Какво ви е мнението за тарикатите от HelpKarma

• 23 519
  • 358
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Блу Айс, предавам се, победи ме.
Направих си също така извод, по твоята логика, че има пряка връзка между ниските доходи в България и броя на загиналите при катастрофи. Ето, примерно Пешо Гошев, който работи за минимална заплата, блъска пешеходец и го убива. Следователно връзка има.

# 301
Да им дадат по 2000 лева отгоре на медицинския персонал,1000 са малко.Е затова не искам да плащам нищо на държавата.Ако бяха роми щяха да търчат като луди, щото при тях един болен се придружава от 20 здрави и следва як бой.

# 302
Има ли излъчено продължение на разследването?
Аз само два "епизода" съм гледала.

# 303
  • Mediterraneo
Само два са давали.

# 304
Да им дадат по 2000 лева отгоре на медицинския персонал,1000 са малко.Е затова не искам да плащам нищо на държавата.Ако бяха роми щяха да търчат като луди, щото при тях един болен се придружава от 20 здрави и следва як бой.

Ама като си недоволна от обслужването на лекарите в болницата, нека позная, любимата ти реплика е - "Аз ви плащам заплатите." Да, трябва да се дават и по 3000 лева на лекарите и сестрите, защото се доказа,че само без тях не можем, но докато тези хора не се почувстват уважавани откъде да ги намерим.

Но ти като човек, който не дава нищо на държавата, нищо и  не можеш да изискваш от нея и служителите й. Всеки получава заслуженото си.

# 305
Аз съм си научила урока,парите в джобчето на лекаря и тогава казвам за какво съм отишла.И не че има голяма полза,ама е по-друго.

# 306
Аз съм си научила урока,парите в джобчето на лекаря и тогава казвам за какво съм отишла.И не че има голяма полза,ама е по-друго.
То пък един урок.

# 307
Как го правите това не знам. Склонен съм да даря много повече или да отида в частен кабинет, но да подкупвам някой, който е платен за да осигури безплатно лечение ми е унизително и не съм си позволявал никога да го правя. Ако наистина много хора така правят то и лекарите ще го очакват и системата се опорочава.

# 308
Как го правите това не знам. Склонен съм да даря много повече или да отида в частен кабинет, но да подкупвам някой, който е платен за да осигури безплатно лечение ми е унизително и не съм си позволявал никога да го правя. Ако наистина много хора така правят то и лекарите ще го очакват и системата се опорочава.

Така е. Колкото повече се дава под масата, толкова повече очаквания ще имат за даване под масата.

# 309
Неволята учи.Като те подметнат 1- 2 пъти и третия път ще знаеш какво да правиш.Затова не ми се плащат здравни осигуровки.Отиваш в болница,преди това си минал от частния кабинет,даваш направление,плащаш на касата и си чакат и рушвета.Ако близките на тия хора бяха дали поне по 200 лева на изпращания и приемащия лекар нямаше да лежат по стълбите и тротоарите.Доколко щяха да ги лекуват е отделен въпрос,но поне нямаше да лежат по земите,а на легло.

# 310
Човек, който не иска да плаща осигуровки, не би трябвало да се нарежда за болнични или пък за пенсия по болест или такава за старост. Иначе се поставя до нивото на ромите, които са сочени за лошия пример.
Щом не ти харесва солидарния принцип на системата, спираш да плащаш, но и спираш да се възползваш от нея.

# 311
Плащам ги по задължение и ще ползвам всичко което ми се полага.

# 312
Човек, който не иска да плаща осигуровки, не би трябвало да се нарежда за болнични или пък за пенсия по болест или такава за старост. Иначе се поставя до нивото на ромите, които са сочени за лошия пример.
Щом не ти харесва солидарния принцип на системата, спираш да плащаш, но и спираш да се възползваш от нея.

Тя не плаща  и осигуровки, нали взима пенсия. На пенсионерите им се плащат осигуровките от държавния бюджет.

# 313
  • Варна
Цонев, (ДПС) внесе предложение за държавен контрол над дарителска фондация. Дано гласуват и законови рестрикции за нарушителите.

# 314
  • инфантилно и разглезено хлапе
При ноемврийските температури дори и здрав човек едва ли ще издържи гол и бос 40 минути на ледения цимент.

https://www.facebook.com/vladimir.pavlov.90/videos/4088069614553563

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/haos-i-unizhenie-pred-covi … nti-video-2249058

Общи условия

Активация на акаунт