Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 51 016
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро!
З: Мляко с мюсли   О: Ориз със свинско и бисквитена торта    СЗ: Парче геврек 

# 241
  • София
Кутиите днес:
З: принцеса;
О: зрял боб и разни добавки;
СЗ: Данонино и оризов чипс

# 242
Днес малко странен обяд, солени палачинки с крема сирене и кисели краставички. Салата зелена с маруля и репички. Забравих си ашурето за СЗ.

# 243
  • Бургас
Днес дребния си поръча мусака от стола и кутиите са само допълнение - салата и домашни сладки.

# 244
  • София
Всичко за утре е в хладилника (за протокола- нищо няма да затоплям; дано не ми викнат социалните Simple Smile).
З и СЗ по избор сандвич с домашната ми лютеница, варена и стерилизирана в Инстант пота, кашкавал и врат/ кифла с шипков мармалад; О: Мусака

Vipp, сладките с пудра захар цял ден ги преглъщам.Тия дни и аз пък ще метна някоя принцеса.

# 245
  • shumen
За утре-за закуска-бутер банички,за обяд ще имат в стола-кюфте на скара,малеби,за СЗ-питка със салам,няколко парченца шоколад,бисквити Орео.

# 246
  • София
За закуска днес банички; за обяд спагети с доматен сос, пиле и пармезан, микс салати с дресинг.

# 247
За френска омлет с домашни яйца, кашкавал и луканка, портокал, краставица, пълнозърнест кекс с круши.

# 248
  • София
Добро утро! Мъкаа, мъкааа!
З: Императрица с шунка и кашкавал
О: Пилешко филе с картофена салата
СЗ: Последната нещастна кифла и компот от ягоди

# 249
  • shumen
За закуска-принцеса с кайма,за обяд ще имат в стола пиле с картофи,фъстаковка,за СЗ-питка със салам,шоколад,бисквити Орео.

# 250
Днес имам котидж, малко кашкавал и таратор, и на вратата успях да мушна едно авокадо в торбичката. Нямам време нещо да снимам!
Beeps кога най послеще ме осиновиш, искам да ям Императрица!? Hug

# 251
  • Бургас
Днес - наденчки с картофи, салата айсберг и бисквити "Милка". Поръча си от стола картофена крем супа.
Утре ще е изцяло на хранене от стола, така че кутиите ще си починат Simple Smile

# 252
  • София
Утре ще пия кафенце до по-късно.
З: квот дадат в училище
О: Наденички с останалата картофена салата
СЗ: Мини пица; портокал и ананас, че се появи вкъщи.
Долче, къде си, поздрав със синята вилица!
Скрит текст:
Винаги, когато ММ ходи на пазар, се озоваваме с доста интересни покупки. - Ще ходя до магазина, нещо трябва ли ни? - Ми, викам, хладилникът е празен, направи бая пазар така...- А, добре. ..И се връща с 2 кофички кисело мляко, 143 гр. сирене, двойнолепящо тиксо и закачалки имало на промоция...Та така и с тоя ананас.

# 253
  • Sofia
Ох, Бипс, едва да пиша... заливам се тука, залягам от смях с пазара на  ТМ...

# 254
  • София
Не пиши, ами слагай кутиите, че да оплакнем малко очи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт