Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 10

• 63 135
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте от кой месец може да се носим на гръб? С баткото така ми беше най-удобно. Отпред както и да го сложа, след 15-20 Мин ме заболява кръста. Имам ергобейби омни 360

# 496
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Здравейте от кой месец може да се носим на гръб? С баткото така ми беше най-удобно. Отпред както и да го сложа, след 15-20 Мин ме заболява кръста. Имам ергобейби омни 360

Детето трябва да може да седи стабилно и самостоятелно.

Ергобейби адапт е раницата. Ще пробвам със сапун за петна вероятно.
Ергобейби е от по-издръжливите материи. Не би трябвало да е проблем.

# 497
Здравейте!
 От доста време имам огромно желание да нося малкото си бебче в слинг или раница, но съм доста боса в тази област, а до консултация все не стигах поради една или друга причина.
Сега обаче съм решила, че няма за кога повече да отлагам, тъй като бебчо е почти на 6м., тежи 8кг. и обича да го носят, но с баща му останахме без кръст вече, а аз гледам и 5- годишната кака вкъщи, която също си иска своето внимание. Освен това при преглед при ортопед се оказа, че не се справяме с упражненията за стоене в поза жабче и дори изписа ортопедични гащи. Другата седмица ще направя и друга консултация със специалист, тъй като предгледът сега беше много претупан, без каквото и да било обяснение, но попаднах на информация, че носенето също би помогнало в тази насока. Затова искам да попитам за гр.Пловдив към кого да се обърна за консултация, наем и евентуално покупка? На първа страница видях, че в града има м-н Коала бейби и Слинготеката на Таня. Някоя мама има ли лични впечатления? Ще съм много благодарна за всякаква насока и съвет!

# 498
Във вторник имаме запазен час в Коала да си изберем раница, че до сега бяхме със слинг и мога после да дам отзиви.

# 499
Много ще се радвам, ако споделите впечатления след консултацията! Flowers Cherry Blossom

# 500
Здравейте, беба е на 2 месеца, 54 см, активно се бебеносим по мноооого часове всеки ден в еластичен слинг. Мислех като стане на 3-4 месеца да купя някоя раница, но предвид колко часа на ден прекарва в слинга, търся за следващите 2 месеца оше опции, моля за съвет:
1. Нещо за таткото, да ме отменя вечер- слинг няма да иска да се научи да вързва, освен мей тай други опции има ли?
2. Нещо за мен, но по-прохладно. Сега ползваме еластичен слинг на Boba, много съм доволна, но понякога ни става доста топло и на двете. Какво да си взема , муселинов слинг или друго?

# 501
Много ще се радвам, ако споделите впечатления след консултацията! Flowers Cherry Blossom
Здравей! Четох те и в другата тема, при Арнаудов ли бяхте?
По времето когато първата ми дъщеря беше бебе, Таня и Димана работеха съвместно и после Таня се отдели. Мен ме консултира тя, но сякаш ако сега ходя, бих избрала Димана- комуникирали сме по разни бебеносещи срещи и съм останала с добро впечатление.

# 502
Имам Manduca XT , малкият е на 7 месеца в книжката с упътването не е показано дали детето може да се носи отпред с гръб към мен.

# 503
Г-жа Шантал, при Димов бяхме, но сега ще се обадя на Арнаудов с надеждата да ни вземе, тъй като знам колко е натоварен.
Значи ще се насоча към Коала. Всъщност първоначално към нея се насочих, тъй като ми се стори, че ще има по- голям избор на носилки, може би интуицията ми е говорила. Simple Smile

# 504
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Имам Manduca XT , малкият е на 7 месеца в книжката с упътването не е показано дали детето може да се носи отпред с гръб към мен.

Не може. Само Tula Explore и Ergobaby Omni имат опция " с лице напред".

# 505
Здравейте,
Има ли някой мнение за раниците на Nuna и BabyBjorn?

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 00:21 от mamaAnna

# 506
Приятели имаха babybjorn, ами това си беше кенгуру, много далече от ергономична раница. Не знам какъв модел беше, може да имат и раници, можете ли да покажете?

# 507
# 508
Уф, ами не съм специалист, дано се включат момичетата, които ни съветват, но като човек, на когото през ръцете и бебетата са минали 6 раници на 4 марки не бих купила нито едно от тези двете. Изглеждат ми тесни, ужасно дебели, за такъв бюджет може да се вземе нова раница от утвърдена марка.

# 509
Останахме много доволни. Взехме тази раница , за която отидохме- ленена Кавка. Мацката ни обясни подробно как да си я нагласяме. Пробвахме и памучна такава. Взехме и дъвкалки за раницата. Исках и гердан , ама беше свършил цветът, който си харесах в сайта. Отделно и за многократните памперси ми обясни.
Мислех си , че със слинг ми е много удобно да нося. Е, с раницата се родих, а съм с дискова на врата + плексит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт