Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 51 020
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
  • shumen
За закуска-баница в еър фраера,за обяд ще имат в стола-пилешко бон филе на скара,ризото,плод,за СЗ-питка с течен шоколад,вафла Боровец.

# 256
  • София
Хайде да завъртим новия кръг!
З: Кисело мляко с мюсли
О: Пилешка супа, филия домашен хляб и мляко с ориз
СЗ: Кекс

Абе, вие не ядете ли днес? Да няма някой челиндж?   Simple Smile
Ай да сложа и утрешните кутии.
З: Кисело мляко с мюсли
О: Постен грах с картофи, содена питка
СЗ: Гофрети

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:26 от Beeps

# 257
  • shumen
За закуска-баница,за обяд ще имат боб с кюфте и плод,за СЗ-филия с течен шоколад и соленки.

# 258

За утре- омлет с пилешко месо, черита, запечена палачинка с шунка и едам, Верея закуска и сок ябълка. За мой ужас, оказахме се само с 2 черита от зеленчуците които яде детето... Flushed И да си похваля палачинките- може би за втори път ми се получават в тиган без проблеми Laughing
Утре ще чета назад и пак ще се включа.
Скрит текст:
Миналата седмица бях с досаден стомашен вирус- като че ли не ми стигаше короната в края на миналата година Close

# 259
никакво желание нямам вече за кутии, голяма досада.
вчера мини пици, плод, черита, кекс
днес пилешко с някакви прозрачни нудли и соев сос по желание на щерката; черита; банан; бисквити.

# 260
Хайде да се посмеете. Снощи извадих кутиите, приготвих си дъска и нож... и забравих да направя кутиите. Сутринта ученичката и татко й са си ги сглобявали сами. За извинение - седнах да работя след като всички заспаха и после напълно съм изключила.

За да не е спам - за обяд имаше сарми, а за закуските предполагам сандвич, ябълка, мандарина и краставички.

# 261
  • София
Тия дни без снимки.
Вчера - за закуска варено яйце, сирене и кашкавал; пълнени чушки с кайма и ориз и кисело мляко; домашен сок от малини.
За днес - палачинка със сирене и кашкавал и една с шоколад за следобяд; зелеви сармис пуешка кайма, микс от зелени салати.

# 262
  • Пловдив
Пилешки хапки и салата.
Плодово мляко, банан, и 2лв. за боклуци от лафката.
Скрит текст:

# 263
  • София
Добре че тръгнах да снимам, че вместо ябълка, бях извадила глава лук Simple Smile Хайде хубава сряда от мен!

# 264
мче лукът е бая полезен Wink
днес правих омлет с много луканка. иначе обичайното - черита, банан, нещо за душЪтЪ
аз съм на риба

# 265
Закуските:

За обяд: кренвирши с царевица /щеше да е сьомга, ама нещо не иска да я яде вече/ Cry

# 266
  • Пловдив
Вече готвя по заявка. Много съм щастлива Simple Smile.
За днес: Елда със зеленчуци.

# 267
Момичета, заинтригувахте ме, какъв е този продукт на Милбона? Grinning
Бийпс, оправи ми деня с главата лук Joy
Менюто днес:

Кюфте, червена чушка, домат, грозна препечена филия с едам, банан и страшно вкусна баница с извара (в найлона).

# 268
  • София
Начи шансът някой от домашните да ми заяви елда със зеленчуци е приблизително равен на възможността някога да заобичам готвенето Simple Smile Искрено браво! Моите деца мисля, че изобщо нямат хабер от понятие какво е елда Simple Smile
Ябълките ги донесе съседа- еко и чисти като сълза били; държи ги в шайги до бидона кисело зеле в мазето... Сто пъти ги мих и все на зеле ми миришат Simple Smile

# 269
Долче, най-обикновено плодово кисело млекце. 4х2 вкуса в една голяма опаковка. Не съм много фен, че се опитвам да махам всички храни със захар на децата (започнаха много да прекаляват), но мъжът ми пазарува сам от вируса насам и купува каквото си измисли.

Общи условия

Активация на акаунт