Любители на кучета - 110

• 28 522
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора

# 556
  • тук-там
Хибискус, аз рядкото щастие на Нъки излекувах с ориз, оризова вода и смекта. Беше на 3 месеца и го влачи 3 седмици на морето. Стискам палци! Ако обаче се проточи, чуй се с вет!
Малко снежни игри от днес:

# 557
Причината е рязка смяна на храната, тъкмо се нормализира и започнах да въвеждам нова гранула и пак се разстрой. Ветовете за това казват да изчакам, пък щяло да мине, да и свикне стомаха..но ще взема смекта, пробиотика не беше достатъчен явно.
Нъки и Мокка са като от картичка, много са ми любими ❤ Но и ти винаги им правиш страшно хубави снимки!
Барби, гледам момичетата се разбират вече, как е новата девойка с навиците, нямам спомен да си писала скоро, имате ли прогрес?
Елза е потресена, една бандана и сложи и да се приключва тая мъка 😬

Тук сняг няма, но студът сближава!

# 558
  • Стара Загора
Хибискус, благодаря, че питаш Heart
Разбират се двете докато не се появи храна на хоризонта Grinning
Относно навиците нещата са ту добре, ту зле. Не смея да се похваля. Има напредък определено, вече не е обор вкъщи, но има издънки /особено сега като застудя и излизането за Анабел е по най-най-бързият начин, защото започва да трепери и никаква не я върши/. Също така вече по-рядко яде от земята докато сме навън.
Скоро става една година от както сме заедно.

# 559
  • гр.Варна
Добро утро от Кара, нищо че след разходката се пльосна пак.
Ето и осиновения брат Метър, и той добре си живее

# 560
Оооо,какви сладури!!!
  И при Айра всяка нова храна води до проблеми със стомаха.Сега,доколкото знам,яде сутрин консерва,вечер гранули.Но какви - идея нямам.Гледам,че няма рядко изхождане по поляната в двора.
   Стигнахме до извода,че много обича да учи.Изкара една сесия и държавни изпити с щерката,подготовка за интервюта за работа,сега учи идстанционно със синът ми.Слагат и един стол до тях,тя сяда на него и внимава много.Вчера синът е трябвало да биде с включена камера ,тя не гъкнала.Каза ,че супер внимателно е слушала какво говори чителката.Май ще си имаме куче - висшист.

# 561
  • София
Моят шошко също имаше проблем с коремчето, заради бързо сменена храна. Взех от ветката пробиотик за кучета, май на пурина беше. Прахчета, които слагах върху гранулите по веднъж на ден. Много бързо се оправи.

# 562
  • о`майна лунна нощ е
Буболечката

# 563
О-хооо, глезена девойка ще порасне.

# 564
  • sofia
Леон пък най-обича да спи в часовете на детето.

# 565
  • Бургас
И нашият хоум-офис и хоум-скуул минават в тази поза. И като разпери краците, ми бърка в екрана.
Хибискус, гледам бързо стопили ледовете двете девойки.

# 566
  • Sofia
По темата с ученето-само детето се мъчи,ние с Бела на барбарона лежим Blush Тя спи,аз уж чета книга с кафето Grinning

# 567
  • под тепетата
ТуиГ, глезанка ще е девойката! Сподели как са я кръстили, че ми е любопитно, моля!
И аз съм и Хоум и онлайн, прехвърчам от единия комп на другия Rolling Eyes Заекът отвреме на време си преподрежда клетката.

# 568
  • о`майна лунна нощ е
Лайка Wink
В понеделник като им я предавахме, в торбата им бях сложила легълце, малко храна, играчки, повод, памперс чаршафи, голяма ролка домакинска хартия, мокри кърпи .... и пакетче чай от лайка Stuck Out Tongue Winking Eye
Накрая ги изпратихме с топъл хляб от хлебопекарната. С все чеиз си отиде в новия дом. Simple Smile

Опитаха да ми се скарат, че за тях нищо не останало да купуват и че ги лишавам от удоволствието да пазаруват за куче, но така ми предадоха Швепса преди 2 години, сега по същия начин изпратихме момата. Разходите тепърва почват. Поне това можехме да помогнем.

# 569
  • под тепетата
Сигурна бях, че няма да е Рита  Smile Ти кат мома от Рибница - с пълна каруца си я изпратила Sparkling Heart
Лайката за нея или за стопанката Wink
 Как беше - предай нататък ...

Общи условия

Активация на акаунт