Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
# 693
  • Пловдив

Това е достатъчно за ДНК тест.
Да видим, като му дойде времето, ако дойде - Санджар ще го направи ли?

# 694
Благодаря за превода..

Дано сценаристите  се осъзнаят, с тези си действия съсипват рейтинга и сериала.Rolling Eyes

Не мога да разбера нито Санджар, нито Наре.
За Наре  имаше  само онижения, а тази змия каквото и да направи,ще й пазим и честта и ще й се размине?

Наре, глупава ревност или какво?..Ако  не е щастлива -да не омъжва.
Разбирам и нейната реакция,но не мога да разбера,защо гледаме толкова насилие,двойни стандарти и глупости?
И какъв е  този образ който ни изграждат за мъжете в Мугла?  Убийства,варварство,насилие...

Вече ми идва в повече, а и живота на сина ми..Не знам как ще го изкупи някой-ниго с живот и пари и двете няма да му стигнат...Rolling Eyes

Ще видим отново как на Менекше и си разминава винаги и за всичко..
Сгрешил Санджар,наивност,горда и сърдита Наре и някой друг заклан...
Извинявайте,но се афектирах. Не знам вече на какво да се надявам ..
Сега ако изровят Акън,Наре ще забрави всичко...
А за нелогичните действия и думи на Елвян,Яха и прочие,не ми не коментира..
Все едно са ги ударили с мокър парцал.
В другия епизод,като виж Гедиз влюбен в докторката..

# 695

Изгледах серията.
Задава се  голяма буря в отношенията между Наре и Санджар.
Чаках с нетърпение последните думи на Санджар. Те бяха зададени с голяма болка.
Според мен е наясно, че Наре нито му е простила, нито има желание да го приеме такъв какъвто е. Дори няма да приеме и детето му /което естествено не съществува/.
Мисля, че каквото и да му отговори сега - той достатъчно чу и разбра от предишните им "разговори".
Много отдавна пиша едно и също  - Наре не разбира Санджар, а и не се и старае да го разбере. Какво чувства, какво мисли...
Значи  излиза, че той е трябвало да пожертва живота си  за нея и едва след това тя е могла да започне на чисто - да забрави миналото.
Но видиш ли сега той пък жертва пак себе си заради Менекше. Ами те не знаят това което знаем ние - бебе няма, има подлост и лъжи.  За тях двамата - Менекше е бившата жена, която е бременна. Санджар беше длъжен да  защити честта ѝ. Така е редно. Друг е въпросът, че тя няма нито чест, нито съвест, нито нищо...

# 696
  • Pleven, Bulgaria
Добра среща,другарчета.
Благодаря за превода на екипа.
Споделям набързо само две-три общи неща...
На ГАдиз работата стана по нашенски..."Я не сакам мене да ми е добре,я сакам Вуте да е зле".Та и прекрасния бял рицар...и той така..."Може да не си моя любима,ама и на Санджар няма да си"....Да се чудиш на кого да се смееш-на ГАдиз ли,на сценаристки ли...То не беше истинска любов това неговото,то не беше чудо...И приятелство забрави/нарочно не използвам думата предателство/,и партн1орство,и семейство.Така го тресна тази лИбов от пръв поглед,дето мнозина я оправдават,та го остави оглупял,освирепял,ослепял....ама толкова много,та чак забрави в кого и защо е влюбен...Важното е Санджар да е нещастен,да е в затвора,да е далече от Наре.Тооолкова красива любов,та чак да ти се до.....плаче.Ама карай,филм да има...
Като гледам и Дуду какъв манипулатор е,много ме съмнява,че Яхя отново ще кривне от правия път..Бях позабравила съмненията си в него,но след последния епизод отново ги изкарвам на бял свят.Яхя може да реши да се прави на мъж и да скочи срещу семейството отново...
Сахра би всички психари и откачалки,които бях виждала досега по сериалите.Има нещо гнило в нейната вманиаченост по намирането на трупа на Акън и не съм сигурна,че парите са целта и.Щом е завршила с отличие кариерата си и е "добър" лекар,би трябвало да е добре платена.Има нещо,което ни убягва засега...
Наре....ами не съм сигурна какво да мисля ....Разбрах я,че се разяри за пистолета и дори я оправдавам.Според мен тя беше ужасена от това,че дядото можеше да застреля Санджар и че самият Санджар се нагърби с нещо,което не е извършил.Тя не познава традициите,за нея е неоправдана и неправилна постъпката на Ефе.Обаче има една малка подробност,която винаги ме възпира да застана на нейна страна изцяло.Наре услужливо забравя собствените си нарушения на законите,собствените си грешки и всичко приписва на кого?
Та,да си дойдем на думата...Санджар отново на всички и за всичко е виновен.
Обаче пък мен ме кефи,от самото начало е мъж на честта.Както и да го гледам,въртя,суча,друго не мога да видя.Да и той греши,все пак трябва да признаем,че е човек,нали?!А всяко човешко същество пада,става,препъва се по пътя си и се учи от грешките си.Нашият грешник допусна две,не, три основни грешки.Изгони цели два пъти жената,за която изгаря душата му,и то несправедливо.Третата му грешка е женитбата с пепелянката Менекше.Обаче почти през целият си живот съзнателно или не,човекът изкупва грешките си,страда зарадигрешните решения,но не ги приписва на друг.Приема всичко с изправена глава,а след като повярва на Наре,разбра истината и почувства болката,която е преживяла,не вярвам някога той сам на себе си да прости.Ако това не е най-голямото наказание за един честен човек,не знам какво дрруго би могло да бъде по-страшно.
Каквото и да прави нашето момче,винаги е с доблест,чест и почтеност.Забелязахте ли как Кахраман не можеше дори да разбере защо Санджар след като не е убил Локи ще рискува да го погребе и как питаше "Ама колко пари ще дадеш за него?"Очи като чинии беше ококорил.За него наистина се надявам да влезе в правия път все някога,защото се бори с тези,които са в категорията му,като Санджар,не с жени и деца.А и вярвам,че донякъде разбира мотивите на Садъчите да му вземат Марината,след като е постъпил така зле с Мюге...Като открие сестра си,която нарича врага му Аби,и когато вземе добре гледаното си и пазено дете в ръце от същия този човек,надявам се тогава и враждата им ще приключи.
Аз нали съм вечният оптимист, си чакам хубав край за Наре и Санджар.Е,няма начин да не се появи сблъсък на култури,социални среди,традиции....два различни свята опитват да се обединят.Ще има търкания,ще хвърчат искри,но накрая ще намерят златната среда.А сдобряването винаги е тоооолкова хубаво...
Енгин....Ах,Енгин бей,как така ме оплиташ в магията си винаги?!Дори не се питам вече,приемам го с удоволствие като едно здравословно, доживотно  увлечение.Като гледам как сега  се сещат да го "забележат и оценят" в родината му и като знам от кои времена сме го забелязали и оценили ние,простосмъртните,нищо неразбиращи хора по света,ми иде на глас да се смея....Колко врати отвори,колко интерес привлече-и туристически,и интелектуален,колко възхищение,обожание,приятелства,събития,преводи,а те сега се събуждат от сън хората....Е,по-добре късно,отколкото никога.Не вярвам Енгин да има нужда от грандиозни думи и поклони,но аз като негов фен се чувствам удовлетворена,че все пак  и аз съм сложила моето зрънце подкрепа и обич и съм допринесла да бъдем чути и видяни,заради него.
Ииииии,аз уж бях накратко...спокоен сън,момичета.

# 697
# 698
  • Пловдив

Здравейте, добро утро момичета.
Да си изгледаме епизода - бавно и спокойно.
Знаете, всяка думичка е от значение, за да коментираме.

А сега - успешна сряда на всички.

# 699

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен да е ден!

Вълнуваме се от Санджар Ефе, но срядата си е комисарска - така, че Йомер Демир. Да пием по кафе и към задачите за днес.

Страхотни постове за "ДП" - благодаря за които! Историята е интересна, но това гледане на серия на седмица ни прави нетърпеливи за развитието, за думите и действията на героите.
Определено Санджар някак е предотвратил фалита на фирмата, дано и с маруления участък всичко да е наред.
А това дали ще потънат с Наре, зависи най-вече от нея.

Да пием по кафе и витаминозен портокалов сок и към задачите за днес!

# 700
Здравейте,

Изгледах серията.С думички, беше много по-интересно.

Хамамът ми беше досаден, като на Наре.Wink

Не съм сигурна, дали Мелек приема традициите в Родината на баща си, защото го обича или защото е дете.Thinking

За Наре е ясно, че не.За нея, тези традиции са унизителни и варварски.

Фиксирана е, само Санджар да е жив и да не е в затвора.Кръвта, гробовете, не я отвратиха, за да запази Ефе.

Ножът и кръвта не я изплашиха, за да се предпази от Акън.Не се предаде в полицията, след като той оживя.

По презумция, тя обвинява Санджар за всичко, няма му доверие за нищо,

Няма разговор, има само обвинение и неодобрение, което е в главата и.

Само обичта може да я усмири, да не се противапоставя на порядките.

Но аз лично, не виждам това да стане.

А Санджар, трябва също да разбере, че ако иска да бъде с нея, е необходимо да я уведомява за вичко, което предприема.Не е необходимо да има нейното одобрение.Просто трябва тя, да се чувства негов партньор.

И, каква полза от изповедта на Елван.Жалко, иначе има добро сърце.

А за Халисе, не я виждам като свекърва на Наре.Постигна си целта, Елван да не се разведе в този ден.

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 701
  • Пловдив

Най-обсъжданите сериали през изминалата седмица, според тази агенция.
Тук на второ.

https://sun9-48.userapi.com/impf/fv7AjLJR8H91EnGebemKQ7GO3ZXBq-k … 4c985818f9e73911d

И тук, но пише, че списъкът е създаден чрез почистване на турски съобщения от ретуити и фалшиви взаимодействия с акаунти. Тук сме на трето място.

# 702

Цитат
И тук, но пише, че списъкът е създаден чрез почистване на турски съобщения от ретуити и фалшиви взаимодействия с акаунти.
Списъкът да, но хората си остават същите.Thinking

# 703

Днес съм на вълна девреми.

Както и на  малки  коледни  украси /за настроение/.
Като не мога да джиткам из МОЛ-а и да си взема някои предварително набелязани неща, не може и на кафе да седна някъде - опитвам се да си създам настроение в къщи. Направих си нов коледен венец и един малък коледен буркан.

И едно малко сладурско асистентче... 

https://vk.com/wall-147741885_333030?w=wall-147741885_333030

# 704

Общи условия

Активация на акаунт