Любители на кучета - 110

• 27 596
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Ой, много е сладък Ал Капоне!!!

# 631
  • Bарна, морето, сините вълни
И има много хубаво пуловерче душичката. Добре сте дошли! 🥰

# 632
Да е жива и здрава мъничката стопанка на големия Ерос! Ал Капоне е като едно сладко грахче в шушулка...

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 19:51 от Roo Roo

# 633
  • София
Благодаря ви за топлия прием Flowers Bouquet
Ще следя темата - а може би и участвам Simple Smile Абсолютен новак съм и без да се вманиачавам, разбира се по темата, но все пак искам да имам полезно инфо от вас, по-опитните. Другото е, че кучето е вече възрастно, не е като да си го отгледал от бебе и да му знаеш навици и т.н.
Колкото до пуловерчето - лично мое творение е, първоначално го направих за подарък на едно мини дакелче, ама излезе, че не е съвсем мини и явно съм плела за моето куче, хехе. Разбира се, сега се коригирам, в размерите Laughing все пак приятелчето трябва да има и то пуловерче.

# 634
Благодаря ви за топлия прием Flowers Bouquet
Ще следя темата - а може би и участвам Simple Smile Абсолютен новак съм и без да се вманиачавам, разбира се по темата, но все пак искам да имам полезно инфо от вас, по-опитните. Другото е, че кучето е вече възрастно, не е като да си го отгледал от бебе и да му знаеш навици и т.н.
Колкото до пуловерчето - лично мое творение е, първоначално го направих за подарък на едно мини дакелче, ама излезе, че не е съвсем мини и явно съм плела за моето куче, хехе. Разбира се, сега се коригирам, в размерите Laughing все пак приятелчето трябва да има и то пуловерче.
Страхотен Ал Капоне,добре дошъл Heart Eyes Бързо да свиква ви пожелавам Heart

# 635
  • София
Дано бързо да минава на Тайра Heart

Тони,как се нави да хрупнеш гранула Joy още се смея сама,детето ме гледа странно Smirk

В неделя сме за ваксината за бяс и ще видя как ще реагира при влизане в клиниката. До сега или ходих сама без нея или мъжа пращах. Бела е ходила само за ваксините и не мога да си обясня дали помни от преди 4м как я е боляло и са я боцнали или пък сега усети нещо,дето я притесни. Ще споделя в неделя как мина.

Ще питам и за чип (че разбрах,че се слага с ваксината за бяс),онзи ден от бързане да я изведа и забравих Rolling Eyes
Нашата ветка ми беше казала, че ваксината за бяс е болезнена и не се прави с чипа. Но моят не усети нито едното, нито другото.
Много сладък Ал Капоне, бързо да свиква с вас и много да се обичате.

# 636
Добре дошъл на Ал Капоне 🤗
Да е жив и здрав и дълго да ви радва 🥰
Не съм чувала до сега такова име на куче, интересно ми е как му викате на галено 😁

# 637
# 638
Хора... Помагайте! Моят любим Арис за 1 седмица изяжда жив втори петел. Баба ми вече мн се изнервя и иска да му правим клетка или да го връзваме .. Във фб в групата за неговата порода (аляски маламут) ми казаха,че няма свикване и няма да вирее сред кокошки... Но трябва да намеря решение, така че всички обитатели на двора да живеят пълноценно...

П.п . В предната част на двора гледаме него, отзад са кокошките, но забранената част го влече.. Имаме и друго куче- то няма проблем с животните,но това.....

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 13:13 от bonibon_

# 639
  • под тепетата
Амиии, не мога да кажа нищо успокоително, за него това си е плячка. А със зайчета как сте? Че  ние и с тях имахме премеждия.
Да се допълня, че сега сядам. Като писах зайци, имах предвид такива, дето се гледат на двора в клетки. Обаче, тези дни имах гостенче - зайчето на внука. Та, завръща се днес Озьо, влиза в стаята и се почва едно душене, приклякване, заема стойка със сгъната лапа и протяга врат към клетката на Шуши. Викам си, ще трябва да търся нов заек за Коледа на детето. М-дааа, обаче Озьо души, души протегнал врат, ама гъзинката му трепери от шубе и се ската на дивана. Обикаля клетката отдалече, а като подскочи заека, направо изпадна в нервна криза  Satisfied И да се оплача от дядо му - не стига , че го е разлигавил, ами и го е окръглил като табуретка! Налага се да вкарвам ред и дисциплина Imp
 Добре дошъл на Ал Капоне!

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:56 от bilqna_69

# 640
Амиии, не мога да кажа нищо успокоително, за него това си е плячка. А със зайчета как сте? Че  ние и с тях имахме премеждия.
Да се допълня, че сега сядам. Като писах зайци, имах предвид такива, дето се гледат на двора в клетки. Обаче, тези дни имах гостенче - зайчето на внука. Та, завръща се днес Озьо, влиза в стаята и се почва едно душене, приклякване, заема стойка със сгъната лапа и протяга врат към клетката на Шуши. Викам си, ще трябва да търся нов заек за Коледа на детето. М-дааа, обаче Озьо души, души протегнал врат, ама гъзинката му трепери от шубе и се ската на дивана. Обикаля клетката отдалече, а като подскочи заека, направо изпадна в нервна криза  Satisfied И да се оплача от дядо му - не стига , че го е разлигавил, ами и го е окръглил като табуретка! Налага се да вкарвам ред и дисциплина Imp
 Добре дошъл на Ал Капоне!
Чакаме да го покажеееш Heart Eyes

# 641
  • под тепетата
Кой, дебеланкото или Шуши? Шуши преди малко си го взеха, защото се видя, че много стресира Озьо Laughing

# 642
Дебеланкото красив. И ние преди Арес имахме зайче,но от 3 години сестра ми го гледа,защото рискувах да бъде изяден,нищо че бяха с Арес на едни килограми почти Joy

# 643
  • гр.Варна
Добре дошъл на Кръстника. Stuck Out Tongue Winking Eye Данък, рекет, подкуп... нещо. Всеки да се бръкне сега да плаща Kissing HeartМетър Кара и не на последно място Ная.

# 644
Просто страхотни кученца си имате!
Ние с Кара сме до никъде. Възстанови се от операциите, но другото е зле.
Чешане до припадък. Понеделник трябва да ходим да й вземат кръв за серум и след това започваме нови хапчета, в които ми е надеждата. Вече стигаме до по-тежката артилерия. После ще пуснем и тест, няма начин. Прави си рани на места, докато спим.
Отново й сменихме храната, взех Taste of the wild.. И изненада, яде я 2 дена и пак отказа. Моето ядене не си избирам толкова и пак не иска. Попаднах на страничка във фб, в която предлагат домашно приготвена храна за кучета, честно, изкушавам се вече. Тя не може да качи никакви кг, като вейка е. Ще каже човек, че нарочно я държим гладна.
Извинявам се, че само се оплаквам, просто край нямат проблемите Sad

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 01:37 от Jujetka_

Общи условия

Активация на акаунт