Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 19 528
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Aз купувам вече втори чифт естествена кожа от един "Немски магазин" на цени 11 и 19 лв. До Парадайз са. И на приятелка купих на детето жестоки кларкове по 13 лв. Те са намалени много. Ако искате, ще изровя снимки.

# 511
Ааа, не мога да помогна с изпитани обувки, щото моята хубавица още няма Joy Като захладня й бях взела едни на Колев, ама й умаляха. И точно тогава взехме страхотен зимен чувал за количката и тъй като не беше проходила още, не й взех други обувки. И досега е само по чорапи в чувалчето. Вече си ходи, де и ще трябва да купувам и аз обувки, може би до този в Младост 4 ще се метнем другата седмица. Изчаквам още малко щото сме след ваксина и да не я набутвам по магазини разни.

Ще видя декатлонските апрески в такъв случай, че взех едни от Лидл... Ми първо едвам й напъхвам крачето и второ ходи като робокоп с тях. Но най-вероятно е, защото не е свикнала да ходи с обувки още

Леле, Шанти, какви са тези цени Heart Eyes

# 512
[/quote]

Това са кларковете, за момченце, нашите са за мома по-джиджани, едни златисти маратонки и лилави ботички. Smiley

# 513
На нас ни предстои консултация другата седмица. Имаме 3 ваксини -  2 от забавен прием и морбили, не знам коя ще сложат.
Иначе аз си я меря, преди месец беше около 80 см и 10,5 кг.

Обувки има 100 чифта, аз съм маниачка и й купувам постоянно, като намеря намалени, досега все съм с късмет.😁

# 514
Аз живея при Порадайз- къде е този магазин???

Това са кларковете, за момченце, нашите са за мома по-джиджани, едни златисти маратонки и лилави ботички. Smiley
[/quote]

# 515
Супер са! Аз бях шокирана в началото като разбрах колко струват бебешките обувки. И все още ми е трудно да преглътна Grinning

Бамболинка, и ние бяхме така и педиатърката каза, че предпочита да сложи тази за морбили, щото другите са реимунизация. Сложиха й я в ръката, плака много малко, а така се бях притеснила.

Ама вашите бебоци сигурно ходят отдавна, сигурно си имат и доста обувки Grinning Моята дъщеря направи първи самостоятелни крачки на година и 20 дена. Яко се бях притеснила, щото почти не бяха останали други непроходили ноемврийчета. Сега си ходи добре що-годе, но я чака доста път още Grinning

Колкото до мерките, на консултацията не знам как ги мерят, ама я изкараха 81 см, я тя е по-скоро 75, 9.700 кг. Но тя все още е почти само на кърма, твърда храна яде мнооого малко 🤦 Направо си суче като новородено 🤷

# 516
Иние на 22 щв слагамв Морбилито изчаках че му пробиваше зъбче.Края на ноември последно го мериха 81 см.12кг😁 обувки 22 номер.Взех от Матстар едни боти много топли и хубави че с ботуши не може да ходи не му е удобно.Краката са му направо горещи като ги събуем.Доволна съм мн

# 517
Супер са! Аз бях шокирана в началото като разбрах колко струват бебешките обувки. И все още ми е трудно да преглътна Grinning

Бамболинка, и ние бяхме така и педиатърката каза, че предпочита да сложи тази за морбили, щото другите са реимунизация. Сложиха й я в ръката, плака много малко, а така се бях притеснила.

Ама вашите бебоци сигурно ходят отдавна, сигурно си имат и доста обувки Grinning Моята дъщеря направи първи самостоятелни крачки на година и 20 дена. Яко се бях притеснила, щото почти не бяха останали други непроходили ноемврийчета. Сега си ходи добре що-годе, но я чака доста път още Grinning

Колкото до мерките, на консултацията не знам как ги мерят, ама я изкараха 81 см, я тя е по-скоро 75, 9.700 кг. Но тя все още е почти само на кърма, твърда храна яде мнооого малко 🤦 Направо си суче като новородено 🤷
А, Николчето проходи на година и два месеца чак, преди това не искаше сама да ходи, но това като цяло не ми пречи да й купувам обувки 😁😁

# 518
И моето дете проходи на година и два месеца в момента вече бяга от няколко дни ..учудвам се от прогреса му на ходене защото очаквах два три месеца да се клатушка и да пада с тази цел и протаквах прощапулника ...

# 519
  • Пловдив
Ами и ние така на година и месец..тя си ходи всъщност , но ние не я оставяме. Страх че е да не разбие нещо по себе си...с едни коланчета я водим като кученце. И е доста стабилна , и завои прави..но, аз сэч си такава. До 3 годишна ще я държа за ръка сигурно. Чудя се за прощъпулник. Не зная имам ли кеф. И кога да го правя...има ли срок?!

# 520
Искам и аз да знам къде е магазина до Парадайз. Благодаря.

Аз купих Колев - не съм доволна.
После три чифта Биомеханикс, които носи по три месеца, а всеки чифт е 110лв и малко трудно ги преживявам вече Grinning
Оф а Дарио като ходи от 5 месеца вече е сменил 8 чифта и аз много обичам обувки и само му купувам.

В Декатлон най- малкият номер който намерих е 24 отговаря на 14.5 -15 см стелка. Ако крачето е по малко ще са огромни.

Шанти, Новичка, не искате ли лятото са си спретнем една среща в зоопарка Simple Smile

# 521
И мен ме е страх да не се утрепе някъде, но я пускам да си ходи в нас. Навън още не съм Confounded Поради тази причина не ходим и по детски площадки и сигурно ще е паднала като от Марс. Дано няма дечица, които да се държат лошо поне в началото, че да не се стресита. То аз съм по-стресирана Grinning Че и със себеподобни не я събирам, първо че няма с кого и второ, с тоя вирус...пазим се и ние и сме ужасно депресирани вече.

Обувките на Колев ми харесаха, ама аз и толкова разбирам. А и тя не е ходила с тях. Сега не знам какви да купя

# 522
Dark ако ти се дават пари виж biomechanics, clarks, primigi, geox.
В сайта обувки бг има добри намаления. Аз ще вардя за пролетта и лятото кецове и сандалки на geox.
Или някои маратонки на Найк.

# 523
  • Пловдив
Още хубави марки за детски обувки: richter superfit waldviertel camper naturisimo

# 524
Шанти, Новичка, не искате ли лятото са си спретнем една среща в зоопарка Simple Smile
[/quote]
Искаме, да, малко да се стопли. Ние си обикаляме Южния иначе, ако има някой наблизо.
Ето го адреса, точно до метрото е на Хенрик Ибсен

Общи условия

Активация на акаунт