Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 647
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
В безкрайно точно време си се сетила за тях, Агент! Тъкмо по цял ден обикалям онлайн козметичните магазини, чудейки се къде да си хвърля заплатата покрай черния петък Grinning Mood exposure май ми харесва най-много, но и Dim infusion също е хубав. Нямам впечатления от Hourglass. Аз пък преди малко се сетих отново за Bloom blush and glow на Наташка.

# 226
Моето най-искрено уважение има Наташка, но не в една и две Сефори като попитам кои ружове ще ми препоръчате и какво си купувате за себе си ме водят директно при тези на Hourglass. Аз имам само 2 техни ружа и палитра-тройка с финишни пудри... абе и сетинг пудрата им имам и определено си заслужават. Защо ми се върти, че покрай миналия ЧП продаваха изключително изгодно мини на този руж в Софийска Сефора?

# 227
Този мини руж го има в софийската сефора лт сравнително скоро, аз го купих лятото, преди това не го бях виждала, а имах интерес към марката.

# 228
Това ми е любимият руж, завещание от Ния, който ще му видя дъното със сигурност

# 229
Обожавам Наташка, но истината е, че и за мен hourglass са топ.
Петровче, ти пробва ли си палитрата?

# 230
Като за първи път не мога да кажа уау. Не знам защо. Тия дни пак ще я пробвам. То и не бях много в настроение, може там да е бил проблемът Joy

# 231
Здравейте, аз просто искам да се цопна в тази тема и качвам една снимка с един вечерен грим от мен. В момента имам бебче и рядко имам възможност да се гримирам с нещо повече от спирала, но с удоволствие бих хвърляла по едно око на вашите красоти 🤗

# 232
Алетея, прекрасни очи и много изпипан грим, браво!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:25 от Agent Provocateur

# 233
Благодаря много ❤️

# 234
Страхотен грим и прекрасни вежди.
Трябва да оправя моите...

# 235
Намазах се с маска и пия чаша бяло вино. Grinning

Наистина чудесен грим, много красиви очи!

Ния, изпуснах те, но съм сигурна, че си била убиец!

Опъпчих се, явно от маските по цял ден и .. много ме е яд! Grinning Ще поръчам един Lancome Teint Idole, че фдт-на на Catrice нещо не ме изкефи .. може и от него да съм се изпъпчила. Може и нещо да поръчам още от Douglas (дано не! Grinning )

Мааале, сега в Douglas гледам ABH Soft glam и ренесанса .. дали е бъг или наистина пак са били по 58 лева. Дано да е било бъг, че щеше да ме е яд.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 01:12 от Не се сърди, човече

# 236
  • Варна
Днес съм в лилаво-розово

Скрит текст:

# 237
Мааале, сега в Douglas гледам ABH Soft glam и ренесанса .. дали е бъг или наистина пак са били по 58 лева. Дано да е било бъг, че щеше да ме е яд.

П.С. съжлявам за двойния пост.

Наистина бяха толкова и бързо се изкупиха.

# 238
Еееей, яд ме е. Софт глам много я харесвам и щях да поръчам и ренесанса със сигурност!

Поръчах 3 броя фдт на Ланком - 15мл. Grinning

# 239
Дъглас не бяха ли спрели да предлагат палитрите на Анастасия след Коледа миналата година? Кога са ги заредили отново? На сайта им Анастасия изобщо не излиза като предлагана марка.

Общи условия

Активация на акаунт