случаи на Ковид.

# 324
Момичета, да ви кажа, и аз явно съм изкарала вируса без симптоми, защото имам антитела 🙄

Ъпдейт: малката и тя има антитела.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 09:53 от Bambolina7

# 325
Аз съм с две деца като баткото след 5 дни ще стане на 15,а мъника е на 1година и 2месеца.  Трето не ми се ражда,а и при положение, че мъжа грам не ми помага,а иска трето-отговора ми е ЗАБРАВИ!
Готови ли сте с подаръците за Коледа? Аз съм до никъде, още не ми е коледно,а ей сега ще дойде...нещо съм в дупка някаква от сивото ежедневие.  Довечера с моите приятелки мислим да си направим дамско парти,за да избягаме от скуката..🤷‍♀️🙄

# 326
Аз с коледните подаръци приключих още преди края на ноември, за да не се бутам насред гадния вирус по магазините. То пък след това затвориха и моловете. Не си падам особено по онлайн пазаруването, предпочитам да видя нещото, да го пипна... Wink

# 327
Виктор е готов с подаръците. Всичко поръчах по интернет и без това в нашия град няма много голям избор и тези играчки, които му поръчах ги няма тук. Не знам какво да подарим на бабите и дядовците, вие какво им взехте 🙄🙄.

# 328
Виктор е готов с подаръците. Всичко поръчах по интернет и без това в нашия град няма много голям избор и тези играчки, които му поръчах ги няма тук. Не знам какво да подарим на бабите и дядовците, вие какво им взехте 🙄🙄.
Аз съм поръчала за всички коледни топки за елхата със снимки  Simple Smile

# 329
И аз мисля по една снимка в рамка от коледната фотосесия, но ми се иска и още нещо....
Идеи за подарък за бебоците? Аз доста неща накупих и вече ги опаковах и сега даже не си спомням какво взех, но все ми се иска и още и още....

Общи условия

Активация на акаунт