Като захладня й бях взела едни на Колев, ама й умаляха. И точно тогава взехме страхотен зимен чувал за количката и тъй като не беше проходила още, не й взех други обувки. И досега е само по чорапи в чувалчето. Вече си ходи, де и ще трябва да купувам и аз обувки, може би до този в Младост 4 ще се метнем другата седмица. Изчаквам още малко щото сме след ваксина и да не я набутвам по магазини разни.

Моята дъщеря направи първи самостоятелни крачки на година и 20 дена. Яко се бях притеснила, щото почти не бяха останали други непроходили ноемврийчета. Сега си ходи добре що-годе, но я чака доста път още 

Моята дъщеря направи първи самостоятелни крачки на година и 20 дена. Яко се бях притеснила, щото почти не бяха останали други непроходили ноемврийчета. Сега си ходи добре що-годе, но я чака доста път още 
Поради тази причина не ходим и по детски площадки и сигурно ще е паднала като от Марс. Дано няма дечица, които да се държат лошо поне в началото, че да не се стресита. То аз съм по-стресирана
Че и със себеподобни не я събирам, първо че няма с кого и второ, с тоя вирус...пазим се и ние и сме ужасно депресирани вече.Препоръчани теми