Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Добро утро,

Благодаря! Flowers Bouquet

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 107
  • Пловдив

Животът го е доказал, когато паднеш,  да станеш и да продължиш.
Добро утро момичета - епизодът е прекрасен.
Като го изгледате, ще си коментираме.
Има едно писмо, което Санджар пише. Обърнете му особено внимание.
Заслужава коментариите ни.
Успешна сряда на всички.

# 108
  • Варна
Добро утро ! Благодаря за превода 💐.
Днес нашата прекрасна малка актриса Берен има рожден ден .
Нека бъде здрава , щастлива и много успехи по пътя по който е поела .

# 109
Добро утро мили момичета! Hug
Благодаря на за превода на епизода на целия екип! Flowers Cherry Blossom
Честит Рожден Ден на слънчицето Берен! Heart Eyes
Да е жива и здрава, да има радостно детство, да сбъдне всичките си мечти! Balloon Cake Gift
На вас мили момичета, желая прекрасен и усмихнат ден! Sparkling Heart

# 110

Добро утро момичета  Two Hearts

Благодаря за превода!

# 111
  • Варна
Добро утро и благодарност на всички, които отделят от времето си за да направят превода Two Hearts
Бъдете здрави Flowers Hibiscus
Честит рожден ден на малката сладурка, да е жива и здрава !
Бъдете здрави и вие, момичета и хубав ден Yellow Heart

# 112
Добро утро,момичета и благодаря за превода Flowers Hibiscus Flowers Rose

ДА е жива и здрава малката сладурана и още много успехи BalloonBirthday

Успешен и хубав ден на всички Blush

# 113
  • Пловдив

Докато гледате, малко отклонение.
Ефето ни е с маратонки марка Пул енд Беър (Pull&Bear).
От уикипедия: Пул енд Беър е испанска верига магазини за мода, собственост на корпорацията Индитекс. Основана е в Нарон през 1986 г. Представена е в Европа, Африка, Азия и Латинска Америка с 817 магазина.

Екипът на сериала ни, поздравява Берен/Мелек с РД.
Ако си спомняте - миналата година го празнуваха в Черна гора.

# 114
  • Pleven, Bulgaria
Привет,другарчета.Благодаря за превода.Нямам търпение да седна пред телевизора,но трябва първо да уредим нещата в реала...
Много се надявам,че в нашият екип всички са здрави и спазват мерките за сигурност.Момичета,не знам как  в България се отнасят към Короната,но това си е бич за икономиката на всяка държава,а и за целия свят.Съдя по това,че пишете редовно,че всички сте здрави и се надявам така да си остане.
аз и близките ми също сме добре.До момента все успяваме да заобиколим вируса.Всъщност града,в който живеем е доста добре откъм цифри на заразени и починали.Но в областта като цяло, е точно обратното.За момента не сме в домашна карантина,но затвориха абсолютно всички барове,ресторанти,фитнесцентрове,културни центрове и всяка възможност на хората да се срещнат и да се забавляват на обществено място.Така,че аз от 5 дни съм отново в къщи.Този път ми се отрази по-зле,в доста минорно настроение съм,затова и много не пиша.Всички се чудим до къде ще ни доведе това и как ще свърши....Не съм медик,спазвам изискванията,но вече се чудя кое е право и кое-криво.Почти в цяла Европа през лятото хората се бяха върнали към нормалния си начин на живот-без маски,без ограничения.....Тук,в Испания от април месец маската е задължителна извън дома,дезинфектанти,гелове неспирно се мажат,пръскат и каквото се сетите,...обелиха ми се ръцете да ги дезинфекцирам постоянно.Забрани да се пуши на публично място,дори на масата ти,забрани за повече от 6 човека на маса,забрани да стоим близо едни до други,последния месец дори ни сложиха вечерен час,който при нас е 22'00ч.И за какво???Сега отново се върнахме в началото заедно с всички и пак на първите места в колоната?!Каква е разликата тогава да изпълняваш толкова много забрани и препоръки,след като се озовахме там отново???Започвам да губя ориентир.Не може да е по-полезно да нося маска 10-12 часа,когато съм на работа!Та аз не дишам чист въздух,вдишвам обратно това,което излиза от мен.А кога и къде то се пречиства,никой не знае....Писна ми!!!
Извинявам се за спама.Влязох да ви прочета и да поздравя малката ни актриса за празника,а пак се отплеснах.Съжалявам.
Нека е честита малката,голяма звезда на нашия сериал!Нека сбъдва мечтите си и се радва на много успехи!

Имайте хубав ден,момичета!И се пазете!

# 115

Момичета  Two Hearts Захванах да гледам серията с превод на български.

Гедиз доста усърдно помага на правосъдието, тича насам-натам същински истински чакал. Толкова противно вече се държи не само спрямо Санджар, но и спрямо Наре. Ама така става като тя не му "отвърна" на чувствата и не "оцени" какво е направил за нея. Той, който смята, че е по-достоен от Санджар - а се оказа чисто и просто заместител в действията си на Акън. Психически неуравновесен, отделно егоцентричен и самовлюбен в себе си. няма правилна самооценка. Започвам да приемам, че е върнал наследството присвоено от две поколения Ъшъклъ на Ефеоглу единствено заради шамара, който получи от баща си.
Нито е  бил приятел, нито е уважавал Санджар, нито пък е бил влюбен в Наре.
Нямам обаче намерение да правя някакви анализи на поведението му, защото толкова ми стана противен с действията си, че предпочитам да го подминавам. Пък и като видя  лукавата му "чакал"-ска физиономия и модерните, не по мярка дрешки -  ми става и по-гаден от Акън.
Значи въпросната Сахра идва на адреса на Кахраман даден ѝ по телефона /който впоследствие се оказа у Гедиз/. Отмъщението спрямо Санджар, а вече и срещу  Наре /само защото го е отхвърлила като по-добрата партия/ той е планирал още когато се е "ровил" в телефона на Акън и е открил това-онова.  Не без значение са и 100 000 000 милиона долара наследство на Наре.
И кой наблюдава Сахра пред дома на Кахраман?

И още нещо имаше свързано с подписването на чекове в компанията - Санджар предупреди Зехра да внимава, защото Гедиз води фирмата към евентуален фалит... Но това от руския превод, ще разбера по-точно като продължа да гледам на български.

Другата изперкала персона в историята - Менекше. както и продажното ѝ семейство.
Там пък да се чудиш и маеш, кой от кого е по-нагъл и циничен.

Наре правилно ѝ каза преди няколко серии - "Оставям те на милостта на Аллах/Господ". Той да те съди.
Менекшето си навлича много смъртни грехове...  и то спрямо деца.  Първо спрямо Мелек, после спрямо и нероденото дете на Джемиле/Джейлян.
Засега ще се въздържа от мрънкане в тази посока, защото зная, че разобличаването ѝ ще бъде зрелищно и удовлетворяващо. Ама това подобие на жена си заслужава всичко.

Божееее, какъв лицемер се оказа Гедиз. "Ще помогнел..." Пфуу...

А родителят на Наре - толкова жалко същество заслужава ли въобще да е родител. Убеждавам се, че него освен парите друго не го интересува. Готов е да влезе в съюз със самия Дявол, но да получи това което му се явява "въздуха" в този живот - парите...
Вижте за какви имоти идва реч и дума. Освен милионите.

А сега и Гедиз ли ламти за тях?  Че толкова самоотвержено "помага"  за намирането на трупа на Акън / водещо до придобиване на наследството от Наре/ и изпращането на Санджар в затвора.
Планът е ясен, пътят също... Обаче - има едно обаче, което страшно много ще им обърка плановете и ще им преначертае пътя.  Това "обаче" се нарича -  любов, честност, съвест, справедливост, морал...

Другият родител -  без реална преценка за хора  и събития...
Избра Менекше за снаха - зароби сина си и му съсипа живота.
Не оцени Наре - направи така, че други хора да ѝ навредят, както и да наранят Мелек.
Не прозря Дуду и Яхя - нарани Елван.
Не оцени Елван - ще остане без нея.
Не видя любовта на Зехра и Каврук - т.е. видя, но направи и двамата нещастни, защото тя така е преценила и "какво" ще кажат хората.
Не вижда истинските лица на Ъшъклъ - живее в някакъв свой илюзорен свят, където тя е най-правата.  Какво очаква от Гедиз, след като веднъж той е предал Санджар - лоялност и приятелство? Не казвам, че е глупава, но  доста наивно гледа на хората. Като, че ли Дуду не ѝ беше достатъчна за да се замисли за това - кои хора да допуска в семейството.
Предпочете Гедиз - вместо собственото си дете /Зехра/.
Чакам с нетърпение да разбере кой всъщност е Гедиз Ъшъклъ.

Как въобще прие, че врагът може да ти помага...

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 13:37 от Марта_49

# 116
  • Пловдив

Ръцете и на Енгин, и на Неслихан са толкова хубави.
И този нежен пръстен е тамам за нея.

# 117

"Любовта удря в сърцето, а приятелят в гърба.
Сърцето се лекува, но гърбът винаги остава ранен."

Поетичният и  тактичен Каврук -  дали ще те оцени адресатът?

Едва ли.  Толкова безочлив и нагъл.
Злобата му прави бръчки - губи си "красотата" или каквото там намират  в него  НарГед-ките...
За този  ли милееха... Любимката им да е с този продажен тип.

Скрит текст:

# 118
  • Варна

Много хубав момент от серията е монолога на Санджар . Според мен в него са скрити подсказки за развитието на историята.
Със сигурност Гедиз и Сахра ще действат заедно . Посоката в която ще работят е да разделят влюбените . Единствения начин да ги разделят е ако трябва да се защитят един друг . За Гедиз няма да е достатъчно Санджар да влезе в затвора , а да страда като му отнеме Наре . Освен това и тези 100 милиона са привлекателни за него , все пак смята да фалира фирмата си .Ако открият трупа на Акън и не съобщят на полицията , могат да изнудват  Наре и да я накарат да напусне Санджар .
Наре за да защити любимия си , както и самата тя да не влезе в затвора , би се отказала да бъде с него , като посочи за причина че не му е простила (последните думи от монолога ) .
Сигурна съм ,че ще справят с всичко , каквото и да стане .
Според мен е възможна тази насока , но тежката дума е на СЦ . Ще видим какво са ни приготвили .😃

# 119
Здравейте,

Благодаря за превода на серията.
При удобно време ще я изгледам още веднъж спокойно,за сега съм я гледала между работните задачи.
Бързам да се включа в днешния ден и аз с пожелания за нашата рожденничка.
Да е жива и здрава малката Берен.Истинско съкровище е това дете.Да изживее в радост,обич и безгрижие детството си.Ако актьорството е нейната мечта и призвание ,нека постигне и задмине таланта,успехите и любовта на публиката ,която имат двамата актьори - нейни екранни родители.

Първи впечатления от серията:

Невероятен Енгин.Така достоверно пресъздаде болката,мъката,отчаянието,прохождането - респект.
Но съм съгласна с Араселия,и на мен този пуловер,в този цвят никак не ми хареса.Колкото и да не обръщам внимание на тези неща,ми се наби на очи.Стилистите не се стараят много.

Но пък вкараха новия персонаж атрактивно - сексапилна,привлекателна жена,според мен.Двамата с Ураз ще разхождат дрешки,очила,че и на манекенска походка го докарват.
Ще берем много ядове с нея.Първите разменени фрази между нея и Санджар,ми прозвучаха като подсказка за бъдещи събития.
Сахра: Имам среща с г-н Санджар
Санджар:Наре,кълна се не я помня
Изобщо не мисля,че нашите гълъбчета като си казват вече имената и се сгодиха на брега и са сигурни в любовта си,ще имат спокойно бъдеще.Много мръсни номера предстоят и ще се опитат да ги разделят.От триото -Кахраман,Гедиз и Сахра,заедно,или всеки за себе си можем да очакваме всякакви изненади,пък и посланника и той излезе на сцената.
Изобщо не го виждам края на сериала,има много неща да се случват.
Не ,че ще кажа нещо ново,но много противно същество е Менекше,не знам какво й е бъдещето в сценария,но за жалост скоро няма да се разделим с нея.
Много ме издразни и Гедиз в тази серия,чак ми се загади от него.Все си повтарям да не се настройвам срещу този персонаж,сякаш очаквам да се откаже от мръсната си игра и не искам да бързам със заключенията,но не знам до кога ще го изтърпя.
Марта,много хубаво си го написала за двамата "родители"-Халисе и посланника.

Хубав ден и бъдете здрави

Общи условия

Активация на акаунт