🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 25 748
  • 804
  •   1
Отговори
# 780
Златният продължи толкова напред, защото никой не се сети кой може да е. Е, ако се окаже този Кристиян, става ясна и причината - просто никой не го знае поначало. 🙄

# 781
Добре, де, аз имам спомен, че Луизу пееше хубаво, а Хищницата е мъка за слушане. Едно пискливо и лигаво.
Пее хубаво песни, на които може да викне и да си развие гласа, не е универсална певица. Жана Бергендорф 2.

# 782
Стига, де, Златният не е никакъв Кристиян. Откъде изобщо дойде това?!

Заради уликата с наградата. Преди това не им е хрумвало да е той.
Ама чакайте малко, Ненчо е набеден за Златния, никога не ми е хрумвало да е бил Плашилото.

# 783
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не можах да следя темата, затова сега ще кажа за Хищницата - за първи път наистина и мен усъмни за Лоизу (това преди поста за разстоянието). Тази вечер донякъде ми напомни за нея като глас, обаче не мога да си обясня по-лошите ѝ изпълнения тук досега.
Ако почне със стандартните Селин-Марая както беше подкарала Есилката ще е друга бира, обаче тогава ще се издаде. Истината е, че гласът й не е подходящ за съвременния поп, а тя има нужда от участия, така че се напъва в модерната вълна. Скоро пусках линк към нейно гостуване в телевизията на Трифонов - 2 от песните й бяха брилянтни, 2 бяха мъка. Най-се изложи на песента от собствения й репертоар.
Предполагам, че ако стигне до финал ще заложи на това
https://www.youtube.com/watch?v=V8AMPOJEKmc

# 784
На мене ми е абсурдно Голдъна да е някакъв Митко и да го бутат така напред.
Пейо ... никаква изненада, но жалко че отпадна. По-интересен е от двете накуп.

# 785
  • София
Стига, бе. Мария Игнатова вие като настъпана котка. Чск пък толкоз...
Именно! С време две седмици за подготовка- всеки що-годе музикално подготвен ще се справи! Абсолютно "чак пък толкоз" - В капките си се справяше на задоволително ниво! До сега не ми е правило впечатление, но точно днес гласът и тембъра ми заприлича на нейния!
Пак казвам-идея си нямам дали изобщо нещо от уликите съвпада!

# 786
Стига, де, Златният не е никакъв Кристиян. Откъде изобщо дойде това?!

Само Кристиян, Вергов, Блатечки и Милошев са печелили тази награда през 2018.

# 787
  • София
Абе то и повечето тук твърдяхте, че Бебето е Криско... Simple Smile
Надявам се Златния да не е никакъв Кристиян. Както се надявам и Хищницата да не е онази противна Лоизо, но май натам води всичко при нея.

# 788
И аз смятам, че Златният е Асен Блатечки.

# 789
Мария Игнатова е много кльощава. Няма как да е хищницата. Тялото по скоро прилича да е Християна.

# 790
Абе то и повечето тук твърдяхте, че Бебето е Криско... Simple Smile
Надявам се Златния да не е никакъв Кристиян. Както се надявам и Хищницата да не е онази противна Лоизо, но май натам води всичко при нея.

И аз се надявам, но....

Ако не бяхте вие тук незнам кога щяха да се сетят, че това е Пейо.... нека да помисля малко.... Никога! Обаче иначе големите познавачи...

# 791
Само Кристиян, Вергов, Блатечки и Милошев са печелили тази награда през 2018.
Евтим Милошев е носител на “Златен век”. Също така, пещерата Дяволското гърло има 301 стъпала - а сериалът “Дяволското гърло” е продуциран от него. Изобщо не мога да си спомня обаче колко е висок и как пее.

# 792
Защо изобщо спрягате Мария Игнатова? Тя е в bTV и води Папараци. bTV никога не си е обменяла кадрите с други телевизии, както правят БНТ и Нова, напротив, връзват се с железни договори, че в чужд ефир не могат да се изявяват.

# 793
Участието на Пейо и Къци на мен лично много ми харесаха

# 794
Няколко пъти се повтори, че Мария Игнатова е само под наем към БТВ, иначе си е още кадър на Нова. Така че не пречи. Тялото на Хищницата обаче не отговаря на това на Мария.

Общи условия

Активация на акаунт