Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 51 012
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Днес сме пак без снимка:
З: принцеса с кренвирш и кашкавал;
О: таратор, тиквички на фурна, кренвирш;
СЗ: две бисквитки.
Извинявай за офтопа, ама няколко пъти иползваш "принцеса" за топлия сандвич с кренвирш и кашкавал. Принцеса е само сандвича с кайма.

# 226
Каква забележка само Rolling Eyes
За мен също принцеса е всеки топъл сандвич- било с яйце и сирене, било с кашкавал, било с шунка и кашкавал. За бургазлии сандвича с кайма е Странджанка.

Да не съм тотално извън темата- аз съм хоум офис и нямам кутия и само ви надничам, детето си е онлайн- то също.
За мъжа ми- за закуска- баница със сръбски кори, напоследък те са ми фаворит; обяд- вратна пържола с картофки, айсберг.

# 227
Ама, че забележка. Rolling Eyes
За мен също принцеса е всеки топъл сандвич- било с яйце и сирене, било с кашкавал, било с шунка и кашкавал. За бургазлии сандвича с кайма е Странджанка.

И за мен, защото съм софиянка. Откакто живея в Бс на сандвичча с кайма казвам Странджанка! Joy

# 228
щерката днес е на нейна манджа, разбирайте огромен джоб, препълнен с масло и луканка Joy черита, банан и вчерашната вафла.
опитах се вчера да направя бананови палачинки с рецепта с бакпулвер. нищо не стана, макар синчето да ги излапа с кеф.
за мен праснах една елда с маслини, черита и други благини. е, мъкна и йогурти, ядки, плодове....сакън да не заслабна.

# 229
  • София
Aбе, всички сме принцеси Smile

# 230
А, моля моля, аз съм вече кралица, коронясана бях ноември Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 231
А, моля моля, аз съм вече кралица, коронясана бях ноември Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
И аз, ама така и не стана ясно това ли беше, отрицателен ПСР и налични антитела.
Долче, от пармезановите пръчици какво количество станаха, освен кашкавала другото точно по рецептата ли прави!?

# 232
Мими, замених сиренето с извара, вместо пармезан сложих настърган кашкавал и добавих 50-100 гр "старо" сирене (беше поизсъхнало в хладилника и стоеше почти като пармезан Joy ). Брашно използвах пълнозърнесто. Станаха ми 1 голяма тава на фурната+ 1 по-малка правоъгълна. Но следващия път бих разточила и нарязала с вълнообразно ножче, за да си спестя оформянето на ръка...
Скрит текст:
Тук сме все принцеси и кралици Stuck Out Tongue Winking Eye  
Мими, ако си се изследвала за антитела за ковид 19, значи ПСР тестът е бил фалшиво отрицателен, според мен... Thinking Там нали зависи кога и как ти взимат пробата...  

# 233
  • София
Добра седмица! Едва отлепих...добре, че само термоса затоплих.
З: Кисело мляко с овесени ядки  О: Бобец и бисквитена торта  СЗ: 3-минутните джобчета с  шунка, ементал и яйце на фурна.

# 234
Оф, всички днес сме така Confused
За дребса сармички, хлебче, круша, мандарина, нещо за таз душа изтерзана. Аз съм хоум офис, та целият хладилник е мой Joy

# 235
  • Бургас
Добро утро, кутията за днес - таратор, пица от снощната вечеря, соленки и домашни бонбони за десерт.
Лека и здрава седмица на всички.

# 236
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Рядко правя кутии, защото едното дете учи вкъщи и другото иска да закусва у нас. Днес за закуска баница, за след обяд кекс с банан и сладки със свинска мас, направени с формичка, закрепена на машинката за месо.

# 237
  • София
Здравейте! Днес кутиите са:
З: Принцеса (без да уточнявам с какво Smile);
О: Винен кебап, ориз, зелена салата;
За следобяд малко оризов чипс.

# 238
Ох, и аз днес съм на таратор, виждам, че и vipp е така. Сандвич с пълнозърнест хляб, малко домашна майонеза, лист маруля и кашкавалче.
За СЗ микс от сушени сладки плодове.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 11:41 от mimi.7299

# 239
  • shumen
За закуска вчера-топъл сандвич със салам и кашкавал,за обяд в стола-леща яхния и кисело мляко,за СЗ-питка с кашкавал и вафла Боровец.
За днес-за закуска-принцеса с кайма,за обяд ще имат в стола-пиле с ориз и плод,з СЗ-питка със салам,вафла Боровец,мини шоколад Киндер.

Общи условия

Активация на акаунт