Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 661
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Анастасия сега комплекти има в BeautyBay намалени, аз заложих на комплект Сигма но си я взех от намалението в Нотино.

Не си спомням кой беше препоръчал четка на NYX подходяща за ФДТ и коректор, моля ако си спомняте кой модел е да споделите.

# 286
Анастасия сега комплекти има в BeautyBay намалени, аз заложих на комплект Сигма но си я взех от намалението в Нотино.

Не си спомням кой беше препоръчал четка на NYX подходяща за ФДТ и коректор, моля ако си спомняте кой модел е да споделите.
За фдт използвам 03 на NYX.

# 287
И аз я имам тази четка на NYX, но я използвам най-рядко от всички, които имам.
Забравих да спомена четките на Сигма, аз имам няколко за очи и една за руж. Прекрасни са! Взех си един travel комплект от Beautybay и две обикновени. Най-използваните от мен са е25 и е35.
За коректор използвам 142 на Zoeva и съм много доволна. Simple Smile

# 288
От четките на Сигма също съм доволна. Днес ми пристигна сета на Zoeva и съм влюбена. Утре ще ги тествам

# 289
petrova, кой сет си взе?

# 290

Косъмът е изключително мек и са много красиви

# 291
Petrova, сетът изглежда жестоко! Heartbeat Прекрасни гримове да твориш с тях ти пожелавам!

# 292
Ехааа! Страхотни! Каква им е цената? ❤

# 293
Паци, мерси Heart
Anastasiya, към 180 излязоха, което е изгодно за тяхните четки

# 294
Честити! Аз имам всички от дясната страна на кутията и съм много доволна. Този сет изглежда много коледно. Simple Smile

# 295
  • София
Момичета, питането ми не е много за тази тема, но реших да питам, тъй като голяма част от пишещите тук сте много компетентни и знаещи Simple Smile
Моля за съвет какъв почистващ лицето уред да си взема. Много се чудя на следния
Гледах ревюта и отзивите са него са положителни. Единствено ме спира доста високата му цена, дори и след намалението, което има в момента.
Ако някой има опит с него да сподели струва ли си или моля за препоръка за друг, който би свършил същата работа за много по-малко пари Simple Smile

# 296
Аз не използвам такъв уред от много време, тъй като на места кожата ми е проблемна, а от дерматолог знам, че с такава четка акнето се разнася. Иначе Кларисоник и Форео са добри.

# 297
Препоръчвам Foreo Luna mini.

# 298
Ами от банката казаха, че е невъзможно да се спре транзакцията, че тя “пътува” към сметката на продавача, но т.к продавача е в чужда държава, осчетоводяването отнема 3 работни дни, затова сумата все още стои като блокирана в сметката ми. Обясних неколкократно, че сайта е фалшив, продавача е измамник и ако може просто да не осчетоводяват плащането, но те по закон нямат право да спрат плащането. Както и да е, да не разводняваме темата, нека някоя прекрасна покаже нещо в тон с първия сняг! Представям си нещо с деликатен сребрист блясък, ако не вие, аз ще се спретна да утеша разочарованието си и ще ви снимам 🥰😅

Аз плащане мога да спра от онлайн банкирането си. Дори наскоро го направих за фирма, която си дръпна такса за шкафче за дъщеря ми в училище, което тя вече завърши. Преди си ги дърпаха регулярно от сметката, решили и тази година да дръпнат.

Миналата година имах такъв диспут в Пей Пал, че спрях да ги ползвам. В Германия има няколко други платежни средства и тово въобще не са най-добото. В много сайтове съм си дала сметката и направо оттам дърпат пари, но само след като пристигне доставката или до 14 дни по-късно. Напоследък съм фен на Apple Pay. Има и Google Pay за Андроид.

На това Хорео и аз му се чудя, че го видях с много голямо намаление, но все съм си мисли а, че е просто вибрира що силиконово падче. Имам четка на Браун и спрях да я ползвам, защото имам чувство, че ми разпъва кожата. 😅

# 299
Имам предния модел на тази четка
https://www.notino.bg/pmd-beauty/clean-pro-rose-quartz-pochistvassh-zvukov-ured/
и съм много доволна. Този модел се затопля. По-удобна ми е от Форео заради дръжката

Общи условия

Активация на акаунт