Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 51 011
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
днес за дребса телешки кюфтенца, черно содено хлебче, плодове, черита.
за мен доста по-обилно Wink

# 211
  • Пловдив
Толкова много бързам сутрин, че все не се сещам да снимам.
Тази седмица моят третокласник си направи меню ! Grinning
За днес:

Хамбургер с телешко кюфте, салата краставици, домати, авокадо
Скир с плодове, портокал, корни и някакъв снакс.

Шише с вода и шише със сок Wink.

# 212
  • Бургас
И аз приготвям кутии, но нещо сме загубили форма и едва успявам да се събудя, да вдигна ученика, да приготвям кутии, да нахраня котката ..... и пак да будя ученика Simple Smile. Не ми остава време и сили да снимам кутии.
В проза за днес  - таратор, омлет с луканка, салата краставици и меденки за десерт.

# 213
  • София
За утре за З: Активиа със зърнен микс; О: Картофена яхния със свинско и парче содена питка (поръсена с шарена сол, разбира се); СЗ: Палачинки със сирене.
П.с. от понеделник насам всички кутии се връщат праазни и облизани и съм доволна. 

# 214
  • на последния етаж
Студена храна ли хапват децата ви или тя успява да остане топла в някакви термо кутии? Моите абсурд да ядат студена яхния.

# 215
  • София
Термоси за храна. С широко, с по-тясно гърло, за чай...Има и снимки в предходните теми. Както и на чанти за храна 😉

# 216
  • shumen
Моя си носи суха храна.
За закуска-хлебна баница,за обяд ще имат в стола пиле със зеленчуци и крем какао,за СЗ-питка с кашкавал и луканка,суха паста,вафла и няколко парченца шоколад.

# 217
Студена храна ли хапват децата ви или тя успява да остане топла в някакви термо кутии? Моите абсурд да ядат студена яхния.
Ами тя до обяд става на стайна температура . А ако се сложи върху радиатора предното междучасие, става тъкмо.

# 218
Дъщеря ми още няма термос за храна (но планирам да има по-нататък), топля сутринта или приготвям сутрин всичко което става бързо+ носи в термо чанта. Пица или топли сандвичи и закуски завивам в салфетка и алуминиево фолио.  Понякога не топля, храната става на стайна температура до обяд. Но и дъщеря ми не яде много топли храни.

# 219
За обяд, топла яхния от Червена леща, чоризо, репички, маслини!

# 220
за дребса: кюфтета от тиквички, плодове, вафла хармоника, черита.
моята торба с храна няма да я коментирам Laughing

# 221
  • shumen
За закуска утре-принцеса с кайма,за обяд ще имат в стола-боб яхния и плод,за СЗ-филия с течен шоколад,вафла Боровец и Барни.

# 222
За четвъртък:

Кашкавал на фурна (нищо, че прилича на нещо като кекс Laughing ), краставици, банан, баница със сирене, соленки (по рецептата за пармезановите, но сложих извара, сирене и кашкавал), сок праскова. Понеже в класа черпили 4 деца...изяла и 8 бонбона/меденки... Close
За петък:

Омлет, краставица, черита, сандвич с масло, пастет, салам и шунка, соленка и домашен сок от портокали. Simple Smile И бисквита triple chocolate Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 08:55 от dolce miele

# 223
  • София
З: Млечен микс  О: Гъста супа топчета в термос, салата и питка  СЗ: Сандвич с гауда и луканка.

# 224
  • София
Днес сме пак без снимка:
З: принцеса с кренвирш и кашкавал;
О: таратор, тиквички на фурна, кренвирш;
СЗ: две бисквитки.

Общи условия

Активация на акаунт