Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 654
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
След два дни мислене кой да бъде ружа си поръчах Hourglass mood exposure. Ще дам обратна връзка като дойде. Заедно с това най-накрая поръчах и Gold на Наташка, с което закривам сезона и мирясвам. Grinning

LieToMe, виж немския Дългас. Мисля, че още имат намаление на Anastasia.

# 241
След два дни мислене кой да бъде ружа си поръчах Hourglass mood exposure. Ще дам обратна връзка като дойде. Заедно с това най-накрая поръчах и Gold на Наташка, с което закривам сезона и мирясвам. Grinning

LieToMe, виж немския Дългас. Мисля, че още имат намаление на Anastasia.
И аз искам този цвят ☺ От къде поръча?

# 242
Sladkishi, от испанската Сефора.

# 243
Илзи, не че ми е тумнала, де, но ще погледна, благодаря! Simple Smile

Есмералда, точно затова и на мен ми стана странно! Sad

# 244
Знам, че сте повече фенове на продуктите за очи, но ако сте пропуснали - червилата на pat mcgrath са по 25 лв на офиц сайт.

# 245
А Наташа има оферта 2 палитри на цената на 1 на официалния си сайт. Офертите са Сънрайз и Лов за 65$ и Биба и Сънсет за $129. Scream

# 246
... Биба и Сънсет за $129. Scream
Виноват! Т.е. Ния е виновна Simple Smile

# 247
ДДС-то и разходите за обслужване убиват всякакво желание за поръчки от сайта 😂

# 248
ДДС-то и разходите за обслужване убиват всякакво желание за поръчки от сайта 😂
Абсолютно си права! Сложих палитрите в кошницата и реших да им погледна условията за връщане. На 3-то изречение вече бях "WTF!?!?", "тия нормални ли са!?!" и "ебати еврейските номера"  - платих ги 3 часа по-късно след като проверих цените по разни Сефори, етц. На едно голо качество на продукта не се продава, има си нужда и от къстъмър сървис, особено пък в такъв ценови рейндж, особено пък в толкова компетитив пазар!

2-3 произволни примера от нета  (защото и това гугълнах, да не се окаже, че аз имам нереалистични очаквания и превземки на източноевропейска принцеса с руски акцент!)
Скрит текст:
"Natasha, you are an amazing make up artist but your customer service team is a nightmare. I have ordered a brunch of stuffs from you and I have never received them. I reported to your team immediately. Months passed, there was no investigation, no evidence, just the driver from courier said it is delivered then your team refused to refund me. I’m extremely disappointed and I’m afraid I will never purchase any item from you anymore."

"Do yourself a huge favor and do not purchase any products directly from the Natasha Denona website. Find another retailer to purchase her products because the brand website is a terrible experience waiting to happen. The products are amazing, but as another reviewer said, their customer service and their shipping policies are antiquated at best and deceptive at worst. If ANYTHING goes wrong with your order shipment, if your package gets returned to sender because of circumstances outside of your control, or if you need to return an item for any reason, THEY WILL CHARGE YOU A SHIPPING COST FOR YOUR ORIGINAL ORDER. This is the case especially if you qualifIed for free shipping! Paying to ship an item back is understandable, but RETROACTIVELY charging for a shipping fee that was $0 because the return brings the order total below their free shipping threshold is unheard of. The worst part is that there is no disclosure of this amount in any concrete form (in an itemized invoice or a precise disclaimer before beginning a returns process). This is a very inconsistent online retailer. Unfortunately, this experience has turned me off from the brand as a whole; for the luxury or professional price point, you’d expect a luxury or professional customer service experience to match. Do yourselves a huge favor, if you love Natasha Denona products, buy from any other retailer but this brand website."

"For Fans of Natasha Denona products shopping her web site is a real pain in the neck. They tell you to address them with any concerns on their "wrcare" address but nobody ever reads the mails. It's only after contacting them on their Instagram do they somehow react, and then they will tell you that everything is your fault. "Wecare" is nothing but an empty and disappointing phrase. The arrogance and not - understanding shown in the communication is deafening.
So all in all it's a real disappointment, and I don't think I'm going to buy anything from Natasha Denona again... 👎👎👎"

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 23:48 от Agent Provocateur

# 249
Звучи ужасно... аз никога не съм имала проблем с нейния сайт, но тази година нищо не ми грабна окото освен една палитра за лице с цел подарък...
Обаче Агент, ще се караме за еврейските номера. И ти казах Сафари аз, не ме карай да вадя receipts 😂. Но много добре си направила всъщност.

Виж, Пат ме смаза. Тази жена няма милост. 3ти ден поред- нова поръчка.
Общо:
2 палитри
2 червила
2 сета с балсами
Сет с гланцове
4 спирали
За Коледа ще се гримирам с всички и ще си стоя в нас с маска...
Сега сметнах парите, които съм и дала 🤦♀

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 03:38 от Анонимен

# 250
Обаче Агент, ще се караме за еврейските номера. И ти казах Сафари аз, не ме карай да вадя receipts 😂. Но много добре си направила всъщност.
Мадам Н., аз много ви уважавам и винаги ви слушам! Винаги! Дори когато изглежда, че пазарувам безразборно!  😂  😂  😂
Агент, теб от Наташите те виждам със Сафари, Биба или Голд за повод.

# 251
Агент, да се похвалиш с визии после с новите придобивка. Аз искам по-често да те виждам Heart
Миналата година си скъсах нервихе със сайта на Наташа, нито една поръчка не ми финализира, докато не платих с пейпал, след два дни се опита 20 пъти да ми изтегли пари от картата...
Исках и аз спирата на Пат, ама за една спирала не ми се пускаше цяла поръчка. Иначе малките палитри от празничната колекция много ми харесват.
Nia, слънце, успокой се, че ще си ядем ушите тая Коледа Joy

# 252
Ние така или иначе ще си ядем ушите.
И Агент, туше! Когато е така, е така...

# 253
Агент, и аз чакам да се покажеш с новите придобивки. Не знаех, че сайтът на Наташа създава такива грижи, дано твоята поръчка пристигне безпроблемно.
За нас в Европа това намаление се прецаква, защото трябва да плащаме 20% ДДС, но за хората в Америка мисля, че е супер.

# 254
Моята Gold си я поръчах от Испания. Много странно, но реалната й цена беше 97€, а в немската Сефора 113€. Иначе намалена я взех за 79€ 🤷🏻♀

Каните ли ме на коледната вечеря, че и аз този път ударих серизно бюджета?

Общи условия

Активация на акаунт