Любители на кучета - 110

• 28 590
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
Честито на рожденниците, двукраки, четирикраки, здраве да ви стига!
Елислава, нашата не лаеше до един момент и после започнаха да се оплакват съседите, а ние сме в къща близнак, не сме в блок даже и ми беше много странно..
Един ден бях болна и съответно не отидох на работа и хванах какво става - дъщерята (50+ годишна) на  съседката минава в коридора, нашата изръмжава на вратата, но не лае.. и съседката започва да нарежда някакви обиди и рита металната ни врата, при което кучето полудява.. и аз с нея де, няма да ви казвам колко издивях и какви ги редих по нея в коридора..
Но дразнителите спряха и тя се успокои, възможно ли е някой да го е дразнил докато сте на работа? Деца във входа? Или идиот-възрастен като при нас?
Поощрение при спиране на лай не винаги е много ок, защото може да свърже самия лай с награда. Също така не трябва да му обръщате голямо внимание когато го прави, за да не го “изживява” толкова. Строго “не” и никакво внимание.
И за дресировка на мъж мога да дам съвети, с него също има по какво да се работи.
Сиви, как е бебокът?
И на мен много ми липсват в темата, Трапезица и Лабрекс.. Кивито го няма, котето и тя рядко се вписва.

# 241
Ели, освен да разбереш  какъв шум го дразни и да работите върху това, и аз за друго не се сещам. Нашата лае ако има муха в стаята Satisfied Открих го на една хижа, когато в стаята се беше вмъкнала муха и летеше през ноща. Наложи се убийство, защото иначе Хари нямаше да ни остави да спим. След това и в къщи го направи веднъж, пак заради муха. Когато някой минава по коридора, ако е непознат бафка и излайва 1-2 пъти. Само предупредително.

# 242
  • гр.Варна
ей така сме тази седмица. Аз съм си в къщи заради дежурство на работа и тези двете съвсем се размазаха от лигня.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 13:49 от плами76

# 243
Нейно Чернейшество - принцеса Тара:

# 244
Тара прилича на моята Тайра 😁
Да не са близначки хихи 🤔

Ооо тука на дивана по-удобно 😏

# 245
Както е известно на всяко черно кученце, най-добре се спи с крак за възглавница. Relieved

# 246
Хибискус бебокът не знам честно казано как е. Днес е някак поспалив и яде доста по на рядко, но в малко по големи количества от обичайното. Дано оцелее, че вече поне седмица денонощно бдим над него. Одеве му дадох в купичка малко кисело мляко. Пробва се да льока. Неговите братчета и сестричета на село со ядат сами от няколко дена. Да започне и този мъник да яде сам и ще го върна при майка му за да си усеща топлината му.

Честито на всички, които са инали повод да се почерпят! И двукраки и четирикраки да бъдат здрави 🤗

# 247
Луцифер:
-Гледам се събрахме все чернилки та нека и аз да цопна с една снимка

# 248
  • Sofia
Черното е класика!
Мноооого стилни красавци и красавици

Ей го и нашия циганин

# 249
Черното е класика!
Мноооого стилни красавци и красавици

Ей го и нашия циганин

Ее този циганин как се е напъчил 😁 Да му намачкам ушите 😍

# 250
Чакаща в колата...Добър и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 09:28 от Roo Roo

# 251
Здравейте, с Кая бързо свикваме заедно, чак ми е гузно като трябва да я оставя сама вкъщи. Голям проблем ни вършенето на нуждите из целия апартамент, но с търпение, наградки и време предполагам ще се научи. Имам един въпрос, четох, че не е добре да се къпе малкото куче преди да са минали и 3те ваксини, казаха ми го и в зоомагазина, в който й копувам разни неща.... обаче ако не къпане, дайте ми съвет какво да я правя, нали е по-дългокосместа и явно дупето й е все в пишото и като се потъркаля тук там (не в пишото де) имам чувството, че цялата мирише.

# 252
Teddy, може да измиете само дупето или да ползвате бебешки мокри кърпи, това поне беше препоръката при нас.

# 253
  • тук-там
Това с къпането не е вярно! Аз моите ги взех от ветеринар и на два месеца ми ги дадоха изкъпани. След което аз също съм ги къпала преди третата ваксина. Не бива да илизат навън, защото още нямат имунитет, ама това с къпането е нова градска легенда със сигурност.
Ние вчера покорихме Черни връх с двата лъва. Мокка падна между морени в една дупка. Едвам я извадихме. За късмет и нямаше нищо. Тичаха като невиждали планина, а всеки ден се рзхождаме на Витоша. Явно усетиха, че този преход е по-специален. Ето ги планинарчетата по пътя към върха:

# 254
  • под тепетата
Красиви, красиви, красиви...Цялата картина е бижу! Благодаря за споделеното удоволствие!
 Един доматен господин

Честито на патерици на рожденици и новодошли!

Общи условия

Активация на акаунт