Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 51 008
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Божкей, ми след една година да започнем да си говорим на един език ха ха. Инстант пота ми е любовник направо от няколко години насам! И втора купа си купих и тава за чийзкейк Simple Smile Това опти нещо не го знам, но веднага захващам да чета какво е.

Мими, в началото правих по тази рецепта, сега е леко едно към гьотере.
https://www.lpk1tchen.com/single-post/parmezanovi-solenki

# 196
Симпатюх, от какво ти е бурканчето? Grinning И може ли на ЛС линк към този Инстант пот със запичащ капак? Sunglasses
Бийпс, какво количество ти се получава горе-долу от тези продукти? Simple Smile

# 197
Beeps, линк искаш ли за Опти? Не пуши грам като се пече. И риба, и кебапчета, пържоли. Имам за него и приставка за гофрети.

Долче, бурканчето е от Джъмбо, някакви стотинки струва. Ей, сега ти мятам линка за Пот-а.

# 198
Добре звучат пармезановите пръчки, а ИП ми е от 4 години, обичам си го безкрайно! И аз имам и допълнителна керамична купа и капак силиконов за тенджераката и запичащ капак!

# 199
  • София
Искам, че намирам само едно пластмасово за пържени картофи..
Долче, колко- всичко се изяде Simple Smile Аз ги правя по-къси и напълних един плик от тези за зеленчуците по хипермаркетите. Отгоре търся лен, шарена сол, сушен магданоз или пушен пипер.

# 200
  • shumen
За утре-за закуска-кашкавалка,за обяд ще имат в стола-макарони по сицилиански и плод,за СЗ-филия с пастет,шоколад,вафла.

# 201
Бийпс, не виждам причина да не стане и с кашкавал, нали? С пушен пипер и шарена сол звучи много добре Heart Eyes
Скрит текст:
Като сме на тема полезни уреди, аз си взех резачка Делимано (беше намалена на около 30 лв, не помня как точно се казва, но не е резачка Joy ) и съм впечатлена. Рязах с нея продуктите за руската салата, правих снежанка, таратор, а тази вечер рязах зеле, чушки, морков за салата- реже на пръчици и има опция за нещо като кубчета. И е в бяло и оранжево и ми отива на ел. рендето от Лидъл Joy

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 21:35 от dolce miele

# 202
  • София
С всичко става! Ако ти попадне пушен кашкавал  ммм..Спирам да не ме баннат:)

# 203
  • София
Simpatiuh4e, може ли и на мен линк към Инстант Пот-а Simple Smile

# 204
днес сме на Яйца Wink
за дребния изрод - омлет с домашни яйца, масло, кашкавал и луканка /е няма такава вкусотия, честно/; черита; банан; останалите напукани сладки.
за мен: смути с горски плодове, банани и коноп; омлет с шунка; салати; скир.

# 205
За днес беше това:

Тортелони с плънка месо и сос...болонезе без лук и морков Joy , чери домати, сандвич с масло и шунка, Данонино ягода, коледен бонбон, мандарини и банан. В у-ще имали рожденичка и черпила с 2 парчета питка и бонбони... Simple Smile

# 206
  • София
За утре- З: мляко с ориз О: султан кебап, салата от моркови и ряпа дайкон, две бисквити "Есмералда СЗ: кренвиршка

# 207
  • shumen
За утре-за закуска-юфка,за обяд ще имат в стола-кебапче,ризото и сусамка,за СЗ-питка с кашкавал и луканка,десертче Милка и няколко парченца шоколад.

# 208
Храната днес:

Пак си поиска рибени пръчици, краставици, ябълка, банан, Данонино ягода и пица с доматен сос и кайма. Simple Smile

# 209
  • София
Кутиите днес: баница за закуска; карначе с печени картофи и лютеница; напукани сладки за следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт