🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 171
  • 804
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Така е, заблуди ни. Сега ме е яд, че отпадна. Исках да си ходи най-вече защото бях напълно убедена, че това е Криско. Даже малко се нервирах, че още го бутат, при положение, че отдавна е разкрит. 😃

Затова и на мен ми е смешно, когато прочета, че някой трябва да си ходи, защото е разкрит.

Хубав и неочакван е нашият формат.

Испанците също добре си изиграха първото раздаване на картите с участието на Джорджина. Гледаемостта им беше много висока (27,4% y 3.740.000 зрители), а по-нататък сигурно ще се покачва още, защото зрителите са любопитни кой може да участва, след като стартът беше толкова силен.

# 61
Гласът на Златото няма нищо общо с този на Гъмов. Звучи от самото начало като Ненчо Балабанов и най-вероятно е той. Колко му е да ни заблуди, че хич не може да пее и вади развален английски? Според мен говоренето на диалект е умишлено.

# 62
Къци е страхотен актьор. Голяма изненада беше.
Ние до последно вярвахме, че е Рачков, но Алекс беше  фантастична в реакцията си - защо това не можеше да е "Митко".  
- Тук щеше да има вълни по сцената ... хахаха, верно!

За останалите, според нас:
............
Хищницата - има самочувствие на хубава жена и се чувства удобно на сцена и пред публика.
Според нас не е Златка Райкова, която изглеждаше свита и притеснена в Капките, като че ли това момиче няма  самочувствие.
Котката има много характерни пропорции - дълги налети крака, ханш, дупе, бюст и почти няма талия. Гледах снимки сега на Християна Лоизу и ... не сме сигурни, но може и да е тя.
-----------
Плашилото - в началото залагахме на Етиен Леви, защото то е доста високо и слабо, с дълги крака. Зачудихме се и за Заки.
Евгени Минчев - всички улики водят към него, но толкова явно не знам дали биха ги пуснали, а и дали той е чак толкова висок и слаб?  Коцето - Калки също, той като че ли е по-нисичък.
-----------
Златният - залагаме на Ненчо Балабанов - при последната песен имахме чувството, че дори не се опитва да си преправя гласа. И много добър актьор е, и пее добре.
---------------
Макаронът - ДесиСлава - крачетата изглеждат като нейните, може да изпее каквото си поиска, има топъл и приятен глас, и много интересно си слага палеца върху микрофона - като говори, като пее...
--------------
Булката - Невена Цонева - фантастично пее това момиче - може да изпее всичко! Малко статично стои на сцената и потупва с пръсти по микрофона като Уитни Хюстън по време на пеене. Това си е тик, който трудно може да избяга от него.
---------
Баба Яга - никаква идея. Чета вас, но ние тези хора не ги познаваме и нямаме идея кой се крие там, само сме сигурни ,че е актьор.
------------

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 19:10 от Tahiti

# 63
Хищницата хич не е разкрепостена. Движенията ѝ са заучени и според мен не ѝ е комфортна тази роля. Мисля си, че е някоя, която обикновено не се показва в такава светлина. На това ме навеждат и думите ѝ, че предаването я е превърнало в секс символ - тоест преди това не е била.

# 64
Някой попита дали Ненчо Балабанов е бил спортист. Той обича да спортува и тренира редовно тенис. Даже във визитката му в Като две капки вода изиграха със Зуека някой друг гейм преди да натисне бутона на късмета. Обича да кара колело, което също го имаше в уликите, обича да пътува много и е обикалял доста, което също е споменато там. Единствено търговията ме притеснява малко, но той е опрашвал слънчоглед навремето и може да го е продавал, та ей ти търговия Grinning

# 65
Да ви кажа аз бях толкова убедена, че Бебето е Криско и най-спокойно си ви четях когато тръгна да сваля маската. Като погледнах и не можах да повярвам, дори ми мина мисълта, че са се сменили в последния момент и си правят някаква шега с нас и Криско ще изскочи иззад кулисите. Невероятен Къци!

# 66
  • Варна
Благодаря за новата тема, Simple Smile

Ненчо Балабанов обича гмуркането ( практикува го в Гърция), друго негово хоби е, че обича да поправя стари телефони и след това да ги продава в разните платформи. Simple Smile

# 67
  • Испания

# 68
  • София
Ненчо Балабанов и по фитнеса си пада, освен тенис. Участвал е в някаква инициатива Get in shape заедно с Теди Кацарова, Прея и други. Тук има интервю с него по темата: https://webcafe.bg/get-in-shape/nencho-balabanov-poveche-ot-vsya … port-i-smyah.html

# 69
  • Варна
Къци е страхотен актьор! Голяма изненада беше! Ние до последно вярвахме, че е Рачков, но Алекс беше  фантастична в реакцията си - защо това не можеше да е "Митко".  
- Тук щеше да има вълни по сцената ... хахаха, верно!

За останалите, според нас:
............
Хищницата - вероятно е в чалга жанра - с тези жестове и танцуване,  е доста разкрепостена, личи си че има самочувствие на хубава жена и се чувства удобно на сцена и пред публика.
Според нас не е Златка Райкова, която изглеждаше свита и притеснена в Капките, като че ли това момиче няма  самочувствие.
Не познаваме добре представителките на поп фолка, с изключения като ДесиСлава и Глория, , но те нямат такова тяло.
Камелия опознахме около X-Factor и в тяло ни прилича на нея, но тя пада в друга възрастова група, не е до 30 години.
Котката има много характерни пропорции - дълги пищни крака, ханш, дупе, бюст и почти няма талия.

Без да искам да се заяждам, но ако Хищницата е с дълги крака, моите са дълги, колкото Айфеловата кула. Аз като се абстрахирам от маската, смятам, че е сравнително ниска на ръст. Сложена до Зуека с маска е колкото него. Талия няма, освен ако не са подплънки сложени. Като цяло, ако костюмът не е подвеждащ, си е направо равна. Камелия е висока   172 см. с талия, ханш и доста по-голям бюст от на котето. Идея си нямам коя може да е тази мацка, но евала. Заслужи си всяка стотинка от хонорара.

А за Баба Яга много улики се връзват с Турбото, обаче не знам защо си мисля, че бабините крака са по-слаби от на Боби.

https://www.vbox7.com/play:4b4e0911d6

https://www.youtube.com/watch?v=LWGxLc-RQb4&ab_channel=%D0%9 … D0%BE%D0%B4%D0%B0

На Боби са по-обемни и имат една кривина от коляното надолу. Може и да бъркам, де.

# 70
Златният ,може да е арменец -чели сме много вицове за арменци,еми обичат си алъш-вериша,занимавал се е със спорт-постоянно ни го повтарят.Маги Халваджиян е-и аз се постарах да не му объркам името.

# 71
В случая ключовото е гласът на участника. Колкото и обработки да има, колкото и да се опитва да го преправи, в даден момент се чува истинският такъв и това не остава незабелязано от някои уши. Гласът на Златото съвпада с този на Ненчо Балабанов, колкото и вторият да се опитва да се прави, че хич не може да пее и английският му е много зле. В изпълненията на Плашилото също не чувам никакъв Пейо Филипов, а Калин Врачански. Същата работа е и с Баба Яга и Боби Турбото.

# 72
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Така е, заблуди ни. Сега ме е яд, че отпадна. Исках да си ходи най-вече защото бях напълно убедена, че това е Криско. Даже малко се нервирах, че още го бутат, при положение, че отдавна е разкрит. 😃

Аз като ви казвах гледайте костюма, не кой е отдолу, нямаше кой да ме чуе. Гледаме образи и шоу, какво значение има кой е отдолу и колко го харесваме. Важното е, че се справят. Ама късно вече...

Ами, имаше логика точно Къцю да повторят - и миналия път не беше разкрит, артистичен е, много трудолюбив и пунктоален. Идеалният кандидат да се слее с обстановката. А това, че панела поведе бързо всичко към Рачков и Криско си беше абсолютен джакпот.

Гласувах за Тончо, беше хем премерен, хем забавен, хем в час. На останалите ми бяха в повече стойките или пренебрежението...

# 73
Шебек, никъде не съм казала, че не харесвам Криско или който и да било. Не харесвах Бебето, защото си мислех, че е разкрито и не ми беше интересно да го гледам повече. Както и Макаронът. Аз гледам шоуто заради мистерията, не толкова заради пеенето или самите участници. Но ето, че Къци ни заблуди много успешно.

# 74
  • There I was on a July morning
От гост-панелистите харесах няколко човека, но мога да гласувам само за един и избрах това да е Виктор Калев.  Забавен е и дава адекватни предположения.

Бебето ми беше един от най-любимите образи - като маска и сценично присъствие и съжалявам, че отпадна, но поне внесе голяма доза интрига и елемент на изненада, каквато е и целта на шоуто.

Не знам дали сте коментирали преди в темите, но Боби Турбото е печелил 2-ро място в шоуто VIP Dance, което може би е визирано в последните улики - "второ място, свързано с много пот и загуба на тегло". Не знам обаче, какви други формати е печелил и дали има скечове с Мая Новоселска? С Азис вече разбрах, че има скеч.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 16:25 от Скубиду

Общи условия

Активация на акаунт