Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 589
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, в Нотино има много добро намалени на Мак, ако някоя от вас се интересува.

# 466
Момичета, в Нотино има много добро намалени на Мак, ако някоя от вас се интересува.

Подстрекателка.
Някой може ли да направи сравнение между Ruby Woo и Russian Red?

# 467
Момичета,имате ли мнение за основата под сенки за очи MAC Cosmetics Prep + Prime?Благодаря!

# 468
Ruby woo е матово и на мен ми седи една идея по-малиново , russian red е класическо червено.

# 469
Ruby woo е матово и на мен ми седи една идея по-малиново , russian red е класическо червено.
Кое по-подходящо за студен подтон кожа и съответно за топла?

# 470
Не съм толкова добре запозната , по-добре някой , който разбира да каже. Аз имам и двете, от там са ми впечатленията. Може би Руби за студен подтон.

# 471
Аз съм със студен подтон и Руби ми стои доста оранжево. А като червило е може би най- неприятното, което съм носила. Пазя си молива вече само, но и той ми стои зле като цвят и е много твърд.

# 472
Имам само Russian Red, но ето какво каза Гугъл по въпроса:

Момичета,имате ли мнение за основата под сенки за очи MAC Cosmetics Prep + Prime?Благодаря!
Имам. Имам я. Харесвам я. Ползвам я.

PS И основата им за устни харесвам!

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 20:14 от Agent Provocateur

# 473
И аз я харесвам много и я ползвам всеки ден.

# 474
  • Варна
Аз също имам и двете ,както са ти отговорили Russian е класическо наситено червено ,а Ruby е идея по светло,ако искаш мога да ти изпратя Ruby Woo тестерче за да пробваш само то остана непробвано от тройката другите две бяха Мac Red-811 с него категорично не се одобрих и Cockney което пък много ме впечатли-не е матово а с малки бляскави частици и не му устоях,а го поръчах,но от Make up преди да прочета за  намалението в Нотино.

# 475
На МАС силата никак не е в червените червила. Даже въобще червило по изключение имат хубаво, особено на фона на океана от други марки. Базата за очи обаче е много хубава.

# 476
Мислех, че не се интересувам, но🙄 ..тръгнах да разглеждам...отплеснах се😏, напоръчвах😆
Пък нали съм и много опитна в гримирането😆, взех и ето това

# 477
  • Варна
Seeflower Само палитрата ли взе?
При мен при две червила на Мас ми прибавя подаръци следните неща:

Bobbi Brown Luxe Shine Intense
хидратиращ гланц за устни цвят WILD POPPY 2,3 гр.
Подарък
1бр
безплатно

Estée Lauder Sumptuous Extreme козметичен комплект за жени
Estée Lauder Sumptuous Extreme
козметичен комплект за жени
Подарък

# 478
На МАС силата никак не е в червените червила. Даже въобще червило по изключение имат хубаво, особено на фона на океана от други марки. Базата за очи обаче е много хубава.
Не съм съгласна. Повечето им червила са чудни особено нюдовете. Червените също харесвам. Имам над 50 техни и си ги нося често с кеф. А от лимитираните колекции са си направо съкровища и никога не пропускам.

# 479
Desuri, много си мила. Не ми е удобно да те лишавам от тестерчета. ❤
Ох, сега харесах и Soar. Лошо, лошо...

Общи условия

Активация на акаунт