Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 576
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Ренесансът ми беше първата палитра на Анастасия. Много е добра - лесно преливане, супер пигментация. Единственият й кусур е лесното разпрашаване, но това е типично за всички палитри на марката.

# 496
Мацки, Ренесанса на Анастасия заслужава ли си? Как са като пигментация, лесно ли се преливат? Имам Софт глам и много ми харесва, а сега се чудя и на тази .. Grinning

Здравейте!
Аз съм обратното. Имам ренесанса, който много харесвам, но се чудя, дали не ми трябва и софт глам!? Предвид, че имам подобни на пръв поглед цветове и други палитри, който не използвам....
За качеството не се и съмнявам.
Какво ще кажете, трябва ли ми?Blush

П.п. харесала съм си няколко червила на мас, но като не се сещам да ги ползвам, умувам дали да си ги поръчам....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 497
  • Варна
Мацки, Ренесанса на Анастасия заслужава ли си? Как са като пигментация, лесно ли се преливат? Имам Софт глам и много ми харесва, а сега се чудя и на тази .. Grinning

П.п. харесала съм си няколко червила на мас, но като не се сещам да ги ползвам, умувам дали да си ги поръчам....Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз преди малко получих моите единия цвят съм го объркала поръчала съм съседния,който е пак червен и ще го мисля дали да задържа или подаря нямам го ,но вече съм с доста червени червила и като гледам вече не са на таци цена,а по висока,кошницата ми пази други две все още на старата цена и много им се изкушявам и тях ще мисля.За подаръците към поръчката са супер Спирала и Пример на Ести тревъл сайз+ червило Боби Браун което много ми хареса много приятна консистенция лесно за нанасяне и мекота като усещане.

# 498
Здравейте!
Аз съм обратното. Имам ренесанса, който много харесвам, но се чудя, дали не ми трябва и софт глам!? Предвид, че имам подобни на пръв поглед цветове и други палитри, който не използвам....
За качеството не се и съмнявам.
Какво ще кажете, трябва ли ми?Blush

Ако е за трябване, не ти "трябва". Особено пък ако вече имаш подобни цветове. Да не говорим, че човек може спокойно да живее и без грим, не е някаква необходимост.
 Дали обаче я искаш и ще я вземеш, вече е друга тема ... Joy

# 499
Поръчах Ренесанса за 60лв и безплатна доставка от Арлен. Сега, обаче мисля да не е някой ментак. Grinning От суочовете в вета толкова я харесах и снощи в 12 и 30 я поръчах. Grinning

# 500
Не знаех, че в Арлен се продава Анастасия. Не съм поръчвала нищо от тях, но знам за тях, защото продават theBalm. Дано е оригинална.

# 501
Много харесвам Боби Браун като бранд!

Първите ми техни продукти бяха единични матови сенки, купувани на Хийтроу преди 17-18 год и помня шока си, че трите единички бяха по-скъпи от най-скъпата ми палитра към момента Simple Smile В момента имам ББ крем, бронзър (който ползвам като руж) и пресована пудра и много искам едно от техните течни червила (Hush Hush), нямам забележки към качеството им!
Скрит текст:
Antigua е най-шантавият "бронзър", който съм си купувала, по-шантав е и от TOO FACED Sweetie Pie Radiant Matte Bronzer - изглежда толкова откровено розов, а на лице е ефект от 2 часа на първото пролетно слънце, супер естествено! Ako ви попадне препоръчвам да го опитате (или Santa Barbara от същата линия!)

Пудрата е чудесна за матиране в движение, но съдържа талк, да предупредя!

Червилото съм го имала само като мини травъл сайз - рядко приятна формула и рядко красив на мен цвят!

Подреждах и си снимах Макчетата:

PS Изпрах няколко четки от естествен косъм със шампоан и ги омазах с балсам за коса за разкош - сериозно се поомекотиха Grinning Следващият път направо ще им сложа маска и ще им пусна спа музика!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 02:50 от Agent Provocateur

# 502
За много години, момичета!
С пожелание за много красота(вътрешна и външна) и здраве🥂.
Аз си получих новата палитра на Мак, пробвах я веднага.Някои цветове са ...интересни, единият уж блестящ, но кафенее.Слагам снимка, но...много лошо качество🤷‍♀️
А, ето днешната премяна
Ох, не се виждат достатъчно цветовете☹, но аз съм си доволна от цветовете.
На миглите съм с подаръка от Нотино-мнооого доволна, а червилото на Боби Браун...разкош, даже пуснах нова поръчка само заради тези подаръци😂.
Успешна година❤

P.S.
Взех M·A·C FIX+ MAGIC RADIANCE,исках фиксатор за грим, но не съм обърнала внимание, че не е мат.Сложих го след грима, така ме 'поля'😂.Ако някой има този вариант, преди или след грима го слагате и доволни ли сте?Гледах му ревю, как го слагаха на бютю блендера, размазват по ръцете...дали не съм си дала парите на вятъра?Фиксира ли, според вас?

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 12:53 от Seeflower

# 503
  • Варна
За много години, момичета. Да сте живи и здрави и всичко най-хубаво през 2021.

Аз за съжаление съм като пубер в лицето, но пък се надявам коронованото акне скоро да мине, че ме мъчи вече не знам коя поред седмица...

Много ми хареса последният показан грим.

П.П. Като заприличам на нормален човек, пак ще почна да си слагам от обичайните неща по лицето. И ако стават за показване, ще ви досаждам и тук с тях.

# 504
Здравейте.Пак аз.Днес съм така, не мога и не мога да направя така, че цветовете да се виждат добре, но..

# 505
... не мога и не мога да направя така, че цветовете да се виждат добре, но..
Какво имаш предвид? Че не успяваш да ги заснемеш така както ги виждаш?

Есмералда няколко пъти е обяснявала как и какво се прави. Погледни назад в постовете и.

# 506

Какво имаш предвид? Че не успяваш да ги заснемеш така както ги виждаш?

Есмералда няколко пъти е обяснявала как и какво се прави. Погледни назад в постовете и.

Да.Четох аз, но не ми се купуват неща специално за снимките😁.Експериментирам със светлината все още🙂

# 507
Не е нужно да купуваш нищо специално. Достатъчно е да се снимаш пред прозореца и със задната камера. Ако има нужда, после можеш да пипнеш светлината и контраста на снимката.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 23:57 от esmeralda23

# 508
Да, голям прозорец, колкото по-голям, толкова по-добре и ако е слънчево е добре да е северен. Ако има светнати лампи в помещението ги изключваш, иначе се получава смесена светлина като на 2-рата ти снимка. Снимаш, като внимаваш телефонът ти да не хвърля сянка на лицето, добре е фонът зад теб да е по тъмен от лицето ти. И после както каза Есмералда.
Скрит текст:
бърз пример, че излизам... прозорецът зад мен не е оптимален, сваля контраста.
....

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 21:34 от Agent Provocateur

# 509
За много години, момичета! Бъдете все така вдъхновени! Аз сега си разглеждам палитрите и май трябва да изхвърля две от тях, защото са отворени от повече от 18 месеца. Идея си нямам вие как успявате да ги изразходите вашите безброй палитри Simple Smile Купих си очна линия на Кико Милано и съм супер впечатлена, най-добрата, която съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт