Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 659
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • В полите на Пирин планина
Може да се направи диспут в Pay Pal.

# 271
Може да се направи диспут в Pay Pal.

Няма как да направиш диспут в PayPal за нещо, което не е платено чрез PayPal. Simple Smile

# 272
Не да се въздържаш да купуваш продукти, а просто да внимаваш откъде ги поръчваш. Добри търговци, които доставят и директно до България са Beautybay, Cult beauty, Feelunique, Look fantastic. За човек, който няма много опит с поръчките от чужбина, това е оптимален вариант.
Има много сайтове, които имитират официалните сайтове на Анастасия, Худа, Кайли и тн. Затова е най-лесно да достъпваш тези сайтове от линка в официалния профил на марката в Инстаграм (със синя чавка), за да си сигурна, че за 1 буква разлика в url адреса няма да попаднеш на мошеници. Също препоръчвам използването на Пейпал като метод за плащане на бъдещи поръчки, защото при евентуален проблем можеш да отвориш диспут. Те обикновено уважават диспути за фалшиви продукти.
От банката не очаквай много. На жената на един познат бяха източили няколко хиляди през фишинг имейл. Познайте дали успяха да й ги върнат.

# 273
Благодаря, Есмералда! Пуснах на банката диспут и ще чакам, занапред ще внимавам и така. Решила съм ако ми върнат парите да си взема все пак палитрата, но евентуално от физически магазин.
Лек ден, момичета!

# 274
Малечке, не се ядосвай! На всяка от нас и се е случвало нещо подобно! Аз например помня първият си диспут с банка преди 10++ год, когато бях успяла не да си купя, а да се "абонирам" за един доста скъп крем за лице и почна всеки месец да пристига и да ми дърпат парите от КК автоматично Simple Smile Бях бясна и то най-вече на себе си Grinning

През Пейпал съм правила 2 пъти диспути, единият за козметичен продукт, който дойде в оригинална опаковка, но с категорично различно съдържание. Възстановиха ми парите. А докато си играех да тествам една друга, нова по това време социална мрежа се озовах и с руж менте, 3 дни по-късно се извиняваха многословно и те, и продавачката.

# 275
Добре, как така банката не може да спре трнзакцията, при положение че още не е завършена и титулярът на сметката го изисква?! Какво им пречи?

# 276
Правила съм я и аз тая глупост. В момент на умопомпрачение поръчах прахосмукачка робот и ми дръпнаха четири стотака. Докато се усетя ни пари ни прахосмукачка. Та в банката ма уважиха простотията и ми възстановиха парите

# 277
Ами от банката казаха, че е невъзможно да се спре транзакцията, че тя “пътува” към сметката на продавача, но т.к продавача е в чужда държава, осчетоводяването отнема 3 работни дни, затова сумата все още стои като блокирана в сметката ми. Обясних неколкократно, че сайта е фалшив, продавача е измамник и ако може просто да не осчетоводяват плащането, но те по закон нямат право да спрат плащането. Както и да е, да не разводняваме темата, нека някоя прекрасна покаже нещо в тон с първия сняг! Представям си нещо с деликатен сребрист блясък, ако не вие, аз ще се спретна да утеша разочарованието си и ще ви снимам 🥰😅

# 278
Благодаря, Есмералда! Пуснах на банката диспут и ще чакам, занапред ще внимавам и така. Решила съм ако ми върнат парите да си взема все пак палитрата, но евентуално от физически магазин.
Лек ден, момичета!
На мен ми ги върнаха. Платих около 200 евро на фалшив сайт на Пандора. Написах молба към банката още на другия ден, но трябваше да изчакам някакъв срок, за да видят дали ще пристигне нещо. Бях платила на търговец, с банкова сметка в Сингапур. Това беше края на октомври. На 3 ти януари, следващата година, ми върнаха парите по сметката. И да не е спам, пускам линк с клипче с много добро контуриране https://www.facebook.com/BeautyStudio.KeliNetwork/videos/779291419574918/

# 279
Моля за съвет! 🎅
От къде и какви четки да си взема?
До сега използвам само Лумс и Аура и съм много доволна, но ми се ще да си направя един коледен подарък от десетина четки, за които не бих отделила повече от 100-150лв общо.

Гледам тези на lolipop, но от синтетичен косъм, защото имам техни от естесвен косъм и много ме боцкат. Гледах и real tehnic, но много беден избор. В емаг някакви ментета ми излизат на Zoeva и няма да поръчам тях, естесвено ...
Въобще посъветвайте ме къде да гледам за четки (предпочитам комплект) и на коя марка от по-евтините сте доволни?

Благодаря на всяка дама, която се отзове на молбата ми. Весел и топъл декември на всички! ❄🎄❤

# 280
Аз имам няколко на Риъл Техникс, много са меки и удобни за работа.
Зоева, Сигма и Еко туулс също съм чела, че са добри.
Може да видиш в чуджите сайтове къде има намаление.

# 281
Anastasiya, кажи кои са ти най-използваните като форма?

# 282
Търся:
- за пудра (голяма, пухкава)
- за бронзър (не скосена, а заострена)
- за блендване на сенки
- плоска за сенки
- скосена за очна линия (водят ги за вежди, но я използвам за очна линия с цветни сенки)
Simple Smile)
При добра цена бих взела и една прецизна за хайлайт. Имах четка-ветрило и ми е ужасно да я използвам. Сега го нанасям с пухкава и леко остра (капковидна) и съм доволна. За ФдТ имам гъбка на РТ и съм доволна и две четки на Лумс, от които съм много доволна и в категория за кремообразни продукти четка не търся. Simple Smile

# 283
Аз съм много доволна от четката за руж на РТ, която е достатъчно голяма и пухкава, че да работи и за пудра. И е точно скосена, можеш да погледнеш, става и за бронзър.
За блендване горещо препоръчвам 221 на Зоева, Е25 на Сигма (има я в Нотино), както и 17 на Никс за сгъвката на клепача.

# 284
Аз съм супер доволна от четките на Zoeva. Спомням си,че преди години една прекрасна потребителна Алена,ми ги препоръча и съм ѝ много благодарна. От официалния им сайт правят доставки до бг,но не помня с кой куриер пристигат. Върти ми се в главата бг пощи,но не съм сигурна. Помня,че пристигнаха в рамките на седмица или десетина дни.
За четките на Импала чувам доста добри мнения,но не съм ги ползвала.
На РТ имам една за фдт и една за пудра и са хубави също. Но най-любимата за фдт ми е на Smashbox Blurring Foundation.

Общи условия

Активация на акаунт