Mъж Близнаци - 2

• 27 534
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
За близнаците връзка от разстояние с пътуване у най-вълнуваща.

Ами не! За мен такава връзка не е вълнуваща.

# 121
Поздравления за темата.
Аз лично съм изживяла най-бурните си връзки с близнаци .
Изчела съм всичката възможна информация и теми по разбираеми причини.
Аз осъзнах, че съм мазохист. 10 години с близнаци!
Шегата настрана. Не всичко е до зодията, но определено има добри попадания характеристиката им. Разбира се , голяма роля играе асцендента.
Ангел и дявол са в едно.
И “двете” личности се бият неуморно, кой да вземе превез.
Ако си им интересен ( уловката е , че те самите не знаят , какво ги интересува в теб ) , загадъчен и уважаваш личното им пространство - печелиш ,
преминеш ли им границите и станеш твърде предсказуем и лесен се сблъскваш с истински лед и бягат с 200!

# 122
Демек не стават за семейство, защото семейството има постоянство и регулярност на действията, което е вид предсказуемост.

# 123
Демек не стават за семейство, защото семейството има постоянство и регулярност на действията, което е вид предсказуемост.

В младите си години абсурд да стават за семейство! Пак казвам , не заклеймявам всички.
Важно е също така да се вземат предвид асцендент , луна и най-вече средата в която е израснал!
Близнаците обичат свободата, новото, различното..но преминат ли през този период - САМИ са безкрайно отдадени и грижовни!

# 124
Мъж Близнаци, доста го дава зъбурски, задръстено и уж без пороци.
Уж не схваща моето завоалирано флиртуване, но пък леко започна да поддава и си личи, че му харесва да му четкам егото.
Флиртаджии ли са?
Обвързан е, не ме съдете, моля ви.
Не успях да се сдържа и потънах яко в играта на котка и мишка.
 Не си спомням някога да ме е привличал човек, който знам само виртуално..не и толкова силно.
Аз вярвам в живия контакт, а толкова лесно влязох във филма...

# 125
  • София
Завоалирано флиртуване... Ти Скорпионка ли си? 

Флиртаджийството е строго индивидуално качество. Някои са такива, други не сме. А четкането на егото помага с повечето хора, не е нещо строго индивидуално за зодия Близнаци. 

# 126
Флиртаджии са на 100%, харизматични и хлъзгави.

# 127
Просто приказливци, това не винаги значи,че флиртуват

# 128
Странна птица, Водолей съм, но от известно време много се вживявам в подобни флиртове.
Знам , че е загуба на време, но ми е голяма тръпка.
Сама игра на котка и мишка ми е много по- вълнуваща от постигнагането на крайната цел, връща ми тръпката в живота.

# 129
  • Враца
Препоръчвам среща на живо за изтрезняване, чата не е същото като на живо, имайте предвид че близнаците често флиртуват, просто за самия флирт.

# 130
Близнаците са много добри в секса. Ама за друго само ще си скъсаш нервите..

# 131
  • Тра-ла-ла
Хубав/лош секс не е до зодия....Иначе щеше да се разчуе и да се редим на опашка с гащи под мишница пред мъжете от 1-2 зодии Joy

# 132
Хубав/лош секс не е до зодия....Иначе щеше да се разчуе и да се редим на опашка с гащи под мишница пред мъжете от 1-2 зодии Joy

Моите впечатления са такива, както и девите правят всичко по учебник.... Щот нали се водят педантични по характер 😂

# 133
Девите в много отношения са по-добри от близнаци като представители на меркурий. Въпреки това всичко зависи от човека и останалите му аспекти в хороскопа. Правенето нещо по учебник не означава, че ще ти е хубаво. Всичко е до привличане към даденият човек.

# 134
Девите са със заучени похвати, абсолютно скучни и механични любовници.
Иначе откъм пърформанс е добре, но трябва да вложат повече фантазия и старание.
Първият ми мъж е Близнаци и беше безупречен любовник, но пък сме били и млади...Аз съм Водолей и мразя педантизма, предпочитам мъжът да е гъвкав и да се приспособява към текущият момент точно както Близнакът.
Те са едни сладки и умни бърборковци, за жалост с афинитет към алкохола понякога.

Общи условия

Активация на акаунт