Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 50 987
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Няма празни кутии дъщеричката, няма Grinning Даже мисля, че ще ми върне мекичките, че си е втълпила, че били сладки Laughing

а това долу вляво Joy
Скрит текст:
бъзикам те Winkно така изглежда

# 166
А, това е капачето от мекичките Simple Smile
Скрит текст:
Не обичам да има празно място на снимките и да се гледа мушама, голям Монк съм и все слагам капачето да няма "дупки", гледам да са симетрични кутиите, ужас направо...  Sweat Smile   

# 167

Една кутия за обяд на каката и една за закуски на малката, която си носи и спагети с кайма и маслини.

Благодаря за милите думи за кутиите. Момичетата все гледат да се докопат до нещо сладко и поне в училище да нямам притеснения.

# 168
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Супер. Тези оризови топчета какво представляват?

# 169
Най-обикновено суши е това. От магазина, даже не съм го правила аз. Обича девойката и реших да я поглезя малко.

# 170
  • Sofia
И у нас харсваме суши, вчера купих Нори и още клечки, всичко останало все ми е под ръка.

# 171
Момичета липсвате ми! Heart
Новата кутия, картофи с броколи и сметана, салата от маруля, краставички, репички!!
Чакам ви в най скоро време...

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 11:50 от mimi.7299

# 172
Добър ден, време за обяд... само аз ли нося в офиса.. зеле с ориз, дебарцин, салата!
? Wink

# 173
не, не си само ти Wink аз си нося всеки ден. днес сурова туршия и манджа от ММ - уникална наденица със зеленчуци в слоукукъра.
за закуска си носих микс от пълнозърнести ядки с масло и сирене /заливам си ги тук/.

# 174
не, не си само ти Wink аз си нося всеки ден. днес сурова туршия и манджа от ММ - уникална наденица със зеленчуци в слоукукъра.
за закуска си носих микс от пълнозърнести ядки с масло и сирене /заливам си ги тук/.
АААА, това вече е друго! Smile Искам само да споделя, че новата кутия ми е много удобна! Всичко събирам в нея, плътно приляга в термочантата. Дебарцинът не е съвсем нездравословен, прави ги един наш приятел, и поне знаем какво слага вътре.

# 175
Скрит текст:
  Дебарцинът не е съвсем нездравословен, прави ги един наш приятел, и поне знаем какво слага вътре.

е що бе, нищо му няма, ако не се слагат боклуци. а този твой приятел продава ли?
много ти е хубава кутийката, браво!
вчера бях с едни буркани на работа. единият беше с пилешка супа с бая черен пипер. в една кутийка си носех и люти чушки Joy добре, че съм сама в стая.

# 176
И при нас кутиите се правят всеки ден. Вчера търсих малки бебешки контейнерчета за  дребни плодове  , за около 100-120 мл. Не намерих ,тези  дни пак ще търся. Ядки не са разрешени в училище , а с капризни деца става по трудно. Следя за идеи , защото всяка по ароматна храна - отпада от кутията.

# 177
Zenata,
Скрит текст:
продава, да има магазини за месо

# 178
Пиленце с ориз, маслинки, салата от чери и кумато.

# 179
  • София
ЧНГ: здрава, спокойна и щастлива! Поемам риска да поствам първа през 2021 Simple Smile
З: Млечен зърнен микс
О: Кюфтенца и картофи с риган на фурна, пармезанови соленки
СЗ: Питка с лютеница и колбас

Общи условия

Активация на акаунт