Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 654
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Заповядай- носи си палитрите да има какво да снимаме за фейса като трапезата е празна 😂

# 256
Илзи, защо споделяш такава информация? Cry Сега с код cybermonday излиза на €74 и вече ми е в кошницата. Цял ден ще я мисля. Rage

# 257
Момичета, как правите поръчки от Американските сайтове на марките. От Европа поръчвам с превозвач и нямам проблем с доставки и митници, но от Америка ми е тъмна Индия.
Едит: Поръчах до Англия с Габиели и после стандартната процедура.
ПП. Какво ще кажете за тази оферта, мисля че е много добра и вече се вълнувам да пристигне.
https://anastasiabverlyhills.com/collections/featured-collection … n-set-de-palettes

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:11 от malechka__

# 258
Ееее прецаках се с 10 лв. 😂 А ти как ми съобщи за Пат, Есмералда?

# 259
Случайно някоя от вас да има Bronze палитрата за лице на Наташа Денона? Гледам я и я бленувам цяла седмица (40 евро в немската Сефора), но не знам ще е подходяща за светла кожа с жълт подтон

# 260
Аз я имам, стои ми добре и през зимата. Просто гледам да не прекалявам с бронзъра. Иначе всичко друго си е добре.

# 261
Дами,
Каква е разликата между кабуки четка за пудра и нормална четка за пудра?
За метеоритите на Герлен коя да избера?

P.s. В сайта на Лолипоп има големи намаления. Най-големите им палитри са по 20лв, четките и те по 10-20лв. Simple Smile)

# 262
Anastasia, това всичко са разновидности на кабуки четки:
https://www.google.com/search?q=kabuki+brush&rlz=1C1CHBD_enU … =2039&bih=987

Четките за пудра са много по-рехави и с по-дълъг косъм от кабуки четката. Кабукито "набива" пудрата в кожата, те се ползват за най-вече минерални пудри тип BareMinerals и/или фдт. "Нормалната" четка за пудра прави воал от пудра върху кожата.

За метеорите аз предпочитам да ползвам четка за финишна пудра, тип дуо файбър.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 16:37 от Agent Provocateur

# 263
Изключително полезна! Благодаря ти! ❤

# 264
ПП. Какво ще кажете за тази оферта, мисля че е много добра и вече се вълнувам да пристигне.
https://anastasiabverlyhills.com/collections/featured-collection … n-set-de-palettes

Не искам да те разочаровам, но това не е оригиналният сайт на Анастасия. Офертите тук са други и е доста вероятно да продават ментета.
Ако се загледаш вниманелно в url адреса, се вижда, че е пропусната една буква. Написано е Bverly вмесно Beverly. Много мошеници правят фалшиви сайтове с цел да подведат клиентите. При кликване на About и Terms and conditions те пренасочва към оригиналния сайт. Тоест нямаш никаква идея какво и от кого купуваш, защото инфо за фирма на този сайт няма.
Освен това този сет е от миналата година и вече не се предлага. Ако си платила с Пейпал, повдигни диспут да ти върнат парите.
Това е оригиналният сайт на Анастасия:
https://www.anastasiabeverlyhills.com/en_gb

# 265
Изключително полезна! Благодаря ти! ❤
Няма за какво Simple Smile
И винаги с едно наум, че в грима няма твърди правила - ако дадена четка работи за теб с даден продукт си я ползвай. Колкото по-млада и сочна е една кожа, толкова повече напластяване на продукт може да понесе и да изглежда добре. След една възраст нататък това се променя и почваме да търсим по-рехави четки и по-тънки пластове.

# 266
Ужас.. през цялото време уж бях в оригиналния сайт, не знам накрая какво се е объркало и как съм се набутала в този. Платих директно с карта, ще им пиша, че се отказвам от поръчката, но изглежда много странно всичко с имейла и тн. Ще се моля това да е някаква изостанала бройка от колекцията им, но да си е истинска и наистина да пристигне...

# 267
Ще се моля това да е някаква изостанала бройка от колекцията им, но да си е истинска и наистина да пристигне...
Много малко вероятно е случаят да е такъв. Особено имайки предвид страницата, от която си закупила комплекта. На твое място бих направила всичко възможно да спра поръчката, а ако все пак пристигне и не ти върнат парите, не си слагай тези ментета по лицето, може да са опасни, а и никой не знае какво съдържат.

# 268
А не може ли да се подаде сигнал към истинския сайт и да ги съдят за измама? Не е редно това. Една приятелка пък си беше поръчала нещо уж от Пандора , бившият й някакви маркови обувки. И двамата получиха пръстенче от зрънчо...

# 269
Звънях в банката снощи, транзакцията още не е осчетоводена, но те по закон нямат право да я спрат и парите в крайна сметка ще идат в продавача. Има два варианта да си получа парите, единия е писмено съгласие от продавача, и то преди да се осчетоводи плащането, другия е да попълня някакъв формуляр на банката и да им го изпратя, а те в срок от 45 работни дни ще го разгледат и ще издадат становище (разбирайте, съжъ)
Чувствам се глупаво и се ядосвам на себе си в момента, понеже за пръв път поръчвам такъв клас палитра и бях много ентусиазирана, но ще ми държи ситка дълго време тая случка и ще се огранича с поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт