Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 664
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Понеже направих промяна на цвета на косата, моля за съвети кои цветове сенки и червила биха подхождали. Днес съм само с бб крем, руж, черен молив, спирала и гланц.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 19:37 от неви86

# 301
Пат днес дойде. ☺ Опаковката е чудесна, още не смея да си омажа пръстите.

# 302
Ооо, аз от три седмици имам на Пат номер 7 от големите и не спрях да се мажа.

# 303
Илзи, чакам суочове и грим с Пат!
Неви, много хубав цвят на косата, всякакви топли сенки ще отиват според мен.

# 304
Търся палитра със същите цветове или ако някъде я има тази. MAC Cosmetics Star Sighting Compact - Lavender.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:25 от dani-ela-80

# 305
Илзи, чакам суочове и грим с Пат!
Неви, много хубав цвят на косата, всякакви топли сенки ще отиват според мен.
Илзи и аз чакам!
Подкрепям - топли към много топли - от прасковени, през топло кафяво, златисто, винено, топло зелено, та до teal (топло синьо)

Аз държа официално извинение на Ния за всеки път, когато съм я закачала за размаха на пазаруването на грим. Сори, мила, и аз съм същата стока и нямам право дори да завъртя очи Wink
Скрит текст:

Петрова, прекрасна, каква диета каза, че почваме за Коледа?! Grinning
А кога почва курса ти!?

# 306
Не ми върви на мен на Наташа Денона. Имах само Sunrise и не ми допадна нито цветово, нито качеството ми се вижда кой знае какво. Сега поръчах Ретро мини, същата работа. Ще се откажа да опитвам с тази марка, но и след Пат няма какво въобще да опитваш. 😅 Обаче ружът Bloom mini на Наташа страшно ми хареса, а не очаквах.

# 307
Момичета може ли да сравните Наташа с Too Faced или Anastasia Beverly Hills. Gold палитрата и дуото с бронзър и хайлайт много ми намигат из сайтовете като гледам. Grinning

# 308
Не ми върви на мен на Наташа Денона. Имах само Sunrise и не ми допадна нито цветово, нито качеството ми се вижда кой знае какво. Сега поръчах Ретро мини, същата работа. Ще се откажа да опитвам с тази марка, но и след Пат няма какво въобще да опитваш. 😅
Късмет е донякъде - 6-цата на Пат, която си купих беше такъв тотален провал за мен, че я подарих скоростно да не я гледам. Скоро забърсах една спирала от тях, позагледах 4-ките, харесах една, ревютата и на сайта на Сефора бяха ужасни. Но масово твърдят, че и Пат и Наташа били най-силни в големите си палитри.

# 309
Агент, и ти ми казваш, че имам размах Joy ей, развесели ме Joy почваме нова Наташина диета, ядеш и ревеш... а курса не смея нищо да кажа, че може още всичко да е затворено Confused

# 310
И аз така знам, но цветово и даже естетически на Пат повече ми харесват. Днес си мазах по ръцете палитрата на Наташа с 28 цвята, която струва 210 евро. Очевидно е хубава, но половината цветове няма да ги ползвам, а останалите са много сходни. За тези пари две на Пат ще взема и друго не ми трябва в този живот. 😅

Но да, до късмет и усещане е сякаш. Като си ходя в България на една приятелка нося по една торба палитри и гланцове на Наташа. Дебнем намаления тук и й ги купувам. Тя е повече от възхитена, а има седем от осемте големи палитра на Пат.
В немската Сефора пуснаха от матовоте червила на Пат на по-малко от половин цена, включително и любимото ми Christy. Така ме е доядя на тези маски, че не може са бъде. Тук и по улиците ги носим, сигурно затова и такива намаления на червило има.

Видях в Нотино, че палитрите на Пат са по- евтини отколкото навсякъде, приятелката ми каза и че в момента имали 20% намаление.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 21:03 от Анонимен

# 311
Добре, пробвах я току-що. Още не мога да разбера откъде дойде толкова блясък. Не съм сигурна къде ще я нося особено в тази пандемия, ама е един път 😂 Иначе матовите ми се струва, че се блендват по-добре от Наташините. Липсва ми обаче тъмно кафявото сякаш. Призовавам Ния за сравнение, че не помня лятото какво е казвала по въпроса!

Момичета, ще се показвам, ама с това лошо време не знам точно кога ще е.

Агент, това на едно пазаруване ли го стори? Моите уважения, ако е така! И чакам включване със сериозно демонстрации.

Soft Click, може просто да не си улучила цветовата гама. Аз лично много харесвам Реторо като цветове, ама имам чувството, че ще ме прави като платно. Подобни усещания имам и за Зендо. Иначе на голямата със зелените съм й хвърлила око, ама не си го й помислям даже, че...

# 312
Такаааа...изпуснах ви и какво стана?
Агент, уот дъ... какво стана с полупрозрачните? Защо така сега с лошо? Пробва ли някоя първо преди да треснеш и 4те, или?
Аз не съм по-добра от теб. И си бях обещала-край. Обаче тази гад Пат зареди някакви неща, които бяха свършили, пусна още едно намаление на неща за устни и ми прати уан тайм код за поръчка на 4 продукта за по 9 евро. Смятайте колко съм и лоялна напоследък- няма лъжа и измама по дяволите, на всеки 2 дни имам поръчка от нея.
Илзи, налиииии! Пресовани, твърди, не мекички като Пат, а се блендват мега лесно (по-лесно от Наташка, факт), металическите и не са сравними с Наташа за мен, НД е по-добра, но блясъкът кърти. И като засветя в хола сега за тази нова година, като ме загледат хората, като се ослепят.... абсолютно точен момент намерих да поръчам палитри, ярки, тъмни и бляскави червила на корем. Ако не спре с намаленията тези дни, нищо хубаво не и желая на Пат, щото през Януари ще и ям г..а. Или поне моливи да пусне, та да си попълня колекцията. И отгоре на всичко, още нищо не съм получила, пътуват си от Щатско.
Общо поръчки: 3 палитри, 3 сета с глосове, 4 отделни глосове, 4 спирали (една за съфорумка, една за Пац), 11 червила (!!! Айде да ми кажете кога съм качила снимка с червило...), не броя един глос и една пудра, която взех от Lodsi. Ама проклетите глосове къртят и от страх, че няма да мога да се върна към Есенс после, счупих тъпомера. Ох, 2 сета с балсами и черният пълноразмерен забравих. Ужас. Ще си срежа картите. Агент, Петрова, тази наша лудост кога ще спре?
Глос току що нанесен:

Глос след няколко цигари, вода и поне едночасово носене. Аз си ям червилата и гласа по принцип.

# 313
Агент, и ти ми казваш, че имам размах Joy ей, развесели ме Joy почваме нова Наташина диета, ядеш и ревеш...
Като "ядеш си ушите и ревеш"?!? Или може все пак "ядеш гол хляб и ревеш"!?! Grinning Grinning Grinning

Агент, това на едно пазаруване ли го стори? Моите уважения, ако е така!
На едно и както ще стане ясно - без проба! Ако кризата на средната е за уважение, мдам, заслужила съм си го... Grinning

Такаааа...изпуснах ви и какво стана?
Агент, уот дъ... какво стана с полупрозрачните?  Пробва ли някоя първо преди да треснеш и 4те, или?
Ния, ти нали ми гарантира, че ще ми харесат Grinning За пробване не сме говорили! Пробвах ги колкото пробвах и Бърбъритата,  преди да купя 2 кила от тях, т.е. изобщо! Но ме радват всичките!

PS  Допуши ми се заради Ния, ама няма... чака ме виртуален тийм билдинг обаче и ще взема да си сипя просеко в чашата за кафе!

# 314
Ще чакам отзиви, леко виновна се чувствам, надявам се да ти харесат.
Щях да те подкукоросвам да си купиш и UD Naked ФДТна, но си го сложи в някакъв изчакващ списък моля те... Наздраве, аз също сипвам.
Аз какво да го правя този коледен блясък като пристигне и мине Коледа без гръм и трясък се чудя. Това са ми поръчките само от Пат, тюх...

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 00:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт