Как наричате мъжа до себе си?

• 22 645
  • 371
  •   1
Отговори
# 105
Че как да го наричам нали си има име.

# 106
Бейби Heart Eyes или по фамилия Peace

# 107
души,бейби..как дойде.

# 108
Тапир(щото сме скарани тези дни) Mr. Green

# 109
Коте, татьо, бубчо.

# 110
Чеде Embarassed Гадин или Гадинчо според.. зависи..

# 111
    Nature Sun With Face       СЛЪНЦЕ      Nature Sunny

# 112
  Вали или бебчо  Heart Eyes, а като съм му сърдита или ядосана - Валентине  Mr. Green

# 113
Най-често зайче,зайче-байче и пиленце,а когато се заяждаме лекичко Димитреее  love001

# 114
От снощи съм му ядосана  Embarassedи даже на име не го наричам........А да не говорим за Слънцееее-днес няма да е слънце  Naughty

# 115
От снощи съм му ядосана  Embarassedи даже на име не го наричам........А да не говорим за Слънцееее-днес няма да е слънце  Naughty
Кво ти напрай завалията? Ай признай си, че ти си капризничила нещо  smile3534

# 116

Кво ти напрай завалията? Ай признай си, че ти си капризничила нещо  smile3534

Не е вярнооо! Тоя път не съм капризничила bowuu Цял ден си беше у нас и лежеше и гледаше филми....А аз като се върнах от работа ме чакаше пълна мивка с чинии.Значи не го е мързяло да си сготви любимите СПАГЕТТИ,но не можа да си измии посудата. ooooh! Съжалявам ама тоя път аз бях права-връщам се и се лепвам за печката да готвя,щото от много лежане и не можа да сготви-обади ми се какво иска за вечеря и аз като се прибрах РАЗБИРА СЕ почнах да му майсторя вечерята,докато пакккк лежеше и гледаше филми.НООО,така и не измих неговите съдове. Hug Тая сътрин му правих закуска с уговорката да си измие чиниите(щото само те стояха в мивката-всичко друго измих).
svil може да мислиш ,че съм глезла и придавам чалъми,но не мисля ,че съм му слугиня,още повече като съм и бременна....(за наказание и секс не получи сутринта,щото му бях още ядосана,но като си дойде...след малко   newsm78)

# 117
покрай Вип Брадър много почнах да му викам "пиле", защото знам че много се дразнеше  Mr. Green
иначе най-често по име

# 118
Е случват се такива неща. Въпроса е да не стават тенденция. Като тука при мене. Че снощи в 8 се хванах и аз направих мусаката, дето трети ден я чакам да я приготви бившата. Детето само на филии кара, щото майка му я мързи да гледа. Ама отиде в 7 да си постригва бритончето, че то е с по-голям приоритет от вечерята.

# 119
Е случват се такива неща. Въпроса е да не стават тенденция. Като тука при мене. Че снощи в 8 се хванах и аз направих мусаката, дето трети ден я чакам да я приготви бившата. Детето само на филии кара, щото майка му я мързи да гледа. Ама отиде в 7 да си постригва бритончето, че то е с по-голям приоритет от вечерята.
Нидей са мръщи на жината, ам кажи как нежно те е наричала (преди да стане бивша).

Общи условия

Активация на акаунт