Любители на кучета - 110

• 28 530
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
🤣 поне да беше мръднал малко вляво.

Имаш избор, на леглото, колкото място има или където искаш. 😂😂
Фенка съм му ❤

# 496
  • под тепетата
Електрическата възглавница ти е прогорила няколко дупки Sweat Smile

# 497
  • sf
Не знам как се появиха тези дупки. И пижамата ми е така. Интересно, че преди да се появи Нейо, ги нямаше. 🤔

# 498
  • Sofia
Честит първи сняг!
Прокарваме пъртините в квартала

# 499
  • Sofia
Честит първи сняг и от Бела!
Снимки няма,защото в снега не се вижда размазаното бяло петно на снимката Joy
Тича,търкаля се,рови дупки,яде сняг,гони снежинки...едва я прибрах. Като за сефте да види сняг много й хареса Blush

# 500
Какво снежно утро, а, банда Hug

Страхотна игра направихме с Бейли навън, беше много щастлив.

# 501
Иланг, ще се обзаведеш със зимни дрехи бързичко и не стой на едно място, това като съвет от мен. Аз така и не си купих ски екипирировка, но зимата съм с петнайсе ката дрехи, мъка е докато се разопаковам само, сега обмислям да обиколя втораците за панталон поне. Не си падам по зимни спортове и не ми се дават луди пари за екип за кучетата 😂
Mtz, Нъки е силно момче, ще го пребори този кокал, къде ще ходи! Сигурно сега има  ферия от звуци от стомаха му, пее песента на лакомията.

# 502
  • sofia
Добро утро!
Как са Хари и Нъки?
За хремавото приятелче...може да е настинало. Заведете го на лекар.
Леон много се зарадва на снега! Хапва го, тича. После ще го снимам.
Проблемът с крачето не се повлия и от новите лекарства. Имаме направление за ортопед.

# 503
  • София/Севлиево
Добро утро!
Ако има болни бързо да се оправят!
А пък Рекс никак не хареса снега-обикаля на терасата там,където има сняг души и ръмжи.Излязоха с ММ и се върнаха след 5 ,само 5!,минути.И веднага се пъхна под моя юрган.Пък уж е роден в Балкана на 26.01 и е живял навън като бебе  Rolling Eyes

# 504
Добро снежно утро и от Хари. За сега няма развитие с кърпичката. Ака си нормално, но кърпичка няма. Не знам за колко време би трябвало да премине през червата, за да се появи накрая.

# 505
Ние сняг нямаме все още.Айра не обича мокро,дори когато вали е мисия невъзможна да се изака или изпиша.Интересно как ще е със снега.Киара няма проблем,обожава снега и много се забавлява .Въргаля се,рие муцунка в него,захапва го и си подхвърля.Много обичам да я гледам в снега,отива й повече от жегите.
   Тя е кротка,след случката в събота.Не реагира изобщо на Айра,когато минаваме покрай нея.
  Как са лакомниците,които чакаме да изакат кърпички и кокали?

# 506
Колко хубавоооо 😍
Аз много обичам сняг, ама в Стара Загора имаме само дъжд 😔.. Тайра мокрото не и пречи, бяга и се тръска сутринта в дъжда, а нямам търпение да си играем в снега!
Нъки дано бързо да се оправи, и да му е за урок повече да не гълта цели кокали, а Хари да отбягва мокрите кърпички! Хремавата принцеска да се оправя бързо!

П.П:Пратете ми малко сняг момичета 😁❤️

# 507
  • тук-там
Благодаря за вниманието към Нъки! Цяла нощ се дави милият, явно храносмила с мноого стомашна киселина, която се връща нагоре и го дави в легнало положение. Докторът каза, че ще го топи 3-4 дни, така че Нелика - вероятно важни и за кърпичката.
Иначе голямо изследване на снега - душим го, опитваме го, тъпчем го, абе върви изследователска дейност днес.

# 508
  • UK
За зимните дрехи - Хибискус, виж в декатлон, ако не намериш във вторите, обикновено има промоции на ски панталони/якета. Миналата година се бях обзавела от глава до пети (буквално: панталон, яке, ботуши, ръкавици, шал и шапка) за смешни пари. Имам си цял ски екип за разходки и още един за ски. Laughing
При нас няма сняг, само е студено около нулата, Джинкс е изключително доволен, че летните жеги са зад гърба му, чудех се дали да не му взема светлоотразителна и водонепромокаема дреха от зооплюс, че са много евтини в момента, ама се отказах.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 11:29 от adorable Jinx™

# 509
Кокалите са разградими, а кърпичките май са от изкуствена материя. Аз очаквам да излезе цяла. Неустоима беше, понеже някой си беше избърсал д-то и я беше захвърлил покрай пътеката. Не мога да го разбера това. Пълно е с мръсни мокри кърпи в планината Sad А явно за Хари този вкус на човешко а.о е божествен.

Общи условия

Активация на акаунт