Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Ама е сладурче, нали? Е, как да не го обича Наре...
Хайде Санджар, манипулатори, врагове и предатели чакат...
Гедиз, посланик, Кахраман, Менекше, Сахра и кой ли още...

Blak kristal, спойлерите на арабските фенове са точни обикновено.
Таман Елван ще отглежда племенник... А трябва и Кахраман да разбере, че Джейлян ще му роди наследник или е родила. И тогава да го видим. Как от Ефеоглу ще го направи Боз.

# 91

Най-силната мотивация на Санджар за възстановяване.

# 92
  • Пловдив

Заради любимите си жени.
Страхотно пресъздаване на прохождащ след операция.

# 93
  • Варна
Привет, момичета Smile
интересно е какво ще ни предложат сега СЦ, има доста епизоди до края на сезона, не мисля, че биха го финализирали по-рано, поради нисък рейтинг Smiling Imp
тук се върнахме към началото, направиха рестарт във връзката си и трябва да започнат на чисто, но няма да им позволят естествено, хубаво е че ще бъдат вече от едната страна, а отсреща пак се очакват прегрупирания.
И аз взех да си мисля, че Кахраман може да мине от страната на добрите, дава индикации Smile
Ами, да видим кой накъде !

някой е събрал Наре, Санджар и вратите, много готино Satisfied
  https://twitter.com/FranceEngin/status/1325458844911357958?s=19    

и малко смешни моменти Sweat Smile
   https://vk.com/club144707938?z=video-144707938_456242330%2Fee565 … l_wall_-144707938     

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 19:26 от Аnista

# 94
А-а-а, врата да не си в Мугла и околностите 😂

Добър вечер!

Нещо, трейлърче-мрейлърче, няма ли да ни пуснат 😠👀👀👀

Аниста, тоя в гръб от снимката Кахраман ли е🧐

# 95
  • Варна
Привет, момичета Smile
интересно е какво ще ни предложат сега СЦ, има доста епизоди до края на сезона, не мисля, че биха го финализирали по-рано, поради нисък рейтинг Smiling Imp
тук се върнахме към началото, направиха рестарт във връзката си и трябва да започнат на чисто, но няма да им позволят естествено, хубаво е че ще бъдат вече от едната страна, а отсреща пак се очакват прегрупирания.
И аз взех да си мисля, че Кахраман може да мине от страната на добрите, дава индикации Smile
Ами, да видим кой накъде !

Anista , и аз мисля така 👍.
Мюге много точно му каза ,че когато човек страда не се вижда болката  му , а неговата лудост .
Беше против плана за отвличането на Мелек . Сега разбра и за изнасилването на Наре от Акън , както и какво е причинил Акън на Мюге . Даже си мисля ,че би могло да има връзка между Кахраман и Мюге .😃
Araselia , това е оператора .

# 96
  • Варна
Да, Кристалче, оператора е , отговорила си на Араселия Smile

За Мюге не знам, малко не ми се връзват двамата , ама не се знае Rage
Араселия Yellow Heart не ща трейлъри, много издават всичко случващо се и после няма изненади Smiling Imp

# 97

Детската любов е жива.Детското в Санджар и Наре е запазено.

Би трябвало да е за добро.Thinking

# 98
Много хубави са сцените с Енгин,Неслихан и малката Берен истинка наслада да ги гледаш много добре пресъздават образите си ,дано сбъднат желанието да станат истинско и сплотено семейство стигат ни 25 епизода в които се нараняват.
Аnista  и аз мисля като теб има още какво да ни представят и да разплитат  колкото и да не се харесва сценария на някои и да са недоволни от сегашното развитие  ще продължат историята

# 99

Момичета Two Hearts
Днес много натоварен ден и едва сега намирам време да се индикирам.
Ще изгледам серията с руския превод, че са ми  интересни доста моменти от серията.

Значи още снощи подразбрах, че всъщност май идеята за двете линейки е била на Санджар. Той е предположил, че Гедиз ще го издаде, а Наре не е вярвала в това. Колко много неща всъщност тя не знае за Гедиз Ъшъклъ... Но нищо, човек се учи. Жалко, че го смяташе за приятел, а той се оказа най-обикновено завистливо и злобно човече.
Дори дрехите с които манекенства вече ми изглеждат смешни. Преди ме кефеше някак  с набора си от широки и дълги палта  и белите маратонки. Как стъпваше в калта около къщата на Менекшето... Усмихнатото лице на "Садъчлар" Холдинг.
Жалко, много жалко, че мина от другата страна и нагази в мръсотията.

Ха, значи Елван ще се окаже сестра на Кахраман - боже, какви обрати ни чакат... Тя  обаче твърдо си се развежда с Яхя. Да видим като му вземе половината акции, дали Дудуто ще продължи да го харесва...

Оставям ви с пожелание за една спокойна вечер.

Цитат
Даже си мисля ,че би могло да има връзка между Кахраман и Мюге .

Кристалче Two Hearts Той си има Джемиле, даже и дете на път. Все ще разбере за това и ще си иска детето. Тази тайна я знаят много хора, а тайната е тайна единствено когато се знае само от един човек. А и винаги истината излиза наяве. Ще има и там драма, защото Джемиле е бременна два месеца след  Менекшето т.е. трябва да ѝ направят Секцио за да вземат бебето в 7 месец и онази простакеса да го връчи на Санджар. Толкова е рисково това. Ако има поне малко ум в главата си Джемилето не бива да се съгласява...

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 20:21 от Марта_49

# 100
  • Пловдив

Пръстенът подарен сега и този преди 9 години.
Рускините, а и според мен, ще има още нещо около настоящия подарен.
Та нима Санджар няма пари да купи по-голям??? С това ли се измерва любовта???
Ще разберем вероятно - нещо свързано има между двата пръстена.

# 101
  • Варна
Марта , Джемиле не е много съгласна да си даде бебето . Докторката и каза , че след като дадат бебето в конака може да отиде като дойка и само смъртта може да раздели майка и дете . Но Наре я познава и няма как да стане . Затова си мисля ,че ще я убият след като вземат бебето .
Разбира се един ден всичко ще се разбере .

# 102

"Докато носиш мечта в сърцето си, никога няма да изгубиш смисъла на живота."
@

# 103
Марта , Джемиле не е много съгласна да си даде бебето . Докторката и каза , че след като дадат бебето в конака може да отиде като дойка и само смъртта може да раздели майка и дете . Но Наре я познава и няма как да стане . Затова си мисля ,че ще я убият след като вземат бебето .
Разбира се един ден всичко ще се разбере .

Кристалче Two Hearts не ми се мисли, че СЦ могат да убият една добра майка и да я разделят с детето ѝ. Още повече да допуснат /макар и на кино/ едно дете да страда - да го изродят насилствено заради подлия план на онази ****  и Акън.

Още повече какъв лекар ще е тази Сахра - нали е давала клетва да помага на хората, не да им вреди. И точно затова  всички изпаднали в беда се доверяват на лекарите - оставят живота си в ръцете на един чужд човек, който трябва да ги излекува.

Макар, че точно по СЦ  струпаха толкова беди  на Мелек, но пък ги  разрешиха благоприятно.

Джемиле може да е простовата и естествена, но има добро сърце и изстрадали душа и тяло.
Намерила е спасение от бардака в лицето на Кахраман, затова и така сляпо му се доверяваше и изпълняваше всичко което ѝ каже.

В другата серия ще имаме още един малък скок във времето /надявам се/ и ще видим разобличаването на Менекше или пък за да е интересно това бебе наистина ще го дадат в конака и понеже ще е доста слабо физически / изродено в 7 месец/  то ще полагат извънредно много грижи за него. Ще го заобичат всички. Ще стане така, че най-вероятно да се наложи болница и там могат да разберат, че не е  дете на Санджар. Необходимо е едно кръвопреливане и да се засече несъвместима комбинация на кръвните групи.  Ще извикат Менекшето да даде тя кръв и там  да се получи същото - вах, вах че скандал ще стане.  За нуждите на СЦ - ще отговаря на кръвната група на Наре и тя може да го спаси.
Интересна линия ще се очертае, но пък влизат в клишираните за турските дизита неща.

# 104
Здрасти, нямам много време напоследък..

Добре дошли на новите  и благодаря за коментарите ви.

Серията успях да я  гледам малко, беше хубава.
Прекрасна игра, искрите между Мюге и Кахраман ги забелязвам вече доста често. Мисля,че съвсем скоро ще се обяснят в любов един на друг Joy

В бъдеще очаквам героя му да има положително развитие.

Къде е Акън? Joy

Малко хумор с положителна нагласа.. Адмирации за Ураз.

Не ме изненада Гедиз. Ще видим още много отрицателни действия. Хубавото е, че сц показват и доброто в него, което изплува от време на време.
Като цяло, не мога да разбера какво искат да ни изобразят и те.
Сигурно, ще се вразуми..  С новата са страшен тим..

Ии аз съм доволна, от Наре и Санджар. Очаквам сватба, да са все така усмихнати и сплотени.

Лека нощ...

Общи условия

Активация на акаунт