Любители на кучета - 110

• 27 603
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Честита, сладка Мони. 😘❤

# 616
ЧРД на Мони! Да е здрава и безгрижна! Много сме явно от партията на Стрелеца Simple Smile

И аз! И аз! Simple Smile

# 617
  • sofia
Честит Рожден Ден на Мони и от нас с Леон!
Леон обожава да ходи при ветеринарите си. Може би е заради бисквитите, с които го черпят, може би е зяради вниманието, което получава.
Като му кажа, че отиваме там, ме води сам. Не иска да си тръгва, обаче, което е проблем...Ляга на земята и често го нося на връщане...И бисквити нося, но явно имат различен вкус, като са от нас.

И една топла селска снимка.

# 618
  • Sofia
Честита Мони! Щастлива,здрава и безгрижна да си Heart

# 619
Честито на Мони.Да е здрава и щастлива.

# 620
  • гр.Варна
Леле Деспи, колко е пораснала принцеса Мони. Heart Eyes Да е много здрава и расте щастлива и обичана.
Е как ти даде сърце да не му разрешиш на бате Еро да близне, де. Мъничко само, да опита дали е безопасно за вас.

# 621
Да е жива и здрава Мони 🥳🎂😍

Ние тази вечер играем с балони🎈😁

# 622
  • Bарна, морето, сините вълни
Много ви благодаря, мили момичета! 🥰 ❤️ Бъдете здрави, щастливи и благословени!

Хубава е зодия стрелец. У дома сме се събрали всички представители на огъня. Монката, Еро-лъв и аз-овен срещу горкия воден рак ММ. Grinning

Бая почерпки хапна гасподинчото и вече спи блажено. 😂

# 623
  • София
Аз при първа възможност смених рояла. Страшен боклук, приличаше ми на трици. Вие имате проблем с акото, а аз се чудя, колко пъти на ден ще пишка. И не е да маркира, защото е още дребен.
От ветката няма страх, страшно е дебелокож, не усети нито ваксините, нито чипа.
Ето една усмивка за лека нощ:

# 624
  • Бургас
Деспи, честита ти рожденичка! Вие сте повторили зодиака у дома:) Само дето Елза е близнак.

"Кой е този натрапник и защо е напълнил чантата с вътрешности на легло? Добре, ако не ми яде от консервите, може да остане".

# 625
Да ви е здрава Монката ❤
В лидъл от вчера има термо бельо и ски екипи, не им знам качеството, но мисля че ще ни свършат работа. При нас обаче буквално се бият за такива неща в магазина и съм пас, евентуално днес ако е останало нещо може и да взема, за бельо повече се оглеждам май, че панталоните са малко неугледни.
Ако пие много вода-пишка много, ако е малък пак, защото не може да стиска много. Тара е кастрирана, но на разходка(в града) кляка по 20 пъти за по пет капки, и тя си знае нещо.
А за ветеринарите не ми се говори даже, Тара изпада в ужас, не позвилявам да я вдигат на масата вече, защото се паникьосва и започвс да ръси козина и да пребелва очи.. чист ужас изпитва, много ми е жал, че така се получи, но е така след кастрацията, преди това не беше толкова зле..
А Кая беше притеснена, но като видя, че в кабинета има котка(на вета) вече нищо не я интересуваше, седя като хипнотизирана през цялото време. Кръв и взимаха, ваксина и биха, в очите и бъркаха - няма проблеми, седи на стойка и зяпа котката..

# 626
Да се включа за ветеринарите, тъкмо да ви кажа новините, покрай здравословното и състояние. Тайра влиза в кабинета без проблем.(Защото там има хора, които ще и се радват, друго не я вълнува😂) Въпреки, че с тези цистити, които изкара за 1 година и взимаха кръв поне 5 пъти, а изяде сигурно над 10 инжекции (без ваксините). Онзи ден пак я водихме, защото продължава да има на моменти малко кръв в урината. След поредните изследвания, извода е, че не са излекували правилно и до край първия цистит, и сега е хроничен 😒.. Казаха, че ще го израсте, надявам се да са прави, защото достатъчно се измъчи милата. Сега пак 1 месец, ще пие хуманни добавки и ще е на уринарна храна от тук нататък. Иначе казаха, че е здрава и малко дебела 😳😂.. Намаляме дажбата, въпреки, че аз винаги съм давала в долната граница е 3-4 кг в излишък.. Сега ще ги сваляме 😁

# 627
  • София
Аз при първа възможност смених рояла. Страшен боклук, приличаше ми на трици.
Преди да го сменим схрупах една гранула. Нали знаете как хубаво миришат на пастет? Е, след дълго време бъзици, накрая верно хрупнах една гранулка. Не мога да го опиша - това нямаше вкус дори на химия. На нищо, ама на нищо-нищо няма вкус, даже на "това е гадно"; няма на какво да оприличиш и да обясниш просто защото НЯМА нищо. Като взехме първия Орижен, хрупнах и от него една - пак е странно и едно такова никакво, но се усеща като нещо за ядене без аромати и подправки; супер неутрално. Някак по-различно е (не че е много прекрасно, ма все пак аз не съм куче).

Като чета тук, че има и други освен Буба, които не искат да влизат при ветовете, направо се успокоявам Simple Smile Нашата не се дърпа или да бяга, но сама в клиниката не иска да влезе. После изтърпява кротко и няма търпение да си ходи, даже не им взима наградките (дори и ако ние й ги подадем). Ама разбираемо - тя от малка с операция, после панкреатита, после кастрацията, имало е и инжекции освен ваксините. А не живеем никак близо до клиниката и няма как да ходим само за "Здрасти", че да свиква. Поне е добричка и послушна като ходим, никога не е посягала да хапе; а като сме я оставяли за процедура+налюдение, винаги ни я връщат с думи от типа "ма тя е толкова добричка, веднага ни размаха опашка като се събуди". Милата ми, все си представям как само това знае, за да покаже на тези хора, издевателстващи над нея, че е добра и послушна и да не й правят нищо лошо. После що ми се реве като се наложи да я оставим, макар и при чудесни ветеринари...

# 628
  • Sofia
Дано бързо да минава на Тайра Heart

Тони,как се нави да хрупнеш гранула Joy още се смея сама,детето ме гледа странно Smirk

В неделя сме за ваксината за бяс и ще видя как ще реагира при влизане в клиниката. До сега или ходих сама без нея или мъжа пращах. Бела е ходила само за ваксините и не мога да си обясня дали помни от преди 4м как я е боляло и са я боцнали или пък сега усети нещо,дето я притесни. Ще споделя в неделя как мина.

Ще питам и за чип (че разбрах,че се слага с ваксината за бяс),онзи ден от бързане да я изведа и забравих Rolling Eyes

# 629
  • София
Здравейте, можем ли да се включим и ние във вашата тема ? Bowtie
Отскоро имаме малко чихуа - има тъжна история... Другия месец става на пет години. Връчиха ни го с пакет Роял Канин и кренвирши!? Кренвиршите изяде, понеже беше навикнал на тях, но гранулите не дадох...Започнахме по съвет на приятел-кучкар гранули Пурина Про план, забъркани с малко консерва /че иначе не ги поглежда/ Nuevo. Струва ми се, че ги понася добре засега, ходи по три пъти обаче, нямам идея дали е ок това, но ще си покаже предполагам. Малко е над нормата с половин кило, но ще е постараем да влезе в нея - 3.500кг. ни е целта ...
Стресиран и тъжен е като цяло, но ние имаме търпение и сме влюбени в него.
А ето самия герой на тази история - Ал Капоне /знам, знам Laughing , но наистина са го кръстили така /
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт