Любители на кучета - 110

• 28 616
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря Ви за отговорите! Решихме да пробваме Еукануба и без да искам вместо една поръчка, направих две еднакви. При първата плащането уж не мина, а после се оказа че е минало. Ама както и да е - сега ще си имаме два чувала, освен ако не реша да не приема единия Simple Smile Учудих се, че при тази марка таблицата на хранене е за реалните килограми на кучето, а не както при останалите - според килограмите които ще стане възрастното куче.

Alba rosa, ние имаме лош опит и прокарваме един чувал Брит покрай другата по малко, защото от него пръцкането стана убийствено.

Между другото да Ви кажа, че в зооплюс има биоразградими торбички за акита, които излизат супер на сметка. 1.15лв излиза една ролка от 15 бр, ако се поръчат 20 бройки. (аз очевидно ще си имам 40 Simple Smile )

# 136
  • София
А ако се обадиш да си коригираш поръчката по телефона? Веднъж ми се случи с детски магазин, оправихме всичко.

# 137
Кварталният вет много хвали храната на Hill's, като хубава диетична и предотвратяваща зъбен камък. Че Изи нали е приятно закръгленка...Но ценово ни идва скъпичка.
Имате ли опит с тази храна и толкова ли е добра наистина?

# 138
Писах им аз веднага, като видях две поръчки, но те бързаци - отговориха ми че вече са предадени поръчките към отдела за доставки. Няма значение, ще помислп дали да ги задържа или да върна единия. В мазето имам чувал и половина Пурина и почти цял чувал Брит. Ще добавя и тези към колекцията Simple Smile

Хилс ядеше кучето на моя приятелка. Каза че много му капела козината и сега е минала на друга, от която е доволна. То и на нашата ѝ капе сега, и може да е било от сезона при тях.

# 139
  • София
Внимавай, че като надушат, че складираш гранули, нали знаеш... лисици, котки, порове, всичко идва у вас! Grinning
Шегата настрана, ако имаш на кого да подариш - давай. Ако не, по групите за бездомници винаги биха й се зарадвали, аз така подарих един чувал на наша позната в Надежда, да си храни подопечните из квартала.

# 140
  • о`майна лунна нощ е
Влизам директно с въпрос към Иланг и ТуиГ. В зоопплюс има много изгодна Еукануба. Търсих из темата и видях, че сте хранили с нея. Шошко го знаем че е злояд, а тя явно не е овкусена, за Швепса не знам как я е приемал. ...

Виждам, че си поръчала и се включвам късно. Според мен Еуканубата е доста добра бюджетна храна от средния клас. При нас периодът, в който Швепса почна да я отказва, беше преди да навърши една година, но вече с бушуващи хормони. Т.е - силно вероятно е освен леко да му е омръзнала, да не я искаше, защото е страдал по поредната разгонена квартална кучка. Доста други неща говореха за това.
На мен си ми беше добре и нямах желание да я сменям, но в един момент минахме на Josera festival, защото беше по-евтина. За съжаление вдигнаха много цената и при нея - от 80 лева стана 100 лева чувалът.
Та Еуканубата си заслужава за мен и те съветвам като дойде дублираната поръчка, да опиташ да продадеш чувала. Само му чукни цената в Бг и ще ти стане ясно, че дори може да изкараш някой лев като я пуснеш малко по-евтино от предлаганата по магазините.
Вариантът да дариш някакво количество винаги е на дневен ред, а нуждаещи се - безброй. Друг е въпросът, че това са сериозни пари /поне за мен в момента/ и не мога да си позволя щедрост в такъв размер.

# 141
  • София
Тони, ще ти бъда благодарна ако питаш. Simple Smile
Baskerville е намордника, имало го в зоомагазините. Бил доста по-скъп но и много по-качествен.

# 142
Тони, ще ти бъда благодарна ако питаш. Simple Smile
Baskerville е намордника, имало го в зоомагазините. Бил доста по-скъп но и много по-качествен.
Благодаря ТониШу, ще го потърсим Simple Smile

# 143
  • Варна
Моите изобщо не харесаха Еуканубата, обаче черната перла Джаки я одобри,  а чувалите на добра цена, само да не са от тея, дето лесно се късат, че не е много приятно. 😁

# 144
Ние май всичко ядем.
Единствено една храна на Pro Plan не й хареса на маймуната. Пак я яде, ама не така лакомо.

# 145
С Тайра навън нямам проблем.. Даже и някой салам или пържола да е оставил няма да посмее да я доближи.. За което много се радвам, че са научи още като бебе.  Ооообаче вкъщи не иска да ги яде тия гранули и това е.. Каквито и да са, 3 дни са и интересни после НЕ!!
Сега започнах от няколко дни да я приучавам, че ако не ги яде ще стои гладна.. Говорих с вет, тя без това е и някое кило горница 😁 три дни макс да я държа гладна евентуално, ако не пожелае да ги яде... Днес е втория.. Сутринта ми направи чупка и не пожела.. Сега ще я видя довечера като стане време за ядене... И вечее не знам какво да измисля, ако това не подейства!!😤
Ако имате идеиии, цялата съм в слух 😀

# 146
  • София/Севлиево
И аз храня с Еукануба-вече втори чувал яде,даже този път като че ли му харесва повече от предния(между двата давах Concept for life ,пак за малки кученца от Зооплюс взета).Днес ходихме на вет и вече е здрав.Реших за хладните месеци да ползвам каишка вместо хапче против бълхи.Взех Форесто, надявам се че е добър избор, поне ми излиза два пъти по-евтино от Нексгарда.

# 147
Ели, Хари е с Форесто и кърлеж не е хващала. За мен е важно да не се качват по нея въобще, а не да умират след като са се забили вече.

# 148
Хораа, най-накрая се обадиха! Всичко е наред! Кара е излязла от упойка. Изкукахме, докато чакахме цял ден. Поизмъчихме я, но всичко са свършили лекарите. Кастрация, премахване на образуванието, почистили са й екземата и са взели проба, и се възползвахме за снимки на предните лапи. Чак сега се усетих, че дишам нормално. Благодаря на всички за стиснатите палци! Нямам търпение да си я вземем утре Simple Smile

# 149
  • София

Малката ми Кари. Обожавам тези кучета!!!

Общи условия

Активация на акаунт