Любители на кучета - 110

• 28 624
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
  • UK

Ох, изтървах няколко теми и докато наваксам с четенето.... От мен един Спящ Красавец

Духче, честита рожба. Бъдете здрави и успешно възстановяване на теб.
Сиви, как е малчо?
При Лори, който има повод да е честит Wink

# 106
Лелеее бебееее сладкооо... 😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗

# 107
Roo Roo- заслужава една пастичка душичката за послушанието. То и аз започнах да се облизвам Simple Smile

Adorable - прекрасен спящ пух. Много хубав фотос Heart

Мери, топката е малка, но големите нямат хубав отскок, а с тази пада голямо гонене. Както и със всяка тенис топка, де Simple Smile

Съжалявам момичета, че така трудно запомням имената на любимците ви. Не е нарочно. Но на всички ви се радвам.Ще трябва да се упражнявам. За сега съм запомнила Швепса като име Blush

# 108
Аз малко пораснах...,а Лори е първа има ли повод за празнуване!   Не са се виждали цяла нощ!Голяма радост,прегръдки...

# 109
  • София
Roo, честито помъдряване с още една годинка - цветно да ти е! И кучешко Simple Smile

Това е то светът през кучешки уши

А това е, за да не помислите, че тя никога не стъпва по земята Simple Smile

# 110
Граф Дракула

И понеже други нови кучешки снимки нямам

# 111
  • Sofia
Минавам само да се оплача - ноща дивана в кухнята рязко му избухна дунапрена Rolling Eyes чехлите не ги броя...

# 112
  • Варна

Ох, изтървах няколко теми и докато наваксам с четенето.... От мен един Спящ Красавец

Да му изям дупето 😍

# 113
Roo жива и здрава да си!

Мъника за сега е добре. Все още си е мъник. Ака и пишка сам и да ви кажа измъква се от леглото и върши нуждите извън него. После настава едно мрънкане, че не може да се върне сам. Не мога да определя добре ли се движим, ама дано сме в правилната посока.
Ей го, една шепичка любов:

# 114
  • София
Едната шепичка Сивочернуш ми стопли сърцето.

И какво нещо е природата, измъква се милото от леглото да не си цапа мястото където спи, пупупу да е жив и здрав.

# 115
  • Bарна, морето, сините вълни
Roo, от мен също много здраве, щастие, любов и късмет! 🥰 ❤️

Сиви, много сладко опулено бебоче е. Всичко ще бъде наред с него!

# 116
Всички са големи сладури.
ПФффф, ние утре ще водим Кара за кастрация. Вчера ни изненада с някаква екзема, та първо ще я прегледат. Нямам търпение да свърши цялата драма. Много мразя упойките. Има и пъпка на гърба, от доста време вече, но сега нарасна и искаме и нея да видят.. И искам да е утре вече и да е минало всичко Sad

# 117
  • Пловдив
Jujetka_, всичко ще е наред. Пиши като мине! Ще ви мислим.

# 118
  • о`майна лунна нощ е
Жулиета, всичко ще е наред!

# 119
  • София
Успех, Жулиета!

Любов ли бе, да я опишеш....

Иланг, благодаря за идеята през Месинджър да смачквам снимките!

Общи условия

Активация на акаунт