Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 10

• 63 265
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Не се подвеждайте по катарамите на Embrace, Manduca въобще не е чак толкова сложна за слагане. Платката й е свиваема, може да се ползва много по-дълго време и обхваща бебето хиляди пъти по-добре от смешно тясното Embrace.
Ако се притеснявате от самото слагане, направете консултация и/или наемете носилката преди покупка.

# 406

Здравейте! Закупихме ергобейби, но не съм сигурна, че бебчо е поставен правилно, какво мислите? На 4 месеца е - 7,740кг и 63 см.

# 407
  • София
Мами, от следващата седмица в Лидл ще има якета за бебеносене. Аз съм бременна в 9 месец, но следя вашата тема с интерес, защото искам да си нося бебето като се роди. Преди бременността носех М размер, сега ако ми стане М с корема ориентир ли е, че ще ми бъде Ок с бебето. Моля споделете ако сте носели едно и също яке бременни и със слинга дали да взема същия размер. Благодаря предварително. Simple Smile

# 408
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Здравейте! Закупихме ергобейби, но не съм сигурна, че бебчо е поставен правилно, какво мислите? На 4 месеца е - 7,740кг и 63 см.

Струва ми се, че платката не е достатъчно разширена. На кое ниво е в момента?
Коланът също не изглежда добре затегнат.

# 409

Струва ми се, че платката не е достатъчно разширена. На кое ниво е в момента?
Коланът също не изглежда добре затегнат.
Платката е на второ ниво.

# 410
  • Седмото небе
Мами, от следващата седмица в Лидл ще има якета за бебеносене. Аз съм бременна в 9 месец, но следя вашата тема с интерес, защото искам да си нося бебето като се роди. Преди бременността носех М размер, сега ако ми стане М с корема ориентир ли е, че ще ми бъде Ок с бебето. Моля споделете ако сте носели едно и също яке бременни и със слинга дали да взема същия размер. Благодаря предварително. Simple Smile

Тези якета са страхотни, имайте предвид обаче че си е тъничко, по скоро за пролет или есен е. Макар че аз и сега понякога излизам с него, но с по-дебела блуза за мен отдолу, а с бебка се завиваме общо с един голям не много плътен шал.
А за размера... пробвайте и М, и L. Аз от предишно пускане си взех точно същото, ама на 30 лв Wink даже XL, хем нито съм висока и пълна, нито бебка е огромно бебе. С платката става доооста широко обаче, без нея ми е доста свободно, но пък и аз така обичам. За мен лично си е сполучлива и полезна покупка. Червения цвят е уникален просто... Само обаче това яке дето съхне адски бавно, понеже не може да се центрофугира.
Аз все още обмислям дали с моята дългокрака мадама на 1 г да не сменяме Ергобейби адапт. Вече доста и стърчат краченцата от платката... Коя е раницата с МАКСИМАЛНО ВЪЗМОЖНО най-широк или разширяващ се панел? Като аксесоар ми е все още незаменима и искам, докато не ми натежи много, максимално дълго да се носим и да не се притеснявам колко и дали е удобно...

# 411
Аз не знаех че не може да се центрофугира. Пускала съм го два пъти вече с центрофуга на 30градуса, 800 оборота. Нищо му няма.

# 412
  • София
Може, разбира се. И моето така го пера

# 413

Тези якета са страхотни, имайте предвид обаче че си е тъничко, по скоро за пролет или есен е. Макар че аз и сега понякога излизам с него, но с по-дебела блуза за мен отдолу, а с бебка се завиваме общо с един голям не много плътен шал.
А за размера... пробвайте и М, и L. Аз от предишно пускане си взех точно същото, ама на 30 лв Wink даже XL, хем нито съм висока и пълна, нито бебка е огромно бебе. С платката става доооста широко обаче, без нея ми е доста свободно, но пък и аз така обичам. За мен лично си е сполучлива и полезна покупка. Червения цвят е уникален просто... Само обаче това яке дето съхне адски бавно, понеже не може да се центрофугира.
Аз все още обмислям дали с моята дългокрака мадама на 1 г да не сменяме Ергобейби адапт. Вече доста и стърчат краченцата от платката... Коя е раницата с МАКСИМАЛНО ВЪЗМОЖНО най-широк или разширяващ се панел? Като аксесоар ми е все още незаменима и искам, докато не ми натежи много, максимално дълго да се носим и да не се притеснявам колко и дали е удобно...
Какви са й мерките на госпожицата? Може да опитате с Лени Прескулър, с нея ще носите до първи клас, но е подходяща от около 82-3см и пак трябва да се пробва, за да се види как стои. Водят я от 1г +, но си е много относително според развитието на бебето.

# 414
Тези якета могат ли да се носят без предната платка, когато не носиш бебето?

# 415
  • София

да, може.

# 416
  • Седмото небе
Да и на мен ми е много удобно. Не обичам навличане и дебели дрехи, а при това яке с тънка блуза отдолу и ми е супер. Леко и пази наистина добре от вятъра, но не е за голям студ и при дъжд издържа много кратко преди да се намокриш.
За Лени прескулър си записвам и ще я разуча, но май сме много малки още за нея. Миската е на 13 месеца, тежи 9 кг на 77 см, слабичка изглежда, дрехите винаги са и много широки, но краченцата и от новородено вървят много дългички. Затова започнах да се ослушвам за раница с максимално широка основа.

# 417
Кои модели тодлър раници са хубави? Искам да се спра на 2-3 макс да пробваме. Исара the one, ползвахме до преди зимата, но сега вече като оформя хубава седалка, то не остава много плат за гръбчето и не ми се струва стабилно. Детето е на 2г, към 96-98см. Искам да вземем тодлър модел. Гледам Тула и Лени имат тодлър модел. И в коя слинготека в София ги има налични повече марки, да идем да пробваме и направо да я регулират там като я купим? Детето ще го носи предимно мъжът ми 2м висок, на гръб. Предстои ни екскурзия с много обикаляне и ще си я ползваме. Ако беше за нещо кратко един-два пъти, щях да се прежаля с Исарата, ама искам да му е комфортно и на детето и на мъжа ми, че е стабилна и осигурена.

# 418
За Исарата са ми същите впечатления като Вашите, взех си Тула Тодлър и бях доволна, но аз съм си фен на марката, техните раници са ми най-удобни.

# 419
Някое онбухимо може да си наемеш да тестваш дали ще е удобно

Общи условия

Активация на акаунт